De Wetenschap achter Levensveld Polarizers

In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze innovatieve technologieën en systemen die onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. Eén van deze opvallende technologieën is de Levensveld Polarizer, een product dat gebruik maakt van koperen ringen die zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen in kombinatie met kristallen om de leefomgeving te verbeteren. In dit artikel duiken we dieper in op de wetenschap  achter de Levensveld Polarizers en hoe deze de leefomgeving positief kunnen beïnvloeden. Ook vertellen we je in het kort wat we met elektrosmog bedoelen. Laten we beginnen.

Elektrosmog; een toenemend probleem in deze tijd?

Voordat we verder gaan met de fascinerende wereld van de Levensveld Polarizers zullen we eerst het begrip elektrosmog met je doornemen. Hoewel elektromagnetische velden een natuurlijk onderdeel zijn van onze omgeving (bijvoorbeeld het magnetische veld van de aarde), wordt de term elektrosmog vaak gebruikt om de mogelijke gezondheids- en milieueffecten van de toenemende hoeveelheid door de mens veroorzaakte elektromagnetische straling te beschrijven. Sommige mensen maken zich zorgen dat langdurige blootstelling aan hoge niveaus van deze kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Over het algemeen is elektrosmog een onderwerp van voortdurend onderzoek en debat onder wetenschappers, beleidsmakers en het publiek vanwege de mogelijke effecten en hoe eventuele mogelijke risico's te beperken terwijl we tegelijkertijd willen profiteren van de voordelen van de moderne technologie.

We kunnen in ieder geval wel stellen dat er in onze huidige tijd een toenemende hoeveelheid door de mens veroorzaakte straling in onze leefomgeving is.

Een Diepgaande Blik op de Levensveld Polarizer

Meditech Europe biedt producten die gebaseerd zijn op geavanceerde technologieën om te zorgen voor harmonie en balans in de leefomgeving, waaronder producten die te vinden zijn op onze website onder resonantie. In deze blog gaan we het met je hebben over de Levensveld Polarizers en daarbij focussen we ons in dit eerste deel met name op de wetenschap achter deze Polarizers.

De Levensveld Polarizer is opgebouwd uit de volgende onderdelen die we hieronder bespreken:

Polarizer Plate: De basis van de Levensveld Polarizer is de Polarizer Plate, dit is een ronde schijf van carbon waarop koperen ringen zijn geïntegreerd in de vorm van Lakhovsky Antennen. Deze specifieke configuratie is gebaseerd op  het werk van Georges Lakhovsky, een revolutionaire wetenschapper die gefascineerd was door de potentie van elektriciteit en frequenties in relatie tot biologische systemen.

De koperen ringen, op een unieke manier ontworpen volgens de principes van Lakhovsky, dragen bij aan het creëren van een gebalanceerd energetisch veld rondom de Polarizer Plate. Dit veld heeft een toevoeging aan de algemene atmosfeer van een ruimte. De ringen veroorzaken een natuurkundig fenomeen, ook wel inductie genoemd, waarbij een elektrische spanning ontstaat over een geleider in een veranderend magnetisch veld. De Polarizer Plate fungeert als het ware als een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzendt.

Hierdoor wordt als het ware de negatieve energie die kan ontstaan door elektrosmog getransformeerd in een meer harmonieuze energie die positieve effecten kan hebben  voor biologische levenssystemen en celstructuren.

In de Levensveld Polarizer is de Polarizer Plate ingebouwd in een behuizing, die je isoleert van het electriciteitsnet in je huis, en elektrisch gekoppeld aan een stekker die in het stopcontact van de kamer kan worden gestoken. Het hele bedradingssysteem van het huis  wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden. De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische systemen en celstructuren. Er is slechts één Levensveld Polarizer nodig voor ieder elektronisch bedradingssysteem.

Als het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is aan het waterleidingnet, kan het water ook door de Levensveld Polarizer worden bewerkt waardoor het verkwikkend wordt.

Kristallen: Aan de Levensveld Polarizer zijn daarnaast kristallen toegevoegd. Immers van oudsher worden kristallen door sommige mensen gezien als dragers van positieve energieën die een gunstige invloed op de omgeving kunnen hebben. Deze perceptie komt voort uit verschillende spirituele en holistische tradities die er van uitgaan dat kristallen bepaalde eigenschappen en energieën hebben die kunnen worden gebruikt voor helende en harmoniserende doeleinden.

Kristallen worden in deze tradities gebruikt voor het helpen bij het balanceren van de energieën in een ruimte. Ze worden gebruikt om negatieve energieën te absorberen en positieve energieën te versterken, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Hierdoor ervaren veel mensen een gevoel van rust, kalmte en welzijn wanneer ze zich in de buurt van bepaalde kristallen bevinden. Ook worden kristallen door mensen die zich bezighouden met spirituele praktijken vaak gezien als krachtige hulpmiddelen voor spirituele groei, meditatie en bewustwording.

Door nu de Polarizer Plate te combineren met kristallen ontstaat er een synergie die positieve effecten kan hebben op het welzijn van biologische systemen en celstructuren en op de ruimte waarin deze zich bevinden.

In de Levensveld Polarizer worden Polarizer Plates gebruikt, dit zijn als het ware Lakhovsky Antennen in het klein. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite. Over de eigenschappen van de verschillende soorten kristallen vind je op onze website hier meer informatie.

Conclusie

De Levensveld Polarizer is een innovatieve technologie om biologische systemen en de leefomgeving te optimaliseren.

Meditech Europe staat klaar om je te adviseren en te voorzien van producten die u kunnen helpen bij het optimaliseren van de leefomgeving en het verminderen van elektrosmog en ongewenste straling. Voor dit doel hebben wij een aantal producten op het gebied van frequentie en resonantie. Zie hiervoor ook onze website onder resonantie. In dit blog hebben we met name de wetenschap achter de Levensveld Polarizers besproken.

Voor meer informatie en vragen over Levensveld Polarizers en andere resonantie producten kun je contact opnemen via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331.  Wij voorzien je graag van alle informatie.