Maandelijkse Archieven: Juli 2023

 1. Hoe om te gaan met elektromagnetische straling in een 5G-wereld

  5G verspreidt zich razendsnel over de wereld. Hoewel de 5G-technologie zorgt voor snellere draadloze communicatie en verbeterde connectiviteit, heeft het impact op de blootstelling aan elektromagnetische straling. In dit blog leer je de begrippen 5G en elektromagnetische straling beter begrijpen en ontdek je strategieën om elektromagnetische straling te verminderen. 

  Begrijpen van 5G technologie: een technische inleiding

  5G is de vijfde generatie mobiele netwerktechnologie die hogere snelheden en grotere capaciteit biedt dan zijn voorgangers (zoals 4G). Het maakt gebruik van hogere frequentiebanden en geavanceerdere signaalverwerkingstechnieken om snellere gegevensoverdracht mogelijk te maken. 5G maakt ook gebruik van beamforming om het signaal direct naar specifieke apparaten te richten, waardoor de netwerkprestaties worden geoptimaliseerd. Bovendien maakt 5G gebruik van netwerkvirtualisatie en software-defined networking (SDN) om flexibiliteit en schaalbaarheid

  Lees meer »
 2. Ashwagandha – het wonderkruid uit de Ayurveda

  Ashwagandha is een uniek ingrediënt dat wereldwijd de aandacht heeft gewekt vanwege zijn voordelen en brede toepassingen. In dit blog ontdek je alles over het wonderkruid uit de Ayurveda.

   

  Wat is ashwagandha?

  Ashwagandha, is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Het staat ook bekend als "Indiase ginseng" vanwege zijn versterkende eigenschappen. Het kruid is afkomstig van de wortels en bessen van de plant en kan worden ingenomen in verschillende vormen, zoals poeder, capsules of tincturen. Het wordt wereldwijd gebruikt en trekt steeds meer interesse vanwege zijn m voordelen voor de gezondheid.

   

  Welke voordelen heeft het gebruik van ashwagandha?

  Ashwagandha biedt diverse voordelen voor de gezondheid en het welzijn. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

   

  Kan helpen tegen stress

  Ashwagandha kan helpen bij het verminderen van stress door

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe