Blog

 1. De Kracht van Frequenties: Hoe Emoties de Frequentie van Je Lichaam Beïnvloeden

  De Kracht van Frequenties: Hoe Emoties de Frequentie van Je Lichaam Beïnvloeden

  Emoties zijn een integraal onderdeel van het menselijk leven. Ze bepalen hoe we ons voelen, hoe we reageren op situaties en zelfs hoe we onze gezondheid ervaren. Wat minder bekend is, is dat emoties invloed kunnen hebben op de frequenties van ons lichaam. In deze blog zullen we bespreken hoe emoties de frequentie van ons lichaam kunnen veranderen, wat de gevolgen kunnen zijn van een te lage frequentie, en hoe de Multiwave Oscillator van Meditech Europe kan helpen bij het verhogen van deze frequenties in celsystemen, biologische systemen en cellen.

  Hoe Emoties de Frequentie van Je Lichaam Veranderen

  Alles in het universum heeft een frequentie, inclusief de menselijke cellen en biologische systemen. Emoties hebben ook hun eigen trillingsfrequenties. Positieve emoties zoals vreugde, liefde en vrede resoneren op een hogere frequentie, terwijl negatieve emoties zoals

  Lees meer »
 2. Shungite Telefoonstickers: Een Trend in Stralingsbescherming

  Shungite Telefoonstickers: Een Trend in Stralingsbescherming

  In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze, soms onverwachte, mogelijkheden die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. In dit artikel gaan we dieper in op de wetenschap  achter Shungite en hoe deze bijzondere steen de leefomgeving positief kan beïnvloeden, denk hierbij onder meer aan bescherming tegen elektromagnetische straling. Ook behandelen we enkele producten van Meditech Europe waar deze bijzondere steen in verwerkt is, zoals een Shungite telefoonsticker voor op je smartphone. Lees snel verder.

  Wat is Shungite

  Shungite is een zwarte, glanzende steen die voornamelijk bestaat uit koolstof. Het is een natuurlijke mineraloïde die zijn naam ontleent aan het dorp Shun'ga in Karelië, Rusland, waar de grootste afzettingen van deze steen worden gevonden. Shungite, ook wel Shungiet genoemd, wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn vermeende helende eigenschappen en unieke samenstelling, die fullerenen bevat, een vorm van koolstof met krachtige antioxidanteigenschappen.

  Lees meer »
 3. Ademhaling en Stress: Het belang van goed Ademen

  Ademhaling en Stress: Het belang van goed Ademen

  Ademhalen, het lijkt zo vanzelfsprekend en we doen het allemaal, maar toch valt er wel het één en ander over te leren. Het is niet voor niets dat veel ontspanningsoefeningen en meditatie technieken vaak beginnen met de focus te richten op de ademhaling. Waarom dat zo is en waarom een goede manier van ademen op ieder moment belangrijk is voor lichaam en geest, lees je in deze blog.

  Wat gebeurt er in je Lichaam tijdens de Ademhaling

  Ademhaling is een essentieel fysiologisch proces dat zorgt voor de uitwisseling van zuurstof en kooldioxide tussen het lichaam en de omgeving. Dit proces is cruciaal voor het handhaven van de homeostase en het ondersteunen van alle lichaamsfuncties. Het ademhalingsproces bestaat uit de inademing en de uitademing:

  Inademing (inspiratie): Lucht komt binnen via de neus of mond, passeert de luchtwegen en bereikt de longen. De borstkas zet uit door het samentrekken van de diafragma- en tussenribspieren, waardoor

  Lees meer »
 4. Electro-Smog en de Impact op Gezondheid: Wat je moet weten

  Electro-Smog en de Impact op Gezondheid: Wat je moet weten

  In onze moderne wereld zijn we steeds meer omgeven door elektronische apparaten en draadloze netwerken. Deze technologieën zenden elektromagnetische velden (EMFs) uit, die bijdragen aan wat we 'electro-smog' noemen. Electro-smog is een groeiende zorg vanwege de mogelijke gezondheidsrisico's die gepaard gaan met langdurige blootstelling aan EMFs. In deze blog bespreken we de impact van electro-smog op biologische systemen en celstructuren, en hoe producten van Meditech Europe zoals de Earth Frequency Generator, Levensveld Polarizers en Personal Polarizers kunnen helpen om deze effecten te verminderen.

  Wat is Electro-Smog?

  Electro-smog verwijst naar de straling die afkomstig is van elektrische en elektronische apparaten. Dit omvat onder andere mobiele telefoons, WiFi-routers, computers en huishoudelijke apparaten. Hoewel deze technologieën ons leven vergemakkelijken, brengen ze ook een verhoogde blootstelling aan EMFs met zich mee, wat kan leiden tot verstoringen

  Lees meer »
 5. De Rol van Probiotica in het Versterken van het Immuunsysteem

  De Rol van Probiotica in het Versterken van het Immuunsysteem

  In de zoektocht naar natuurlijke gezondheidsoplossingen krijgen probiotica steeds meer aandacht. Probiotica, ook wel bekend als "gezonde bacteriën," spelen een cruciale rol in het bevorderen van darmgezondheid en het versterken van het immuunsysteem. In deze blog duiken we diep in de wereld van probiotica en ontdekken we hoe deze voedingssupplementen bijdragen aan een sterkere immuniteit.

  Wat Zijn Probiotica?

  Probiotica zijn levende micro-organismen die, wanneer in voldoende hoeveelheden geconsumeerd, gunstige effecten hebben op de gezondheid. Ze komen van nature voor in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir en zuurkool, maar zijn ook beschikbaar als voedingssupplementen. De meest voorkomende probiotische stammen zijn Lactobacillus en Bifidobacterium.

  Probiotica en Darmgezondheid

  Onze darmen herbergen

  Lees meer »
 6. Klanktherapie: een Ervaring van Diepe Resonantie

  Klanktherapie: een Ervaring van Diepe Resonantie

  Klanktherapie of "Soundhealing" is een alternatieve geneeskundige praktijk waarbij geluidstrillingen worden gebruikt om het fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn te bevorderen. Het idee achter klanktherapie is dat (geluids)frequenties kunnen resoneren met cellen en celstructuren en verschillende systemen en processen kunnen beïnvloeden. In deze uitgebreide blog gaan we in op de oorsprong en de werking van klanktherapie en benoemen we veel gebruikte instrumenten. Tot slot bespreken we enkele alternatieve benaderingen die ook gebaseerd zijn op frequentie en resonantie.

  Waar komt klanktherapie oorspronkelijk vandaan?

  Klanktherapie heeft zijn wortels in eeuwenoude tradities en culturen over de hele wereld, waar geluid en klank al lange tijd wordt erkend als een krachtig middel voor genezing, welzijn en harmonie.

  Verschillende oude culturen, zoals de oude Egyptenaren, Grieken, Indiërs en inheemse volkeren over de hele wereld, gebruikten geluid in rituelen,

  Lees meer »
 7. Waarom een Koperen Drinkfles je Water en Lichaam Verrijkt

  Waarom een Koperen Drinkfles je Water en Lichaam Verrijkt

  Dat voldoende water drinken nodig is om gehydrateerd te blijven weten we eigenlijk allemaal wel. Iets minder bekend is dat water drinken uit plastic flessen niet altijd goed voor je is, vanwege de microplastic deeltjes die je daardoor met het water binnen kunt krijgen. Ook BPA-vrije flessen, hoewel gezonder, kunnen nog steeds microplastics aan het water afgeven. Beter is het om alternatieve materialen te gebruiken zoals koper, waarbij koper ook nog het voordeel heeft dat het je drinkwater verrijkt.  Lees snel verder om meer over het gebruik van koperen drinkflessen te weten te komen.

  Waarom Water drinken belangrijk is

  Het wordt aanbevolen om voldoende water te drinken gedurende de dag voor het behoud van een goede gezondheid en het goed functioneren van het menselijk lichaam. Hier zijn de volgende redenen voor:

  Hydratatie: Water is cruciaal voor het handhaven van een goede hydratatie in het lichaam. Het helpt bij het transporteren van

  Lees meer »
 8. Wat je moet weten over Intermittent Fasting: De Praktijk

  Wat je moet weten over Intermittent Fasting: De Praktijk

  Welkom bij het tweede deel van onze serie over Intermittent Fasting. In ons eerste blog hebben we de theorie achter Intermittent Fasting besproken en uitgelegd waarom deze methode goed kan zijn voor je algehele gezondheid. In dit blog gaan we dieper in op de praktijk van Intermittent Fasting en geven we je praktische tips om ermee te beginnen. Het woord "vasten" kan bij veel mensen onmiddellijk gedachten oproepen aan honger en ontbering, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Als je het langzaam opbouwt en de eerste weken rustig begint, zul je merken dat het meestal meevalt. In deze blog bespreken we hoe je Intermittent Fasting op een haalbare en gezonde manier kunt integreren in je dagelijks leven. Lees verder om meer te leren over de praktijk van Intermittent Fasting.

  Wat betekent Intermittent Fasting in de praktijk

  Intermittent fasting (IF) is een eetpatroon waarbij perioden van vasten worden afgewisseld met perioden waarin voedsel wordt geconsumeerd.

  Lees meer »
 9. Verwijder Wratten Pijnloos met PapioPad - De Innovatieve Oplossing van Meditech Europe

  Verwijder Wratten Pijnloos met PapioPad - De Innovatieve Oplossing van Meditech Europe

  Wratten zijn kleine, ruwe gezwellen die meestal op de handen en voeten verschijnen. Ze worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Dit virus infecteert de bovenste laag van de huid en leidt tot een overgroei van huidcellen, wat resulteert in de vorming van een wrat. Hoewel wratten vaak onschuldig zijn, kunnen ze pijnlijk en cosmetisch storend zijn.

  Hoe Ontstaan Wratten?

  Wratten ontstaan door een infectie met HPV, dat de huid binnendringt via kleine wondjes of krassen. Dit virus floreert in vochtige omgevingen zoals zwembaden en sportscholen, waardoor direct contact met besmette oppervlakken of personen het risico op infectie verhoogt. Hoewel iedereen wratten kan krijgen, zijn kinderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem gevoeliger.

  Hoe Besmettelijk Zijn Wratten?

  Wratten zijn zeer besmettelijk. Direct huid-op-huid contact of contact met oppervlakken die met HPV zijn besmet, kan leiden tot verspreiding van het virus. Dit betekent

  Lees meer »
 10. Resonantie Sieraden: Stijl en Energie in Harmonie

  Resonantie Sieraden: Stijl en Energie in Harmonie

  In de hedendaagse technologische wereld, streven velen naar balans in een harmonieuze leefomgeving. Het blijkt echter mogelijk te zijn om juist dankzij hulp van geavanceerde technologie de leefomgeving te verbeteren. Aan de basis hiervan staat de Polarizer Plate, een product gebaseerd op geavanceerde technologieën, die een unieke benadering biedt voor het verbeteren van leefomgevingen. Meditech Europe is erin geslaagd deze geavanceerde technologieën te integreren in stijlvolle sieraden, waarbij ook koper en in de toekomst wellicht kristallen een rol spelen. Daarover vertellen we je graag in deze blog.

  Welke Materialen bevatten Resonantie Sieraden?

  Koper is een populair metaal voor het maken van resonerende sieraden vanwege zijn natuurlijke eigenschappen. Het metaal heeft een uniek vermogen om te resoneren met de natuurlijke energie van het lichaam, wat kan helpen om welzijn en evenwicht te bevorderen.

  Populaire soorten resonerende sieraden met koper zijn

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe