Multiwave Oscillator informatie

Multiwave Oscillator informatie

  Er zijn een aantal dingen interessant om te weten voor u meer leest over Hoogfrequentie of Resonantie. In enkele van onze Blogs verklaren we een aantal dingen voor u. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact zoeken met ons via info@meditecheurope.nl:

  https://www.meditecheurope.nl/blog/de-overeenkomst-tussen-planten-en-zoogdieren/

  De techniek van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten is al erg oud. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper, die ook de wisselstroom heeft ontdekt. Dankzij hem kunnen we gebruik maken van elektriciteit in huis, straatverlichting, etc.

  Sindsdien is er veel apparatuur, die van deze techniek gebruik maakt, op de markt gebracht. Het originele apparaat kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte.

  Meditech Europe heeft de kennis en kunde van Georges Lakhovsky kunnen gebruiken dankzij een nauwe samenwerking met zijn zoon. Door gebruik te maken van de technische gegevens van Lakhovsky en de specificaties die bekend waren van de systemen die hij gebruikte tijdens zijn studies, met name in Parijs, hebben we een product kunnen maken zoals we dat nu aanbieden.

  We hebben in de afgelopen jaren een aantal dingen aangepast:

  • We hebben de Tesla spoel in de MWO-driver gebouwd en niet langer aan de Antennen bevestigd. Dit heeft meerdere redenen. Zo is de constructie niet eenvoudig te maken zonder dat er te veel gewicht toename ontstaat en is het belangrijk het product handzaam te houden zodat het voor iedereen te bedienen is.
  • We werken niet meer met een accu. De Multiwave Oscillator maakt gebruik van de “gewone” stroom van het elektriciteitsnetwerk. Dat komt omdat wij tegenwoordig gebruik kunnen maken van extreem goede en stabiele transformatoren die zeer gelijkmatige voltages afgeven. Mocht een klant alsnog een accu-variant willen dan kunnen we dat produceren tegen meerprijs.
  • De ombouw van de MWO is aangepast. De werking van de ombouw is hittebestendig, niet reactief op hoogspanning, duurzaam en licht. Dat scheelt bijvoorbeeld 3,5kg in gewicht ten opzichte van voorgaande versies.

  We produceren de Multiwave Oscillator in onze werkplaats. Daar wordt met een vaste groep elektrotechnische specialisten iedere dag met veel positieve energie gewerkt aan onze producten. We zijn dus minimaal afhankelijk van anderen en hebben zelf 100% invloed op de kwaliteit. Hiermee zijn wij in staat om alle Multiwave Oscillators op een stabiel niveau te produceren. 

  Wij geven een uitgebreide scholing aan onze klanten zodat we er zeker van zijn dat de Multiwave Oscillator optimaal wordt ingezet. Wij hebben geleerd dat wanneer we dit doen onze klanten extra tevreden zijn, meer en intensiever gebruik maken van de Multiwave en meer resultaat behalen. En daar is het ons om te doen!

  Wat doe de Multiwave Oscillator nou precies?

  De Multiwave Oscillator verandert de stroom (van uw elektriciteitsnetwerk) van 220 Volt naar een spanning van 10.000 Volt. Dankzij de Tesla spoel en een vonkenbrug wordt dit vermogen opgestuwd tot wel 120.000 Volt. Tegelijk worden de ampères heel laag (0,1 mA) waardoor de spanning voor mensen niet gevaarlijk is om aan te raken. Samen met de hoge voltages wordt een enorm breed spectrum aan frequenties opgewekt. Dit gebeurt in de vonkenbrug, een uitvinding die door Lakhovsky werd uitgewerkt. Dit proces gaat gepaard met een soort “ratelend” geluid. Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky Antennen dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennen gestuurd. Door de speciaal gestemde antennen in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen worden de voltages en frequenties versterkt. Dit resulteert in een enorm krachtig energieveld dat voor de meeste mensen waarneembaar is. Indien dit niet waarneembaar is dan kan men het energieveld zien door een TL-buis tussen de antennen te houden. Deze gaat dan spontaan branden.

  Verzending: voor de verzendkosten werken wij met een real-cost-calculatie. Dit betekent dat wij de verzendkosten factureren nadat wij uw bestelling hebben ontvangen. De werkelijke kosten zullen worden gefactureerd en verzending zal plaatsvinden na betaling van deze kosten.

  Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe