Maandelijkse Archieven: September 2023

 1. De Invloed van Colloïdaal Zilver op de Gezondheid van Planten

  De Invloed van Colloïdaal Zilver op de Gezondheid van Planten

  Planten zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en dragen bij aan de zuurstofproductie, voedselvoorziening en het esthetische genot van onze omgeving. Het is daarom van groot belang om de gezondheid van planten te waarborgen en te verbeteren. Een opvallend product dat de aandacht verdient in dit verband is colloïdaal zilver. In deze blog gaan we dieper in op de invloed van colloïdaal zilver op de gezondheid van planten en hoe dit product gebruikt kan worden voor optimale plantengroei. We willen benadrukken dat Meditech Europe, met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig colloïdaal zilver, geen gezondheidsclaims maakt met betrekking tot mensen en dieren, maar zich concentreert op het potentieel voor planten.

  Colloïdaal Zilver: Een Overzicht

  Colloïdaal zilver is een vloeistof waarin zeer kleine zilverdeeltjes zweven in gedestilleerd water. Deze deeltjes zijn vaak kleiner dan 100 nanometer in diameter, waardoor ze in staat zijn om door plantenweefsel

  Lees meer »
 2. De voordelen van Aminozuren

  De voordelen van Aminozuren

  In de wereld van voedingssupplementen zijn aminozuren de bouwstenen van een gezonder lichaam. Deze microscopisch kleine eiwitfragmenten spelen een cruciale rol in verschillende lichaamsfuncties, variërend van spieropbouw tot het verbeteren van de algehele gezondheid. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de meerwaarde van aminozuren in supplementen en hoe ze kunnen bijdragen aan een optimale gezondheid.

  Wat Zijn Aminozuren?

  Aminozuren zijn organische verbindingen die de bouwstenen vormen van eiwitten in ons lichaam. Er zijn in totaal 20 verschillende aminozuren die betrokken zijn bij diverse biologische processen. Deze aminozuren kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: essentiële en niet-essentiële aminozuren.

  Lees meer »
 3. Ontdek de Voordelen van de Rife Tube Techniek met MWO

  Ontdek de Voordelen van de Rife Tube Techniek met MWO

  Als het gaat om het optimaliseren van de groei en gezondheid van uw planten, is de Rife Tube techniek in combinatie met een Multi-Wave Oscillator (MWO) een revolutionaire benadering die uw oogst kan transformeren. Deze geavanceerde technologie biedt een unieke manier om de groei van planten, bladeren en stammen te stimuleren, en het is een doorbraak die serieuze aandacht verdient in de landbouw- en tuinbouwsector.

  Wat is de Rife Tube Techniek met MWO?

  De Rife Tube in combinatie met een krachtige Multiwave Oscillator, is gebaseerd op de principes van resonantiefrequentie en elektromagnetische golven. Deze technologie stelt u in staat om gerichte frequenties direct op uw planten toe te passen, waardoor ze profiteren van specifieke energiebronnen die de groei bevorderen en de immuniteit tegen ziekten versterken.

  De Voordelen voor Uw Planten:

  1. Versnelde Groei: De Rife Tube techniek met MWO kan de groeicyclus

  Lees meer »
 4. Schumann en planten; de invloeden van de aardefrequentie op planten en bomen

  Schumann en planten; de invloeden van de aardefrequentie op planten en bomen

  De Schumann Resonantie, ook wel bekend als de Schumann-frequentie of de basisresonantie van de aarde, is een fenomeen dat al lang de aandacht trekt van wetenschappers en onderzoekers. Deze natuurlijke frequentie, ontdekt door Winfried Otto Schumann in 1952, is nauw verbonden met de elektromagnetische activiteit van onze planeet. Hoewel veel studies de invloed van de Schumann Resonantie op het menselijk welzijn hebben onderzocht, is er nog steeds veel mysterie rondom de impact ervan op andere levensvormen, met name planten en bomen. In deze blog zullen we dieper ingaan op de mogelijke effecten van de Schumann Resonantie op het welzijn van deze groene organismen.

   

  Wat is de Schumann Resonantie?

  De Schumann Resonantie is een natuurlijk fenomeen dat ontstaat door elektromagnetische activiteit tussen het aardoppervlak en de ionosfeer. Het wordt meestal gemeten als een reeks elektrische golven met

  Lees meer »
 5. De Invloed van de Multiwave Oscillator op Planten

  De Invloed van de Multiwave Oscillator op Planten

  Planten hebben altijd een fascinerende rol gespeeld in ons ecosysteem. Ze voorzien ons van zuurstof, voedsel en medicinale stoffen, en dragen bij aan de schoonheid van onze omgeving. Het begrijpen van de factoren die plantengroei beïnvloeden, is dan ook van groot belang. Een van de recente ontwikkelingen die de aandacht heeft getrokken, is de Multiwave Oscillator (MWO) en de mogelijke invloed ervan op plantengroei. In dit blog gaan we dieper in op deze boeiende kwestie.

  De Multiwave Oscillator (MWO)

  Voordat we de invloed van de MWO op planten bespreken, laten we eerst eens kijken naar wat een MWO precies is. De MWO is een elektrisch apparaat dat oorspronkelijk is ontwikkeld door Georges Lakhovsky, een Russisch-Franse wetenschapper, in de vroege jaren 1900. Het apparaat bestaat uit meerdere antennecircuits en genereert een breed scala aan elektromagnetische golven en frequenties. Het doel van de MWO is om cellen te voeden en hun vitaliteit te verhogen door

  Lees meer »
 6. De invloed van de techniek van Georges Lakhovsky op planten.

  De invloed van de techniek van Georges Lakhovsky op planten.

  Natuurlijke processen zijn al eeuwenlang een fascinerend onderwerp voor onderzoekers en liefhebbers van de natuur. Eén aspect dat veel aandacht heeft gekregen, is de invloed van verschillende energiegolven op levende organismen, met name planten. Een apparaat dat de afgelopen decennia veel interesse heeft gewekt in dit verband, is de Multiwave Oscillator (MWO). In dit uitgebreide SEO-blogartikel zullen we de impact van een Multiwave Oscillator op planten onderzoeken, met een focus op de wetenschap erachter en specifieke bronvermeldingen om deze bevindingen te ondersteunen.

  De Multiwave Oscillator (MWO) is een apparaat dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Georges Lakhovsky in de vroege 20e eeuw. Het basisprincipe van de MWO is gebaseerd op het gebruik van verschillende frequenties van elektromagnetische golven om een krachtig veld te creëren dat bekend staat als een 'Lakhovsky-golf'

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe