2 Lakhovsky antennen op berkenhouten voet

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Lakhovsky Antennen op Berkenhouten Voet van Meditech Europe zijn gebaseerd op de latere ontwerpen van Georges Lakhovsky. Deze multi-metale antennes, gemaakt van messing, roestvrij staal en koper, optimaliseren biologische systemen, celstructuren en de leefomgeving. In combinatie met de Multiwave Oscillator produceren ze een krachtig energieveld dat biologische celstructuren positief beïnvloedt.

€ 4.195,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
105003
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Meditech Europe presenteert de Lakhovsky Antennen op Berkenhouten Voet, ontwikkeld volgens de latere tekeningen van Georges Lakhovsky. Aanvankelijk maakte Lakhovsky gebruik van volledig koperen antennes. Na uitgebreid onderzoek evolueerde zijn ontwerp naar een combinatie van messing, roestvrij staal en koper. Deze multi-metale antennes worden nu door Meditech Europe geproduceerd in de afmetingen die Lakhovsky bepaalde.

De keuze voor een combinatie van metalen maakt deze antennes uitzonderlijk veelzijdig in vergelijking met mono-metale antennes, zoals die volledig uit koper. Deze veelzijdigheid draagt bij aan de optimalisatie van biologische systemen, celstructuren en de leefomgeving. De verschillende metalen werken samen om een complex en krachtig energieveld te creëren dat de natuurlijke resonantiefrequenties van biologische celstructuren ondersteunt en versterkt.

Wanneer de Lakhovsky Antennen worden gebruikt in combinatie met de Multiwave Oscillator, produceren ze een nog krachtiger energieveld. Dit versterkte energieveld zorgt voor een optimale respons van biologische celstructuren, wat bijdraagt aan hun functionaliteit en gezondheid. De antennes bevorderen een harmonieuze interactie binnen biologische systemen en ondersteunen een gebalanceerde leefomgeving.

Hoewel het mogelijk is om de Lakhovsky Antennen volledig uit koper te vervaardigen, raden wij dit af. De multi-metale benadering biedt namelijk een significant breder en veelzijdiger energieveld, wat leidt tot betere resultaten in het optimaliseren van biologische systemen en celstructuren.

Kies voor de Lakhovsky Antennen op Berkenhouten Voet van Meditech Europe voor een geavanceerde en effectieve ondersteuning van biologische systemen en een verbeterde leefomgeving, gebaseerd op de vooruitstrevende technologieën van Georges Lakhovsky.

 

De afmetingen van de Antennen:

Antennen: 80cm x 100cm (breedte x hoogte)

Als uw vloer glad is adviseren wij om de Lakhovsky Antennen Voetplaten bij te bestellen. Deze voorkomen dat de Lakhovsky Antennen weg kunnen glijden.

 

Extra informatie:

https://www.meditecheurope.nl/blog/lakhovsky-antennen-multiwave-oscillator/

https://www.meditecheurope.nl/blog/georges-lakhovsky-antenne-theorie/

https://www.meditecheurope.nl/blog/georges-lakhovsky-revolutionair-wetenschapper-achter-de-MWO/

 

Extra optie:

Wanneer u uw oude Lakhovsky Antennen wilt omlaten bouwen naar deze nieuwe versie dan kan dat. U dient dan uw Antennen naar ons toe te sturen (of te brengen). Wij maken ze dan mooi schoon en egaal en bouwen ze dan in het nieuwe frame. De kosten hiervoor bedragen dan, in totaal €625,00 (exclusief transport kosten) inclusief BTW.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.105003
EAN8718546850424
Bijlagen
Multiwave Accessoires NL
(Size: 700.8 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Lakhovsky antennen op berkenhouten voet
Uw waardering
2 Lakhovsky antennen op berkenhouten voet

2 Lakhovsky antennen op berkenhouten voet

€ 4.195,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe