Nano zilverwater

Nano zilverwater (ook wel colloïdaal zilver genoemd) is een product dat een colloïde van nano zilverdeeltjes en gedestilleerd water bevat.Het product stond erom bekend een natuurlijk alternatief voor antibiotica te zijn dankzij de antibacteriële werking. Maar er zijn daarnaast nog vele andere situaties waarbij nano zilverwater een oplossing kan bieden. Zo werd zilverwater bijvoorbeeld ook gebruikt voor de behandeling van wonden en infecties. Helaas verbiedt de wet ons hier uitgebreid over te informeren.

Bent u benieuwd voor welke toepassingen u nano zilverwater nog meer kunt gebruiken? Onze specialisten vertellen het u! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder met persoonlijk advies en de juiste informatie.

De zuiverende werking van zilverwater

Een van de belangrijkste eigenschappen van nano zilverwater is de zuiverende werking. Dit komt door de zuivere zilverdeeltjes in het water. Daarnaast staat colloïde zilver bekend om de energieverhogende werking. Hierdoor kan nano zilverwater een positief effect hebben op de behandeling van ontstekingen, wonden en andere lichamelijke klachten. Wilt u de werking van (nano)zilverwater zelf ervaren? Probeer dan één van onze producten uit met colloïde zilver. Zo ontdekt u direct welke voordelen onze producten u kunnen opleveren.

Waarom kiezen voor Meditech Europe om colloïdaal zilver te bestellen?

✓ Wij leveren altijd hoge kwaliteit colloïdaal zilver

✓ Voldoet aan de HACCP regelgeving

✓ Gratis verzending en retouren

✓ 100% zuiver en natuurlijk

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 uur besteld is morgen in huis!

Raadpleeg de specialisten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe vindt u innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder nano zilverwater en vele vergelijkbare producten. Wilt u hier graag meer over weten? Of heeft u een specifieke vraag over nano zilverwater? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder! U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Een andere mogelijkheid om met ons in contact te komen is via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe