Maandelijkse Archieven: September 2022

 1. De gezondheidsvoordelen van gember

  Gember is een van de gezondste specerijen ter wereld. De gezondheidsvoordelen en goede medicinale eigenschappen van gember zijn eindeloos. In dit artikel ontdekt u alle positieve effecten van gember, wat gember is, hoe gezond het is en de meerwaarde van het consumeren van gember supplementen.

   

  Gember: niet zomaar een wortel. Maar wat is het dan wel?

  Gember is een bijzondere smaakmaker, afkomstig van Tropisch Azië. De wortel heeft een pittig karakter wordt veel gebruikt als specerij in tal van gerechten, sauzen en dranken. De wortelstok heeft een bittere smaak met licht zoete tonen. Gember is niet zomaar een wortel. De gemberwortel bevat bioactieve componenten welke een heilzaam effect hebben op uw gezondheid.

   

  Hoe gezond is gember?

  Gember is erg gezond. Chinezen gebruiken gember al eeuwenlang vanwege de positieve werking op het spijsverteringsstelsel. Gember gaat misselijkheidsklachten en indigestie tegen.

  Lees meer »
 2. Detox recepten

  Heerlijk eten en detoxen gaan hand in hand. In dit blog ontdekt u wat een detox recept is en wat u kunt eten en drinken om te detoxen. Verder delen we de beste detox recepten en leggen wij u het verschil uit tussen een detox recept en een detox kuur.

   

  Wat is een detox recept?

  Een detox recept helpt uw lichaam te ontgiften. Het is eigenlijk niets minder dan de combinatie van een gezond dieet en voldoende vochtinname die helpt om uw lichaam te zuiveren.

  De lever speelt hierbij een belangrijke rol. Het reguleert een natuurlijk reinigingsproces door slechte stoffen uit onze organen en weefsels te halen en uit ons lichaam te verwijderen. Aan dit reinigingsproces van de lever zit een limiet. We krijgen steeds vaker veel schadelijke stoffen binnen die het lichaam niet zelf kan verwijderen. Een detox recept ondersteunt u hierbij.

   

  Lees meer »
 3. Alles wat u moet weten over vitamine C

  Iedereen heeft baat bij voldoende vitamine C, het belooft een aantal positieve effecten. In de wintermaanden zou het ons beschermen tegen verkoudheid en anderzijds is het een onmisbaar onderdeel van onze voeding. In dit blog ontdekt u alles wat u moet weten over vitamine C.

   

  Wat is vitamine C?

  Vitamine C is een onmisbare voedingsstof voor het lichaam. Het binnenkrijgen van voldoende vitamine C is belangrijk, omdat het veel taken in het lichaam verricht en reguleert. Het is wetenschappelijk bewezen dat vitamine C positieve effecten heeft op de gezondheid, daarom wordt het ook wel een ‘weerstandsvitamine’ genoemd.

  Vitamine C is een wateroplosbare vitamine. Dit houdt in dat vitamine C in het vocht van voedingsmiddelen zit en direct wordt opgenomen in uw bloed.

   

  Wat doet vitamine C?

  Vitamine C heeft de functie als antioxidant in het lichaam en is verantwoordelijk

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe