Blogs over Leefomgeving

 1. Verschillende typen Levensveld Polarizers Uitgelicht

  Verschillende typen Levensveld Polarizers Uitgelicht

  In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product dat gebruik maakt van koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen in kombinatie met kristallen om de leefomgeving te verbeteren. In dit artikel duiken we dieper in de verschillende typen Levensveld Polarizers die er zijn en geven we aanvullende informatie om zo te kunnen bepalen welk model het beste bij je past.

  Essentie van de Levensveld Polarizer

  Voordat we beginnen met een beschrijving van de verschillende typen levensveld Polarizers die Meditech Europe aanbiedt op haar website, geven we eerst een korte samenvatting van de werking:

  De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma

  Lees meer »
 2. De Wetenschap achter Levensveld Polarizers

  De Wetenschap achter Levensveld Polarizers

  In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product dat gebruik maakt van koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen in kombinatie met kristallen om de leefomgeving te verbeteren. In dit artikel duiken we dieper in op de wetenschap  achter de Levensveld Polarizers en hoe deze de leefomgeving positief kunnen beïnvloeden. Ook vertellen we je in het kort wat we met elektrosmog bedoelen. Laten we beginnen.

  Elektrosmog; een toenemend probleem in deze tijd?

  Voordat we verder gaan met de fascinerende wereld van de Levensveld Polarizers zullen we eerst het begrip elektrosmog met je doornemen. Hoewel elektromagnetische velden een natuurlijk onderdeel zijn van onze omgeving (bijvoorbeeld het magnetische veld van de aarde), wordt de term elektrosmog vaak gebruikt om de mogelijke gezondheids-

  Lees meer »
 3. De Geopende Ringen van Lakhovsky: Waarom Ze Werken

   De Geopende Ringen van Lakhovsky: Waarom Ze Werken

  In de wereld van alternatieve geneeswijzen is de Multiwave Oscillator (MWO) van Georges Lakhovsky een onderwerp van veel discussie en interesse. Lakhovsky's theorieën over celregeneratie en -herstel zijn met name gefocust op het gebruik van zijn speciaal ontworpen antennes met geopende ringen. Volgens Lakhovsky kunnen deze antennes de natuurlijke frequenties van cellen versterken, wat zou leiden tot verbeterde celgezondheid en vitaliteit. Het cruciale element hierbij zijn de geopende ringen van de antenne, die, volgens Lakhovsky, een specifieke reden hebben voor hun effectiviteit. In deze blog zullen we dieper ingaan op waarom deze geopende ringen essentieel zijn en waarom gesloten ringen niet hetzelfde effect zouden hebben.

  De Basis van Lakhovsky's Theorie

  Georges Lakhovsky, een Russisch-Franse ingenieur, introduceerde het idee

  Lees meer »
 4. Alles is Energie... En wat nu?

  Alles is Energie... En wat nu?

  In de voortdurende zoektocht naar kennis en begrip van ons universum, stuiten we soms op uitspraken die de verbeelding prikkelen en ons uitnodigen tot diepgaand denken. Een van deze uitspraken luidt: "If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration." Deze zin, toegeschreven aan de iconische uitvinder en visionair Nikola Tesla, roept vragen op over de diepere betekenis ervan. In deze uitgebreide verkenning gaan we op ontdekkingsreis om de oorsprong, betekenis en toepassingen van deze intrigerende uitspraak te verkennen, zonder ons te laten meeslepen door medische claims.

  De Bron van de Uitspraak

  Om de betekenis van deze uitspraak te begrijpen, is het cruciaal om te kijken naar de bron ervan: Nikola Tesla. Tesla, een pionier op het gebied van elektriciteit en magnetisme, staat bekend om zijn revolutionaire bijdragen aan de moderne technologie. Zijn werk vormt de basis voor veel van de technologische vooruitgang die

  Lees meer »
 5. De Tesla Spoel: Alles wat je wilt weten

  De Tesla Spoel: Alles wat je wilt weten

  In de wereld van de biofysica en alternatieve benaderingen van gezondheid is de naam Tesla synoniem geworden met innovatie, vooruitgang en nieuwsgierigheid. Binnen deze wereld is de Tesla Spoel een ware pionier, een instrument dat de grenzen van ons begrip van elektromagnetische energie uitdaagt. In deze uitgebreide verkenning duiken we diep in de werking van de Tesla Spoel, met speciale aandacht voor het bi-polair ontwerp en de rol van de vonkenbrug. Dit alles wordt bekeken binnen het kader van Meditech Europe, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de Multiwave Oscillator, waar de Tesla Spoel een cruciaal onderdeel van is.

  Wat is een Tesla Spoel?

  Voordat we de diepten van de werking van een Tesla Spoel verkennen, laten we eerst een kijkje nemen naar wat het precies is. Een Tesla Spoel, ook wel bekend als een hoogspanningsgenerator of resonantietransformator,

  Lees meer »
 6. De Vonkenbrug: Alles wat je wilt weten

  De Vonkenbrug: Alles wat je wilt weten

  Multiwave Oscillators zijn fascinerende apparaten die gebruikmaken van complexe technologieën om een breed scala aan frequenties en energiepatronen te genereren. In het hart van deze apparaten ligt de Vonkenbrug, een cruciaal onderdeel dat verantwoordelijk is voor het produceren van de elektrische ontladingen die de basis vormen van hun functionaliteit. In deze diepgaande analyse zullen we de Vonkenbrug grondig onderzoeken, van zijn ontstaansgeschiedenis tot zijn technische werking en samenwerking met de bi-polaire Tesla spoel.

  Wat is een Vonkenbrug?

  De Vonkenbrug is een essentieel onderdeel van Multiwave Oscillators, die in staat is om elektrische energie om te zetten in hoogspanningsontladingen. Het is een structuur die bestaat uit een set elektroden met een variabele opening, bediend door een knop om de ruimte tussen de elektroden te vergroten of te verkleinen. Deze opening is cruciaal voor het reguleren van de grootte en frequentie van de vonken die worden gegenereerd.

  Lees meer »
 7. Alles Wat Je Moet Weten Over Hooikoorts: Symptomen, Oorzaken, Behandelingen en Meer

  Alles Wat Je Moet Weten Over Hooikoorts: Symptomen, Oorzaken, Behandelingen en Meer

  Hooikoorts, ook bekend als allergische rhinitis, is een veelvoorkomende aandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft. In deze uitgebreide gids ontdek je alles wat je moet weten over hooikoorts, inclusief de oorzaken, symptomen, diagnose, behandelingen, preventieve maatregelen, en zelfs nieuwe opkomende behandelingen.

  Wat is Hooikoorts?

  Hooikoorts is een allergische reactie op allergenen zoals pollen van grassen, bomen en planten. Wanneer deze allergenen in contact komen met de slijmvliezen van neus en ogen, reageert het immuunsysteem door histamine en andere chemische stoffen vrij te geven, wat resulteert in typische symptomen van hooikoorts.

  Oorzaken van Hooikoorts

  Het ontstaan van hooikoorts wordt veroorzaakt door een complexe interactie tussen genetische aanleg en omgevingsfactoren. Wanneer allergenen het lichaam binnenkomen, identificeert het immuunsysteem ze als schadelijk, wat leidt tot een allergische reactie. Deze reactie veroorzaakt

  Lees meer »
 8. Het Geheim van Lakhovsky Antennen

  Het Geheim van Lakhovsky Antennen

  In een wereld waarin de zoektocht naar alternatieve geneeswijzen en holistische benaderingen van gezondheid steeds prominenter wordt, staat de naam Georges Lakhovsky hoog in het vaandel. Zijn innovatieve ontwikkeling van de Lakhovsky Antennen, en hun integratie in de Multiwave Oscillator heeft geleid tot een diepgaand begrip van energetische behandeling en quantum fenomenen. In deze uitgebreide verhandeling zullen we een diepe duik nemen in de wereld van Lakhovsky Antennen, hun ontstaansgeschiedenis, technische werking, en de verbanden met quantum fysica en onverklaarbare fenomenen.

  Georges Lakhovsky en zijn Ontdekking

  Het verhaal van Georges Lakhovsky begint in het Rusland van de vroege 20e eeuw, waar hij zijn passie voor wetenschap en geneeskunde ontwikkelde. Als een voorloper op het gebied van energetische behandeling was

  Lees meer »
 9. Quantum Frequenties: Pioniers in Moderne Welzijnsbenaderingen

  Quantum Frequenties: Pioniers in Moderne Welzijnsbenaderingen

  In de zoektocht naar verbeterde welzijnsbenaderingen duiken we steeds dieper in de fascinerende wereld van quantum frequenties. Deze blog verkent de wetenschap achter deze technologieën en hun rol in het ondersteunen van welzijn, zonder directe gezondheidsclaims te maken. We duiken in de principes van quantummechanica en -fysica en hoe deze zich vertalen naar het concept van quantum frequenties. Bovendien onderzoeken we de evolutie van percepties rond quantum genezing en hoe Meditech Europe een voortrekkersrol speelt in dit vooruitstrevende veld.

  Quantum Frequenties Uitgelegd

  Quantum Mechanica en Fysica

  Om quantum frequenties te begrijpen, is het essentieel om een basisbegrip te hebben van quantummechanica en -fysica. Quantummechanica is het takje van de natuurkunde dat het gedrag van materie en energie op atomair en subatomair niveau bestudeert. Het introduceert concepten zoals de golf-deeltjes dualiteit en kwantumverstrengeling, die allemaal fundamenteel

  Lees meer »
 10. De Kracht van Stille Frequenties: Een Diepgaande Verkenning

  De Kracht van Stille Frequenties: Een Diepgaande Verkenning

  In de constante stroom van geluiden die onze wereld vult, zijn er frequenties die fluisteren, die ons niet bereiken via onze oren maar toch een impact hebben op onze omgeving en ons welzijn. Deze stille frequenties, zowel infrasoon als ultrasoon, hebben de kracht om een spectrum van effecten te creëren die zowel positief als negatief kunnen zijn. In deze uitgebreide verkenning duiken we dieper in op de wereld van geluidstechnologie, geluidsgevoeligheid en de impact van stille frequenties op ons welzijn.

  Inleiding tot Stille Frequenties

  Wat zijn Stille Frequenties?

  Stille frequenties, ook wel bekend als infrasone en ultrasone frequenties, zijn geluidsgolven die buiten het bereik van het menselijk gehoor liggen. Infrasone frequenties hebben een lagere frequentie dan het menselijk gehoor kan waarnemen, terwijl ultrasone frequenties juist een hogere frequentie hebben dan wat ons oor kan registreren.

  Deze stille frequenties zijn echter niet minder relevant

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe