Blog

 1. Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  In een wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress, angst en fysieke klachten, is het van groot belang om te zoeken naar holistische benaderingen van genezing en welzijn. Een van de oude technieken die steeds meer aandacht krijgt, is hypnose. Een instrument wat therapeutisch wordt ingezet door hypnotherapeuten. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op de wereld van hypnotherapeuten, wat ze doen en wat je kunt bereiken met hun hulp. We laten je ook kennismaken met Meditech Europe, die graag advies en ondersteuning biedt op dit gebied.

  Wat is Hypnotherapie?

  Hypnotherapie is een vorm van therapeutische interventie die hypnose als instrument gebruikt om individuen specifieke doelen te laten bereiken of bepaalde problemen aan te pakken.

  Hypnose is een toestand van gerichte aandacht en verhoogde suggestibiliteit, vaak opgewekt door een getrainde therapeut. In deze veranderde bewustzijnstoestand

  Lees meer »
 2. De Kracht van Synergie: Ontdek de Gezondheidsvoordelen van Vitamine D3 en K2

  De Kracht van Synergie: Ontdek de Gezondheidsvoordelen van Vitamine D3 en K2

  In de steeds groeiende wereld van voedingssupplementen, is Vitamine D een bekend fenomeen. Hoewel ons lichaam in staat is dit zelf aan te maken via zonlicht, kunnen tekorten, vooral in de winter, een probleem vormen. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is de synergetische relatie tussen Vitamine D en K2, waarbij de toevoeging van Vitamine K2 de effectiviteit van Vitamine D aanzienlijk kan verbeteren. In deze uitgebreide verhandeling duiken we dieper in op de individuele functies van beide vitamines en onderzoeken we waarom hun combinatie zo krachtig is.

  Vitamine D3: Een Onmisbare Speler in de Gezondheid van Botten

  Vitamine D, vaak beschouwd als de "zonneschijnvitamine", is cruciaal voor tal van lichaamsfuncties. In de zomermaanden wordt het voornamelijk via blootstelling aan zonlicht gesynthetiseerd

  Lees meer »
 3. Spirulina & Chlorella: De Ultieme Superfoods van Meditech Europe Verklaard

  Spirulina & Chlorella: De Ultieme Superfoods van Meditech Europe Verklaard

  In een wereld waarin gezondheid en welzijn steeds meer centraal staan, zoeken mensen voortdurend naar natuurlijke en effectieve manieren om hun levenskwaliteit te verbeteren. In deze zoektocht worden algen, zoals Spirulina en Chlorella, steeds populairder vanwege hun indrukwekkende voedingsprofielen en diverse gezondheidsvoordelen. Meditech Europe biedt hoogwaardige algenproducten aan die in Nederland worden geproduceerd, waaronder Dutch Chlorella Poeder en Dutch Chlorella & Spirulina Tabletten. Laten we duiken in de wereld van algen en ontdekken waarom ze een essentieel onderdeel zouden moeten zijn van jouw dagelijkse routine.

  Introductie

  Algen zijn eencellige organismen die gedijen in diverse wateromgevingen, van meren tot oceanen. Hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, zijn algen een van de oudste

  Lees meer »
 4. De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann Resonantie is een natuurverschijnsel wat te maken heeft met electromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. De primaire frequentie ligt meestal rond de 7,83 Hz. Er zijn echter ook harmonischen van deze frequentie aanwezig. De Schumann resonantie is belangrijk voor de aarde en alle levende wezens erop. Waarom dat zo is leest u hieronder in deze blog.

  Wat is de Schumann resonantie

  De Schumann resonantie verwijst naar de wereldwijde elektromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. Het is vernoemd naar zijn ontdekker, de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann, die deze resonanties in 1952 voorspelde. De belangrijkste veroorzaker van deze resonanties zijn bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer, ongeveer 80 kilometer boven de aarde. Deze resonanties bestaan uit de primaire frequentie en een aantal harmonischen.

  Lees meer »
 5. Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Welkom bij onze uitgebreide gids over Shungit, de krachtige natuursteen die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn potentiële voordelen voor gezondheid en welzijn. In deze blog gaan we dieper in op wat Shungit precies is, hoe het wordt gebruikt en waarom het zo relevant is in de moderne wereld. We zullen ook de connectie leggen tussen Shungit en producten zoals de Levensveld Polarizer Powerful, die bij Meditech Europe beschikbaar zijn. Laten we duiken in de fascinerende wereld van Shungit!

  Wat is Shungit?

  Shungit is een unieke natuursteen die voornamelijk wordt gevonden in de regio Karelië in Rusland. Het staat bekend om zijn opmerkelijke samenstelling, die een hoog gehalte aan koolstof en fullerenen omvat, waardoor het een uitzonderlijk krachtig materiaal is. De geschiedenis van Shungit gaat duizenden jaren terug, waar het al door de inheemse bevolking van Rusland werd gebruikt vanwege zijn vermeende geneeskrachtige eigenschappen.

  Toepassingen van Shungit

  Lees meer »
 6. Georges Lakhovsky: De Revolutionaire Wetenschapper Achter de Multiwave Oscillator

  Georges Lakhovsky: De Revolutionaire Wetenschapper Achter de Multiwave Oscillator
  Georges Lakhovsky, een naam die misschien niet direct een belletje doet rinkelen bij velen, maar die een onschatbare bijdrage heeft geleverd aan de wereld van de wetenschap en geneeskunde. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in het leven en werk van deze revolutionaire wetenschapper, met een bijzondere focus op zijn baanbrekende creatie - de Multiwave Oscillator (MWO).

  Wie was Georges Lakhovsky?

  Georges Lakhovsky, geboren op 17 september 1869 in het Russische Keizerrijk (tegenwoordig

  Lees meer »
 7. Essentiële mineralen voor het menselijk lichaam: Een compleet overzicht

  Essentiële mineralen voor het menselijk lichaam: Een compleet overzicht

  Mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die een cruciale rol spelen in het behoud van de gezondheid en het welzijn van het menselijk lichaam. Hoewel ze in kleinere hoeveelheden nodig zijn dan bijvoorbeeld vitamines, zijn mineralen van onschatbare waarde voor een optimale werking van verschillende biologische processen. In deze uitgebreide blog zullen we diep ingaan op de belangrijkste mineralen voor het menselijk lichaam en waarom ze zo belangrijk zijn. We zullen ook de voedingsbronnen van deze mineralen bespreken en enkele handige tips geven om uw minerale inname te optimaliseren.

  Wat zijn Mineralen en Waarom Zijn Ze Belangrijk?

  Mineralen zijn anorganische voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft voor tal van functies. Ze zijn essentieel voor groei, ontwikkeling, het handhaven van een gezonde stofwisseling

  Lees meer »
 8. Alles wat je moet weten over Parasieten in ons Lichaam: Symptomen, Behandeling en Preventie

  Alles wat je moet weten over Parasieten in ons Lichaam: Symptomen, Behandeling en Preventie

  Parasieten in ons lichaam zijn misschien niet het meest aangename onderwerp om over te praten, maar het is van vitaal belang om ons bewust te zijn van hun aanwezigheid en de mogelijke gevolgen ervan voor onze gezondheid. In deze uitgebreide blog zullen we dieper ingaan op alles wat je moet weten over parasieten, inclusief de definitie, hoe we besmet kunnen raken, symptomen, diagnose, behandeling, preventie, en enkele populaire parasieten die ons lichaam kunnen beïnvloeden. Daarnaast zullen we ook alternatieve onderzoeksmethoden en behandelingen bespreken, zodat je goed geïnformeerd bent over je opties.

  Wat zijn Parasieten?

  Definitie van parasieten

  Parasieten zijn organismen die in of op andere levende organismen leven en hun voedingsstoffen verkrijgen ten koste van h

  Lees meer »
 9. Hulda Clark: Een Pionier in de Wereld van Parasieten

  Hulda Clark: Een Pionier in de Wereld van Parasieten

  In de wereld van alternatieve geneeskunde zijn er enkele figuren die opvallen vanwege hun baanbrekende werk en controversiële ideeën. Hulda Regehr Clark was zo'n persoon. Ze was een Canadees-Amerikaanse natuurgeneeskundige, auteur en onderzoeker die bekendheid verwierf vanwege haar werk op het gebied van parasieten en de ontwikkeling van de Swing Zapper, een apparaat dat beweerde parasieten te bestrijden en de gezondheid te verbeteren. In dit uitgebreide blogartikel zullen we dieper ingaan op het leven van Hulda Clark, haar pionierswerk op het gebied van parasieten en hoe ze aan de wieg stond van de ontwikkeling van de Swing Zapper door Meditech Europe.

  Het Leven van Hulda Clark

  Hulda Regehr Clark werd geboren op 18 oktober 1928 in Rosthern, Saskatchewan, Canada. Ze groeide op in een eenvoudig gezin en toonde al op jonge leeftijd interesse in de natuur en gezondheid. Ze behaalde haar bachelor's degree in biologie aan de Universiteit van Saskatchewan en behaalde l

  Lees meer »
 10. L-Theanine: Het ontspannende aminozuur in je kopje thee

  L-Theanine: Het ontspannende aminozuur in je kopje thee

  In de wereld van natuurlijke supplementen en gezondheidsbevorderende stoffen is L-Theanine de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit aminozuur wordt vaak geassocieerd met thee, met name groene thee, en staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Maar wat is L-Theanine precies? Hoe werkt het en welke voordelen biedt het voor onze gezondheid? In deze uitgebreide blog duiken we diep in de wereld van L-Theanine en geven we antwoord op al je vragen.

  Wat is L-Theanine?

  L-Theanine, ook wel bekend als γ-glutamylethylamide, is een aminozuur dat van nature voorkomt in theebladeren, met name in Camellia sinensis, de plant waaruit thee wordt gewonnen. Dit aminozuur behoort tot de groep van de niet-essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam het zelf kan produceren. L-Theanine wordt echter ook veelvuldig ingenomen via voeding en dranken, vooral thee.

  Een interessant feit is dat L-Theanine de enige aminozuur is dat in staat is om de bloed-hersenbarrière te

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe