Blog

  1. De Mysteries van de Pijnappelklier: Van Hormonale Balans tot Spirituele Groei

    De Mysteries van de Pijnappelklier: Van Hormonale Balans tot Spirituele Groei

    De pijnappelklier, soms ook wel het "derde oog" genoemd, is een klein, maar krachtig orgaan in de hersenen. Hoewel het slechts de grootte van een erwt heeft, heeft deze klier door de eeuwen heen wetenschappers, filosofen en spirituele leiders gefascineerd. Maar wat is de pijnappelklier precies? Wat zijn de functies ervan? En waarom wordt het in sommige culturen gezien als een spirituele poort? Ook verkalking van de pijnappelklier, waardoor deze slechter gaat functioneren en wat je hiertegen kunt doen komt in deze blog aan de orde. Lees snel verder.

    Wat is de Pijnappelklier

    De pijnappelklier, ook wel aangeduid als epifyse, is een klein, kegelvormig orgaan dat zich in het centrum van de hersenen bevindt, tussen de twee hersenhelften en boven de thalamus. Dit unieke orgaan heeft ongeveer de grootte van een erwt en heeft een karakteristieke, pijnappelachtige vorm, wat de naam verklaart. De pijnappelklier is een essentieel onderdeel van het endocriene systeem, dat verantwoordelijk

    Lees meer »
  2. Vitamunda Liposomale Bamboe Silica: Versterk je Botten, Huid, Haar en Nagels

    Vitamunda Liposomale Bamboe Silica supplement – Versterk botten, huid, haar en nagels met liposomale technologie

    Ben je op zoek naar een manier om je botten, huid, haar en nagels te versterken? Vitamunda Liposomale Bamboe Silica biedt de perfecte oplossing! Dit supplement, verpakt per 30 capsules, combineert de kracht van Bamboe Silica met de geavanceerde LipoCellTech™ liposomale technologie, wat zorgt voor een optimale opname in het lichaam. In deze blog ontdek je de werking van Vitamunda Liposomale Bamboe Silica en de voordelen van de ingrediënten.

    Wat is Vitamunda Liposomale Bamboe Silica?

    Vitamunda Liposomale Bamboe Silica is speciaal ontworpen om het lichaam te voorzien van hoogwaardig silica, een essentieel mineraal dat helpt bij de vorming van collageen. Collageen is de bouwsteen voor gezonde botten, huid, haar en nagels. Het product bevat 280 mg Bamboe Silica per capsule, waarvan 70% pure silica.

    Lees meer »
  3. Vitamunda Liposomale Curcumine – Krachtige Antioxidant en Ontstekingsremmer

    antioxidant, ontstekingsremmer, curcuma, kurkuma

    Curcumine, het actieve bestanddeel van kurkuma, staat wereldwijd bekend om zijn krachtige antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen. Maar wist je dat curcumine, door zijn lage opname in het lichaam, vaak niet volledig tot zijn recht komt? Gelukkig biedt Vitamunda Liposomale Curcumine een oplossing. Dit innovatieve supplement maakt gebruik van LipoCellTech™ technologie, wat zorgt voor een optimale opname in het lichaam. In deze blog ontdek je de werking en voordelen van liposomale curcumine, en waarom het een essentieel supplement is voor jouw gezondheid.

    Wat is Curcumine en Hoe Werkt het?

    Curcumine is een felgele, plantaardige stof die wordt gewonnen uit de kurkuma-plant (geelwortel). Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurveda en traditionele Chinese geneeskunde

    Lees meer »
  4. Vitamunda Repaira – Het beste supplement voor herstel en immuunsysteem ondersteuning

    Vitamunda Repaira – Het beste supplement voor herstel en immuunsysteem ondersteuning

    Bij Meditech Europe weten we hoe belangrijk het is om je lichaam de juiste ondersteuning te bieden voor herstel en algehele gezondheid. Vitamunda Repaira, verpakt per 90 capsules, is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om je immuunsysteem te versterken, je darmgezondheid te optimaliseren en je lichaam te ondersteunen bij herstelprocessen. In deze blog ontdek je wat Vitamunda Repaira zo uniek maakt en waarom het een essentieel supplement is voor een gezonde levensstijl.

    Wat maakt Vitamunda Repaira uniek?

    Vitamunda Repaira bevat alleen zuivere ingrediënten, zonder toegevoegde stoffen of synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Dit supplement is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten en is gegarandeerd vrij van gluten, soja, lactose en GMO. Maar wat maakt deze formule écht bijzonder? Laten we de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen per capsule eens nader bekijken.

    De krachtige werking van Vitamunda Repaira

    Lees meer »
  5. De Chinese Orgaanklok: Ontdek Het Geheim Achter Jouw Slaappatroon

    De Chinese Orgaanklok: Ontdek Het Geheim Achter Jouw Slaappatroon

    Word je vaak midden in de nacht wakker en vraag je je af waarom dit steeds op hetzelfde tijdstip gebeurt? Je bent niet de enige. Voor veel mensen is dit een terugkerend fenomeen, en het kan frustrerend zijn als je merkt dat je op vaste tijden wakker wordt en de slaap niet meer kunt vatten. Hoewel er verschillende oorzaken kunnen zijn, biedt de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) een interessante verklaring via de Chinese orgaanklok.

    De Chinese orgaanklok is een oud concept dat stelt dat elk orgaan in het lichaam een specifieke periode van de dag of nacht heeft waarin het het meest actief is. De energie (ook wel Qi genoemd) circuleert in een ritme van 24 uur door het lichaam en richt zich tijdens specifieke uren op bepaalde organen. Dit betekent dat als je steeds op een bepaald tijdstip wakker wordt, dit kan wijzen op een verstoring in het bijbehorende orgaan of energiesysteem.

    In deze uitgebreide blog gaan we dieper

    Lees meer »
  6. Ontdek de Kracht van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat voor een Goede Geestelijke Balans

    Ontdek de Kracht van Vitakruid Magnesium Bisglycinaat voor een Goede Geestelijke Balans

    Ben je op zoek naar een goede geestelijke balans en een heldere geest? Dan is Vitakruid Magnesium Bisglycinaat de perfecte keuze voor jou. Magnesiumbisglycinaat is gebonden aan glycine en dat maakt dat dit supplement goed de bloed-hersenbarrière passeert. Hierdoor is deze vorm van magnesium een uitstekende keuze voor alle toepassingen binnen de hersenfunctie.

    Wat is Vitakruid Magnesium Bisglycinaat?

    Vitakruid Magnesium Bisglycinaat is een supplement dat zich richt op het verbeteren van je geestelijke balans onder andere in de relatie tot de nachtrust. Daarnaast kan het zorgdragen voor een heldere geest. Omdat Vitakruid Magnesium Bisglycinaat een organisch gebonden vorm van magnesium is, heeft het een hoge opneembaarheid. De binding van het magnesium met glycine zorgt er daarnaast

    Lees meer »
  7. Poep in je drinkwater: wat je moet weten!

    Poep in je drinkwater: wat je moet weten!

    Ja, je leest het goed: poep in je drinkwater! Klinkt vies, toch? Toch is het onlangs weer gebeurd in Nederland. In meerdere regio’s werden huishoudens gedwongen om hun water te koken omdat er E. coli, de beruchte poepbacterie, in het drinkwater werd aangetroffen. Stel je voor: je denkt dat je gewoon een glas fris kraanwater drinkt, maar in werkelijkheid zit je bacteriën naar binnen te werken. Bah! 

    Wat kun je doen om dit soort narigheid te voorkomen? Koken van water is een tijdelijke oplossing, maar er is een manier om je nooit meer zorgen te hoeven maken over de zuiverheid van je water: de Mini Classic Water Destilleerder van Meditech Europe. Dit apparaat garandeert dat je voortaan altijd schoon, zuiver drinkwater hebt, zelfs als er weer poepbacteriën in het leidingwater zitten.

    Waarom zit er poep in je drinkwater?

    In Nederland hebben we normaal gesproken schoon drinkwater van topkwaliteit, maar soms loopt het mis. Zoals in

    Lees meer »
  8. Vitakruid Astaxanthine 60 Softgels | Krachtige Antioxidant voor Huid en Ogen

    Vitakruid Astaxanthine 60 Softgels | Krachtige Antioxidant voor Huid en Ogen

    Ben je op zoek naar een krachtige, natuurlijke antioxidant die je huid beschermt tegen veroudering en je ogen ondersteunt? Vitakruid Astaxanthine, verpakt per 60 softgels, biedt een van de sterkste antioxidanten in de natuur, met bewezen voordelen voor huid, ogen en algehele celbescherming. Met zuivere AstaPure® astaxanthine uit de Arava-woestijn in Israël, haal je de kracht van de natuur in huis voor een gezonde en stralende uitstraling.

    Wat is Vitakruid Astaxanthine?

    Vitakruid Astaxanthine bevat astaxanthine, een krachtige antioxidant geproduceerd door de alg Haematococcus pluvialis. Deze algen beschermen zichzelf tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals UV-straling door astaxanthine aan te maken. Deze natuurlijke stof biedt vergelijkbare bescherming voor ons lichaam, door het neutraliseren van vrije radicalen die schadelijke oxidatieve stress

    Lees meer »
  9. Vitakruid NAC 600 mg N-Acetyl-L-Cysteïne – Vegan Supplement voor Ontgifting en Gezondheid

    Vitakruid NAC 600 mg N-Acetyl-L-Cysteïne – Vegan Supplement voor Ontgifting en Gezondheid

    Ben je op zoek naar een krachtig supplement dat jouw gezondheid kan ondersteunen op meerdere fronten? Vitakruid NAC 600 mg N-Acetyl-L-Cysteïne, verpakt per 60 vegan capsules, biedt tal van voordelen, van het ondersteunen van de luchtwegen tot het bevorderen van de ontgifting van het lichaam. In deze blog ontdek je wat NAC precies is, hoe het werkt en welke voordelen de ingrediënten bieden.

    Wat is N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC)?

    N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC) is een speciale vorm van het aminozuur cysteïne, dat bekendstaat om zijn vermogen de productie van glutathion te stimuleren. Glutathion is een van de krachtigste antioxidanten in ons lichaam, essentieel voor het ontgiften van de lever en het ondersteunen van het immuunsysteem. Daarnaast helpt het lichaam om cellulaire schade door vrije radicalen

    Lees meer »
  10. Hoe de AquaPure Pesticiden Reiniger Jouw Groenten en Fruit Grondig Reinigt en Veilig Maakt

    Hoe de AquaPure Pesticiden Reiniger Jouw Groenten en Fruit Grondig Reinigt en Veilig Maakt

    Het schoonmaken van groenten en fruit is essentieel voor een gezonde leefstijl, maar wist je dat veel methodes, zoals afspoelen met water, pesticiden slechts oppervlakkig verwijderen? De AquaPure Pesticiden Reiniger biedt dé oplossing voor dit probleem. Dit draagbare, innovatieve apparaat verwijdert tot 99,9% van pesticiden en micro-organismen, zodat je groenten en fruit écht schoon zijn. In deze blog ontdek je hoe AquaPure werkt, waarom het een beter alternatief is voor traditionele reinigingsmethoden, en hoe het je kan helpen besparen op biologische producten.

    Waarom Pesticiden Verwijderen van Groenten en Fruit Belangrijk Is

    Pesticiden zijn chemische stoffen die vaak gebruikt worden in de landbouw om gewassen te beschermen tegen plagen. Echter, veel van deze pesticiden blijven achter op het voedsel dat we eten, wat gezondheidsrisico’s kan veroorzaken, zoals hormoonverstoringen en een verhoogd risico op bepaalde ziektes. Daarom is het grondig reinigen

    Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe