Resonantie

Resonantie

Er zijn een aantal dingen interessant om te weten voor u meer leest over Hoogfrequentie of Resonantie. In enkele van onze Blogs verklaren we een aantal dingen voor u. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact zoeken met ons via info@meditecheurope.nl:

https://www.meditecheurope.nl/blog/de-overeenkomst-tussen-planten-en-zoogdieren/

Het komt steeds meer voor in deze door ontwikkelende wereld, bijna overal vind je tegenwoordig elektronisch apparatuur zoals mobieltjes en laptops, maar gaat dit allemaal zonder gevaren?

Veel mensen hebben dan ook last van Elektrosmog, ook wel bekend als Elekrostress, doordat u bloot gesteld wordt aan te veel straling. Is er hier wat tegen te doen? Zeker!

Wat is Elektrosmog?

Elektrosmog krijgt haar naam ook wel van de smog die in een stad hangt. Zie het maar als een wolk met onreine lucht waar u aan blootgesteld wordt. Bij de smog in een stad kan dit met een windvlaag verplaatsen, maar elektrosmog is iets waar u de hele dag door aan blootgesteld wordt.

Als u achter je computer zit, als je aan het koken bent of bijvoorbeeld door de WIFI straling, wat u tegenwoordig overal vindt.

Wat zijn de gevaren van Elektrosmog?

De gevaren van elektrosmog zijn wetenschappelijk aardig in kaart gebracht en er lijkt wel een duidelijk verband te zijn tussen vele soorten ziekten en elektrosmog. Het versterken of bijdragen aan een bepaald ziektebeeld is hierbij het meest voorkomend.

Is het belangrijk om hier rekening mee te houden? Meditech Europe raadt u zeker aan dit te doen.

Oplossingen voor Elektrosmog

Bij Meditech Europe vindt u diverse oplossingen en bijdragende producten die kunnen helpen de elektro magnetische straling te beinvloeden in uw directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan ons polarizer assortiment.

Zo leveren deze producten een bijdrage aan het optimaliseren van de biologische systemen. Het neutraliseert als het ware de schadelijke stralingen die afkomstig zijn van bijvoorbeeld computers, mobieltjes of een inductiekookplaat.

Denk bijvoorbeeld aan de Levensveld Polarizer wat een vitaliserende werking heeft en de stralingen neutraliseert. Ook de Personal Polarizer is een aanrader wat je bij je draagt en een breed gamma van golflengtes absorbeert waardoor u meer balans en rust ervaart.

Ons assortiment

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande producten, dan kunt u eenvoudig met ons in contact komen via mail en/of telefoon: +31527 292 331.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe