De Toekomst van Levensveld Technologie

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product om de leefomgeving mee te verbeteren. Dit afsluitende artikel van een serie van zes opvolgende artikelen over de Levensveld Polarizers gaat over de toekomst van de Levensveld Technologie. In deze blog kijken we vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en potentiële innovaties en vragen we jou om feedback. Laten we beginnen.

Een korte samenvatting van de vorige blogs over de Levensveld Polarizer

In deze blog gaan we het met je hebben over de toekomst van de Levensveld Polarizers en de Levensveld technologie, maar voordat we dat doen geven we eerst een korte samenvatting van wat we in de vorige blogs hebben besproken:

  • In de eerste blog hebben we de wetenschap achter Levensveld Polarizers besproken. Het begrip elektrosmog kwam aan de orde en daarna werden de verschillende onderdelen van de Levensveld polarizer benoemd en uitgelegd. Speciale aandacht was er voor kristallen, een toevoeging aan alle Levensveld Polarizer modellen. De gebruikte kristallen kunnen variëren van model tot model.

  • In de tweede blog hebben de verschillende typen Levensveld Polarizers uitgelicht. We hebben alle beschikbare modellen die Meditech Europe verkoopt uitvoerig toegelicht en besproken.

  • In de derde blog kwamen de voordelen van het gebruiken van Levensveld Polarizers aan de orde. Denk hierbij aan bescherming tegen elektrosmog, stress, een harmonieuze leefomgeving en slaap.

  • In de vierde blog hebben we veelgestelde  vragen over Levensveld Polarizers beantwoord en ook werden in deze blog ervaringen van klanten benoemd.

  • De vijfde blog, hoe installeer je een Levensveld Polarizer in je huis of kantoor, behandelde stap-voor-stap instructies en  gaf tips voor de beste plaatsing en vertelde hoe de apparaten te onderhouden.

Nieuwe Ontwikkelingen en potentiële Innovaties

De Levensveld Polarizers van Meditech Europe worden continu verbeterd om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Naast deze optimalisaties kijken we ook naar nieuwe innovaties die geheel nieuwe modellen mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan slimme technologieën en geavanceerde materialen. Hieronder bespreken we enkele van deze spannende ontwikkelingen die de toekomst van de Levensveld Polarizers vorm kunnen geven.

Energised Active Polarizer Plate

De kern van de Levensveld Polarizer is de Polarizer Plate, aanwezig in diverse modellen zoals de Levensveld Polarizer Antenne, Plus, Rosequartz en Pro. Specifieke modellen zoals de Gold, Powerful en Custom Made bevatten een Energized Active Polarizer Plate, die acht keer krachtiger is dan de standaard versies.

We blijven streven naar verbeteringen en sluiten niet uit dat er in de toekomst ontdekkingen worden gedaan waardoor we in staat zijn om de Energized Active Polarizer Plate nog verder te verbeteren, zodat een Energized Active Polarizer Plate ontstaat die nog krachtiger kan zijn dan het huidige model.

Nieuwe combinaties van kristallen

Bij de Levensveld Polarizer Custom Made is het mogelijk om zelf je kristallen te kiezen die door ons in de Levensveld Polarizer worden geplaatst. De andere Levensveld Polarizer modellen hebben een vaste combinatie van kristallen. Afhankelijk van de vraag en ons eigen onderzoek is het mogelijk dat er in de toekomst nieuwe Levensveld Modellen zullen verschijnen die andere kristallen bevatten of nieuwe combinaties van kristallen.

Lakhovski Polarizer System als uitgangspunt voor nieuwe Polarizers

Op dit moment hebben we in ons assortiment de Personal Polarizers en de Levensveld Polarizers die beide gebaseerd zijn op Polarizer Plates. Hierbij zijn de Polarizer Plates van de Personal Polarizers kleiner (Polarizer Plate Small) dan die van de Levensveld Polarizers.

Momenteel wordt er bij Meditech Europe onderzocht of het productietechnisch haalbaar is om een Levensveld Polarizer te produceren welke gebaseerd is op het Lakhovsky Polarizer System. Dat heeft tot gevolg dat dit eventuele toekomstige Levensveld Polarizer Model groter is, waardoor deze met een snoer aan het stopcontact verbonden zal worden voor de antennefunctie. Maar omdat dit een groter model zou kunnen opleveren, is daardoor de werking krachtiger en ook kun je er dan meer kristallen in plaatsen, wat weer voordelen gaat opleveren op gebied van kristalkracht en werking.

Conclusie

De Levensveld Polarizer is een innovatieve technologie om biologische systemen en de leefomgeving te optimaliseren. In deze blog hebben we een kort overzicht gegeven van de vorige blogs in deze serie en eventuele nieuwe ontwikkelingen en potentiële Innovaties besproken.

Tot slot van deze blog serie zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën! Heb je al één van onze Levensveld Polarizer modellen in huis? Wat zijn jouw bevindingen? Of ben je nieuwsgierig naar specifieke aspecten die we nog niet hebben besproken? Laat het ons weten! Je kunt dan contact opnemen met marijn@meditecheurope.nl  Jouw feedback helpt ons om waardevolle informatie te delen en toekomstige blogs over dit onderwerp te verbeteren. Samen kunnen we dieper ingaan op de voordelen en toepassingen van deze innovatieve technologie. We kijken uit naar je reactie!

Ook waarderen we het zeer als je na je aankoop van je Levensveld Polarizer een review achterlaat op onze website. Bij voorbaat dank!