Blogs over Resonantie

 1. De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann Resonantie is een natuurverschijnsel wat te maken heeft met electromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. De primaire frequentie ligt meestal rond de 7,83 Hz. Er zijn echter ook harmonischen van deze frequentie aanwezig. De Schumann resonantie is belangrijk voor de aarde en alle levende wezens erop. Waarom dat zo is leest u hieronder in deze blog.

  Wat is de Schumann resonantie

  De Schumann resonantie verwijst naar de wereldwijde elektromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. Het is vernoemd naar zijn ontdekker, de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann, die deze resonanties in 1952 voorspelde. De belangrijkste veroorzaker van deze resonanties zijn bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer, ongeveer 80 kilometer boven de aarde. Deze resonanties bestaan uit de primaire frequentie en een aantal harmonischen.

  Lees meer »
 2. Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Welkom bij onze uitgebreide gids over Shungit, de krachtige natuursteen die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn potentiële voordelen voor gezondheid en welzijn. In deze blog gaan we dieper in op wat Shungit precies is, hoe het wordt gebruikt en waarom het zo relevant is in de moderne wereld. We zullen ook de connectie leggen tussen Shungit en producten zoals de Levensveld Polarizer Powerful, die bij Meditech Europe beschikbaar zijn. Laten we duiken in de fascinerende wereld van Shungit!

  Wat is Shungit?

  Shungit is een unieke natuursteen die voornamelijk wordt gevonden in de regio Karelië in Rusland. Het staat bekend om zijn opmerkelijke samenstelling, die een hoog gehalte aan koolstof en fullerenen omvat, waardoor het een uitzonderlijk krachtig materiaal is. De geschiedenis van Shungit gaat duizenden jaren terug, waar het al door de inheemse bevolking van Rusland werd gebruikt vanwege zijn vermeende geneeskrachtige eigenschappen.

  Toepassingen van Shungit

  Lees meer »
 3. Georges Lakhovsky: De Revolutionaire Wetenschapper Achter de Multiwave Oscillator

  Georges Lakhovsky: De Revolutionaire Wetenschapper Achter de Multiwave Oscillator
  Georges Lakhovsky, een naam die misschien niet direct een belletje doet rinkelen bij velen, maar die een onschatbare bijdrage heeft geleverd aan de wereld van de wetenschap en geneeskunde. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in het leven en werk van deze revolutionaire wetenschapper, met een bijzondere focus op zijn baanbrekende creatie - de Multiwave Oscillator (MWO).

  Wie was Georges Lakhovsky?

  Georges Lakhovsky, geboren op 17 september 1869 in het Russische Keizerrijk (tegenwoordig

  Lees meer »
 4. Alles wat je moet weten over Parasieten in ons Lichaam: Symptomen, Behandeling en Preventie

  Alles wat je moet weten over Parasieten in ons Lichaam: Symptomen, Behandeling en Preventie

  Parasieten in ons lichaam zijn misschien niet het meest aangename onderwerp om over te praten, maar het is van vitaal belang om ons bewust te zijn van hun aanwezigheid en de mogelijke gevolgen ervan voor onze gezondheid. In deze uitgebreide blog zullen we dieper ingaan op alles wat je moet weten over parasieten, inclusief de definitie, hoe we besmet kunnen raken, symptomen, diagnose, behandeling, preventie, en enkele populaire parasieten die ons lichaam kunnen beïnvloeden. Daarnaast zullen we ook alternatieve onderzoeksmethoden en behandelingen bespreken, zodat je goed geïnformeerd bent over je opties.

  Wat zijn Parasieten?

  Definitie van parasieten

  Parasieten zijn organismen die in of op andere levende organismen leven en hun voedingsstoffen verkrijgen ten koste van h

  Lees meer »
 5. Hulda Clark: Een Pionier in de Wereld van Parasieten

  Hulda Clark: Een Pionier in de Wereld van Parasieten

  In de wereld van alternatieve geneeskunde zijn er enkele figuren die opvallen vanwege hun baanbrekende werk en controversiële ideeën. Hulda Regehr Clark was zo'n persoon. Ze was een Canadees-Amerikaanse natuurgeneeskundige, auteur en onderzoeker die bekendheid verwierf vanwege haar werk op het gebied van parasieten en de ontwikkeling van de Swing Zapper, een apparaat dat beweerde parasieten te bestrijden en de gezondheid te verbeteren. In dit uitgebreide blogartikel zullen we dieper ingaan op het leven van Hulda Clark, haar pionierswerk op het gebied van parasieten en hoe ze aan de wieg stond van de ontwikkeling van de Swing Zapper door Meditech Europe.

  Het Leven van Hulda Clark

  Hulda Regehr Clark werd geboren op 18 oktober 1928 in Rosthern, Saskatchewan, Canada. Ze groeide op in een eenvoudig gezin en toonde al op jonge leeftijd interesse in de natuur en gezondheid. Ze behaalde haar bachelor's degree in biologie aan de Universiteit van Saskatchewan en behaalde l

  Lees meer »
 6. Royal Raymond Rife: Een Pionier in Resonantie Therapie

  Royal Raymond Rife: Een Pionier in Resonantie Therapie

  Royal Raymond Rife is een naam die niet bij iedereen direct een belletje doet rinkelen, maar zijn werk en ontdekkingen hebben een diepgaande impact gehad op de wereld van wetenschap en technologie. Deze blog gaat in op zijn boeiende biografie en de bijzondere ontdekkingen die hij deed, met speciale aandacht voor de Plasma lampen die hij heeft bedacht, nu nog altijd geproduceerd door Meditech Europe onder de namen Rife Phanotron en Rife Tube. Laten we duiken in het fascinerende verhaal van Royal Raymond Rife.

  Biografie van Royal Raymond Rife

  Royal Raymond Rife werd geboren op 16 mei 1888 in Elkhorn, Nebraska, Verenigde Staten. Hij groeide op in een tijd waarin technologie en medische wetenschap snel evolueerden, en zijn nieuwsgierige aard leidde hem naar een leven van onderzoek en experimenten. Rife studeerde aan de Johns Hopkins Universiteit, waar hij zich specialiseerde in optica en elektronica.

  Na zijn opleiding ging Rife werken als technicus en onderzoeker,

  Lees meer »
 7. Scalar Waves: Mathematische Calculaties en Inzichten

  Scalar Waves: Mathematische Calculaties en Inzichten

  Welkom terug bij het tweede deel van onze diepgaande verkenning van Scalar Waves. In het eerste deel hebben we een overzicht gegeven van wat Scalar Waves zijn en enkele van hun fascinerende eigenschappen besproken. Als je dat nog niet hebt gelezen, raden we je aan om dat eerst te doen om een goed begrip van het onderwerp te krijgen. In dit deel zullen we dieper ingaan op de mathematische aspecten van Scalar Waves en de pionier achter deze theorie, James Clerk Maxwell.

  James Clerk Maxwell: De Grondlegger van de Theorie

  Voordat we in de wiskunde van Scalar Waves duiken, is het belangrijk om de pionier achter deze theorie te erkennen - James Clerk Maxwell. Hij was een Schotse wiskundige en natuurkundige die in de 19e eeuw leefde en wordt beschouwd als een van de grootste geesten in de geschiedenis van de natuurkunde.

  Maxwell staat vooral bekend om zijn

  Lees meer »
 8. De Geschiedenis van Kerstcadeaus

  De Geschiedenis van Kerstcadeaus

  Kerst, een tijd van vreugde, samenzijn en, natuurlijk, cadeaus. Terwijl velen van ons elk jaar uitkijken naar het uitwisselen van mooi verpakte geschenken onder de fonkelende kerstboom, staan we er zelden bij stil hoe dit gebruik is ontstaan. Het idee van kerstcadeaus heeft een rijke en boeiende geschiedenis die teruggaat tot ver voorbij de moderne vieringen van vandaag.

  Een Historische Terugblik

  De oorsprong van kerstcadeaus kan worden herleid tot verschillende culturele en historische tradities. Een belangrijke bron is de viering van het oude Romeinse feest genaamd Saturnalia, dat plaatsvond rond de winterzonnewende. Tijdens Saturnalia werden cadeaus gegeven als symbolen van goede wil en vriendschap. Deze geschenken werden vaak uitgewisseld om de geest van saamhorigheid te bevorderen.

  Daarnaast heeft de christelijke traditie ook bijgedragen aan de evolutie van kerstcadeaus. Het verhaal van de Drie Wijzen die geschenken van goud, wierook en mirre aan het pasgeboren

  Lees meer »
 9. Het Belang van goede Bescherming tegen Elektrosmog

  Het Belang van goede Bescherming tegen Elektrosmog

  In de moderne wereld, waar technologische vooruitgang en connectiviteit hand in hand gaan, worden we steeds meer blootgesteld aan verschillende vormen van straling. Een specifieke vorm hiervan die steeds meer aandacht krijgt, is elektrosmog. In deze uitgebreide blog zullen we de diepte ingaan over wat straling is, wat elektrosmog inhoudt, de verschillende soorten straling, meetmethoden, de impact op cellulaire structuren en de leefomgeving, beschermingsmaatregelen, relevante producten, en hoe Levensveld Polarizers van Meditech Europe kunnen helpen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen behandelen om een alomvattend begrip te bieden.

  Wat is Straling?

  Voordat we duiken in elektrosmog, is het essentieel om te begrijpen wat straling in het algemeen betekent. Straling verwijst naar de overdracht van energie door golven of deeltjes. Het kan zowel ioniserend als niet-ioniserend zijn, afhankelijk van het vermogen om atomen te ioniseren. Ioniserende straling heeft genoeg

  Lees meer »
 10. Quantum Fysica en Scalar Waves: Een Diepgaande Verkenning

  Quantum Fysica en Scalar Waves: Een Diepgaande Verkenning

  In de wereld van de quantumfysica, waar de regels van de klassieke natuurkunde niet langer lijken te gelden, ontstaan voortdurend nieuwe en intrigerende concepten. Een van deze fascinerende fenomenen zijn Scalar Waves. In deze uitgebreide blog duiken we diep in de wereld van quantumfysica, bespreken we de ontdekking en het ontstaan van Scalar Waves, onderzoeken we hun eigenschappen en toepassingen, verkennen we de relatie met quantumverstrengeling, analyseren we methoden om Scalar Waves op te wekken, en werpen we een blik op de toekomst van dit opwindende veld.

  Basisprincipes van Quantumfysica

  Om Scalar Waves volledig te begrijpen, moeten we eerst de basisprincipes van quantumfysica verkennen. Quantumfysica is de tak van de natuurkunde die zich bezighoudt met de kleinste deeltjes in het universum, zoals atomen en subatomaire deeltjes. Het gedrag van deze deeltjes wordt niet beheerst door klassieke mechanica, maar door de principes van kwantummechanica.

  Fundamentele

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe