Levensveld polarizer

Het gebruik van telefoons, computers, draadloos internet en Bluetooth is de afgelopen ontzettend sterk toegenomen en dat brengt de nodige stralingen met zich mee. Deze schadelijke en ongewenste stralingen kunnen een negatieve invloed hebben op het menselijk lichaam, onze harmonie, onze gezondheid en dat van onze omgeving en dierbaren. Wilt u uzelf en uw naasten graag beschermen tegen de straling van onder andere telefoons, draadloos internet, computers, magnetrons en meer? Dat kan met behulp van de Levensveld Polarizer of Personal Polarizer van Meditech Europe!

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt. Met behulp van dit apparaat is het mogelijk om schadelijke golflengtes te neutraliseren en normale frequenties te herstellen, versterken en vitaliseren. Benieuwd naar nog meer voordelen van de Levensveld Polarizer? Wij vertellen het u graag!

Waarom kiezen voor de Levensveld Polarizer van Meditech Europe?

✓ Herstellende en vitaliserende werking

✓ Geschikt voor thuisgebruik

✓ Neutraliseert schadelijke stralingen

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13.00 uur besteld is morgen in huis!

✓ Gratis verzending en retouren

De kwaliteit van water

Is het elektrische bedrading systeem in uw huis geaard aan de waterleiding? Dan zullen ook de elektrische patronen van de substanties in het water worden gecorrigeerd. In plaats van dat het water energie afvoert, werkt het dan juist energie gevend! Hierdoor wordt de kwaliteit van het water dus ook direct verbeterd dankzij de Levensveld Polarizer.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe