Colloïdaal

Colloïdaal

Colloïdaal zilver, goud of platina wordt door velen gezien als een natuurlijk alternatief voor antibioticum. Colloïdaal zilver van hoge kwaliteit is 100% zuiver en heeft een antibacteriële werking.

U kunt colloïdale producten voor vele toepassingen gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de behandeling van infecties of wonden. Maar daarnaast zijn er nog meer situaties waarin colloïdaal zilver een oplossing kan bieden

. Afhankelijk van waar u colloïdale producten voor wilt gebruiken, kunt u kiezen voor een een bepaalde substantie of een bepaald product. Denk hierbij aan colloïdaal water, zalf, supplementen of bijvoorbeeld neusspray.

Waarom colloïdale producten bestellen bij Meditech Europe?

✓ Hoge kwaliteit colloïdaal zilver, goud, magnesium en zink

✓ Voldoet aan de HACCP regelgeving

✓ Gratis verzending en retouren

✓ 100% zuiver en natuurlijk

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 uur besteld is morgen in huis!

Colloïdaal zilver (zilverwater)

Colloïdaal zilver, ook wel zilverwater of nano water genoemd, is een colloïde van zuivere zilverdeeltjes in water. Dit middel heeft zuiverende eigenschappen die voor vele toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast staat colloïdaal zilver bekend om de antibacteriële en energieverhogende werking.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zilverwater?

Het team van Meditech Europe helpt u graag verder! Dankzij onze jarenlange ervaring met colloïdaal zilver kunnen wij u hierover informeren en adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over één van onze producten? Of wilt u meer weten over de voordelen van zilverwater?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Verschillende producten met nano water

Een colloïdale oplossing kan verwerkt worden in verschillende producten. De meest gebruikte vorm hierbij is colloïdaal water, maar er zijn daarnaast nog vele andere vormen waarin zilver en/of goud verwerkt kan worden.

Denk hierbij aan een neusspray, zalf of voedingssupplement. Afhankelijk van waar u de colloïdale oplossing voor wilt gebruiken, kunt u kiezen voor een specifiek product.

Colloïdaal Zilver Essence

Ook op het gebied van colloïdaal zilver essence bieden we tal van verschillende producten aan. Ook deze producten werken activerend, reinigend, verfrissend en energie opwekkend.

In onze colloïdaal zilver essence lijn vindt u zowel losse producten als combinatie sets met:

  • Neusspray
  • Spray
  • Zilverwater

Goudwater: colloïdaal goud

Colloïdaal goud, ook wel goudwater genoemd, is een vloeibare suspensie dat ultra kleine deeltjes puur goud bevat. Goudwater kan bijdragen aan het verlichten van gewrichtsklachten en ontstekingen en laat de huid weer stralen. Zo gaat het huidveroudering tegen dankzij de anti-aging remedie.

Heeft u last van een doffe huid en wilt u hier graag verandering in brengen met behulp van een 100% natuurlijk middel? Dan kan een zalf met colloïdaal goud voor u de oplossing bieden!

Colloïdaal platina

Naast colloïdaal met zilver of goud, kunt u ook kiezen voor colloïdaal platina. Dit vloeibare supplement kunt u gebruiken om uw weerstand- en hormoonwerking te verbeteren. Daarnaast laat het de doffe huid weer stralen en heeft het een positieve werking op de conditie van de huid.

Colloïdaal platina is doorgaans minder bekend als colloïdaal met zilver of goud, maar dat neemt niet weg dat de werking minstens zo goed is.

Ervaringen met colloïdale producten

Bent u benieuwd wat colloïdaal voor u kan betekenen? Het beste inzicht krijgt u wanneer u het zelf gaat gebruiken. Ervaar de vele voordelen van colloïdaal en ontdek wat goudwater, zilverwater en colloïdaal platina voor u kan betekenen.

Onze producten

De werking en het effect van onze producten kunnen per persoon verschillen. Het is daarom van belang dat u zelf ervaart welke producten wel en niet voor u werken.

Raadpleeg de specialisten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe vindt u innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder colloïdale oplossingen. Wanneer u specifiek op zoek bent naar zilverwater, goudwater of colloïdaal platina, bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres!

Onze hoogwaardige producten voldoen aan de HACCP regelgeving en zijn 100% zuiver en natuurlijk. Heeft u een specifieke vraag over colloïdaal water? Of wilt u graag meer weten over onze producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Tevens kunt u contact met ons opnemen via skype (meditech.europe).

Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe