Colloïdaal Goud Essence

Colloïdaal Goud Essence

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Colloïdaal Goud Essence 5ppm, 100 ml pipet
    Colloïdaal Goud Essence 5ppm, 100 ml pipet
    Beoordeling:
    O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1187";s:15:"entity_pk_value";s:2:"12";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1187";s:15:"entity_pk_value";s:2:"12";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
    € 42,00
per pagina

Colloïdaal Goud Essence, ook wel goudwater genoemd. Afhankelijk van waar u het goudwater voor wilt gebruiken, kunt u de keuze maken uit één van onze producten. Wij produceren ons colloïdaal goud met het zuiverste goud. Zo weet u zeker dat het colloïdale goud van de beste kwaliteit is en 100% zuiver.

Waarom colloïdaal goud kopen bij Meditech Europe?

✓ Hoge kwaliteit colloïdaal

✓ Voldoet aan de HACCP regelgeving

✓ Gratis verzending en retouren

✓ 100% zuiver en natuurlijk

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden

 

Ervaringen met goudwater producten

Bent u nieuwsgierig naar de werking van colloïdaal goud en wilt u graag weten wat onze producten voor u kunnen betekenen? Ervaar de vele voordelen van goudwater en probeer onze producten zelf uit. De werking en het effect van goudwater kan per persoon verschillen. Het is daarom van groot belang om zelf te ervaren wat het gebruik voor u kan betekenen. Zo heeft u een goed beeld van de werking van het product en de vele voordelen die het u kunnen opleveren.

Colloïdale producten

Naast colloïdaal goud, kunt u bij Meditech Europe ook terecht voor verschillende andere soorten colloïdale producten. Enkele voorbeelden zijn, 10ppm ionisch colloïdaal zilver, colloïdaal zilver zalf en crème waarin ook goud en platinum is verwerkt. Ook produceren wij colloïdaal zilver essence, zinc en magnesium. Dit is een andere hoogenergetische vorm van colloïdaal. Deze varianten produceren wij met behulp van de Multiwave Oscilator. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn van deze colloïdale producten en het productieproces. Neem hiervoor contact met ons op en één van onze specialisten helpt u graag verder.

Al onze colloïdale producten worden verpakt in kwaliteit verpakkingen in diverse varianten en afmetingen. Bijvoorbeeld in UV werende flessen die herbruikbaar zijn in verschillende afmetingen van 30 milliliter tot 1000 milliliter. In flesjes met een spraydop, druppelaar of een gewone dop. Bent u benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten van onze colloïdale producten? Onze specialisten helpen u hier graag bij. Zij kunnen u voorzien van persoonlijk advies op maat zodat u precies weet welke producten het beste aansluiten bij uw eisen en wensen.

Online colloïdaal goud kopen

De producten van Meditech Europe voldoen aan alle eisen met betrekking tot het produceren en leveren van colloïdaal goud. Wilt u goudwater graag online aanschaffen? Of heeft u een specifieke vraag over onze producten? Onze specialisten helpen u graag verder! Wanneer u op zoek bent naar colloïdaal goudwater van de beste kwaliteit bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres! Onze hoogwaardige producten voldoen aan de HACCP regelgeving en zijn 100% natuurlijk en zuiver.

Wilt u graag meer informatie over goudwater of wilt u persoonlijk advies over het gebruik van onze producten? Het team van Meditech Europe helpt u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe