Gezondheid

 1. Ozontherapie nieuw in Nederland

  Bij het woord ozon denken de meeste mensen aan ‘het gat in de ozonlaag’. Echter heeft dit weinig te maken met het medisch fenomeen ozontherapie, een nieuwe geneeswijze in Nederland. Steeds meer artsen en therapeuten ontdekken de bijzondere mogelijkheden die dit natuurlijk geneesmiddel te bieden heeft.

  In dit blog vertellen wij u meer over ozontherapie, waar het bij helpt, de behandeling, de kosten en bijwerkingen.

   

  Wat is ozontherapie

  Ozon is een natuurlijke stof die ontstaat uit zuurstof dat Uv-straling opvangt. In principe is ozon dus zuurstof waar extra energie aan is toegevoegd. Ozon heeft een pijnstillende, ontstekingsremmende, antibacteriële en weefselherstellende werking.

  Rond 1830 heeft Prof. Schönbein het bestaan van de stof ontdekt. Dr. Pavr was als chirurg verbonden aan de universiteit van Leipzig en heeft ozontherapie voor het eerst toegepast in de geneeskunde, waaro

  Lees meer »
 2. De zuurgraad van uw lichaam is belangrijker dan u denkt

  U herkent het vast wel, dat gevoel van een samentrekkend gezicht wanneer u een stukje uit een citroen neemt. Dat komt omdat een citroen een extreem hoge zuurgraad heeft.

  De zuurgraad van uw lichaam is belangrijk voor uw gezondheid.  De zuurgraad is van invloed op de beschikbaarheid van voedingsstoffen en daaropvolgend voor het goed functioneren van diverse functies in het lichaam. Hierdoor is het enorm belangrijk dat de zuurgraad van het bloed binnen zeer nauwe grenzen blijft.

   

  Wat is de zuurgraad in uw lichaam en wat doet het?

  De zuurgraad is een maat voor de concentratie aan vrije waterstofionen en een bepalende factor voor het gezonde verloop van de innerlijke processen en stofwisselingen in het lichaam. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water en de mate waarin dit water zuur is, bepaalt de pH-waarde. De pH-waarde

  Lees meer »
 3. Meer rust en balans met de Personal Polarizer

  In uw leefomgeving zijn tal van bronnen aanwezig die straling veroorzaken, zoals de WiFI-router, tablets en radio’s. Al onze gevoelens, gedachten en bewegingen worden veroorzaakt door een bio-elektrisch stroomsignaal. Elektromagnetische velden verstoren deze bio-elektrische signalen. Stralingen van buitenaf kunnen dus leiden tot schadelijke effecten op uw gezondheid en die van uw kinderen, terwijl u juist past optimaal kunt functioneren in een onbelaste omgeving. Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren. De Personal Polarizer helpt u om uzelf en uw kinderen te beschermen tegen elektromagnetische straling, wat voor meer rust en balans kan zorgen. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

   

  Wat is de Personal Polarizer?

  Aan de ontwikkeling van de Personal Polarizer gaat jaren onderzoek a

  Lees meer »
 4. Magnesium: Hoe één mineraal eindeloos belangrijk is

  Ons lichaam kan ze niet zelf aanmaken en zonder ze kan het niet goed functioneren: mineralen. Mineralen zijn belangrijke bouwstoffen voor het skelet, cellen en weefsels. U kunt mineralen uit voedingstoffen halen. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 4% uit mineralen. Mineralen zijn onder te verdelen in drie soorten: essentiële en niet-essentiële mineralen en spoorelementen. Spoorelementen zijn mineralen die uw lichaam maar in een kleine hoeveelheid nodig heeft. Niet-essentiële mineralen hoeft u niet dagelijks binnen te krijgen. Spoorelementen heeft u dagelijks nodig, maar in een mindere hoeveelheid dan essentiële mineralen. Een van die essentiële mineralen is eindeloos belangrijk: magnesium. In dit blog leggen we u graag uit waarom.

   

  Wat doet magnesium precies?

  Magnesium is een macromineraal dat nodig is voor een groot aantal processen in het lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie en de vorm

  Lees meer »
 5. De gevaren van elektrosmog

  WiFi, mobieltjes, magnetrons, Google Home speakers, laptops, tablets, slimme meters en spelcomputers. Een greep uit de apparatuur die niet meer is weg te denken in de wereld waarin wij nu leven. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Helaas zorgt deze apparatuur ervoor dat de hoeveelheid elektromagnetische straling om ons heen blijft groeien en wij hier steeds meer aan worden blootgesteld. De aanwezigheid van elektromagnetische smog is niet waarneembaar, maar kan een behoorlijke invloed hebben op uw gezondheid. In dit blog vertellen we u alles over de gevaren van elektrosmog.

   

  Wat is elektrosmog?

  Elektrosmog zijn alle elektromagnetische stralingen afkomstig van onder meer elektrische apparaten, stroomleidingen, mobieltjes, radio’s, draadloos internet en bluetooth die het lichaam kunnen verstoren en worden opgewekt door menselijke activiteit. Elektromagnetische stralingen zijn overal: thuis, op het werk en in publieke r

  Lees meer »
 6. De Personal Polarizer

  Dagelijks worden we blootgesteld aan elektrostraling. Elektrostraling is een factor die ervoor zorgt dat na verloop van tijd bij veel mensen de vitaliteit daalt. Biologische systemen functioneren elektrisch met eigen frequenties en daarom is de spanning van elektrostraling schadelijk voor de gezondheid.  Door de elektrostraling van de omgeving te harmoniseren komen de natuurlijke functies van het lichaam weer op gang, waardoor het optimaal kan presteren.

  De vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen wordt steeds groter en daagt producenten continue opnieuw uit. De Personal Polarizer helpt u om uzelf te beschermen tegen elektromagnetische straling. In dit blog vertellen wij u meer over de Personal Polarizer.

   

  Uitgelicht: de Personal Polarizer

  De Personal Polarizer is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd

  Lees meer »
 7. Liposomale Bamboe Silica: een super mineraal

  Uw lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. De enige manier waarop u ze kunt binnenkrijgen is via voeding of supplementen. Gezonde voeding met voldoende vitamines en mineralen is belangrijke voor gezonde botten en gewrichten.

  Met de juiste voedingssupplementen blijven uw gewrichten soepel en uw botten gezond. Liposomale Bamboe Silica is een voedingssupplement dat steeds vaker wordt gebruikt. In dit blog vertellen we u alles over dit super mineraal.

   

  Wat is Liposomale Bamboe Silica?

  Bamboe Silica wordt gewonnen uit de bamboeplant en komt veel in het menselijk lichaam voor. De bamboeplant is de plant die het hoogst mogelijke gehalte aan silica bevat. Dit mineraal levert een bijdrage aan sterke botten en gewrichten.

  Het helpt om het bindweefsel elastisch te houden, voor goed buigzame gewrichten. Silica behoort tot de meeste belangrijke stoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven

  Lees meer »
 8. Lakhovsky Polarizer System 60s: voor kalmering, welzijn en ontspanning

  Veel mensen ondervinden klachten van frequenties die overal om ons heen zijn, zoals WiFi, 4G, 5G, straling van telefoons en allerlei elektronische apparaten. Deze storende frequenties zijn onbekend voor het lichaam, beïnvloeden verschillende processen in uw lichaam en kunnen uw evenwicht verstoren. Mensen die lijden aan deze zogeheten elektrogevoeligheid ervaren klachten als nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en weinig energie als ze zich binnen een elektromagnetisch veld bevinden.

   

  Het is belangrijk om uzelf te beschermen tegen deze elektromagnetische straling. Het Lakhovsky Polarizer System 60s kan u hierbij helpen. In dit blog vertellen wij u meer over de werking van Lakhovsky Polarizer System 60s.

   

  Hoe werkt het Lakhovsky Polarizer System 60s precies?

  Het Lakhovsky Polarizer Systeem absorbeert frequenties uit het elektromagnetisch veld.

  De frequenties die

  Lees meer »
 9. Spirulina en Chlorella – Krachtige ondersteuning voor de reiniging van het lichaam

  U ziet ze tegenwoordig steeds vaker: spirulina en Chlorella. Het zijn beide ‘superfoods’, rijk aan gezonde voedingsstoffen. Daarmee ondersteunen ze de gezondheid op een breed vlak. Hoewel de positieve gezondheidseffecten van deze superfoods elkaar niet veel ontlopen, hebben ze beide hun eigen positieve kenmerken. In dit blog vertellen wij u graag meer over deze mooie voedingssupplementen, die een krachtige ondersteuning zijn voor de reiniging van het lichaam.

   

  Wat is spirulina?

  Spirulina is een gedroogde microalg en valt onder de blauw-groene algen. Spirulina groeit in stilstaand alkalisch water in meren en vijvers. Het algje heeft een spiraalvormige structuur. Spirulina betekent ‘klein spiraaltje’ in het Latijns. Algen zetten voedingsstoffen om in belangrijke organische stoffen.

  Spirulina bevat van nature een hoog eiwitgehalte, vitaminen, mineralen en antioxidanten en heeft daarmee een positief effect op het

  Lees meer »
 10. 8 tips om je lever te reinigen

  De lever is een belangrijk orgaan en verantwoordelijk voor verschillende taken in het lichaam. Een van de taken is bijvoorbeeld om afvalstoffen om te zetten tot niet-schadelijke stoffen of herbruikbare stoffen. Daarnaast kunnen via de lever en de gal de afvalstoffen direct naar de darm worden afgevoerd en uitgescheiden; bijvoorbeeld cholesterol.

  Wanneer uw lever niet goed meer functioneert kunt u klachten ervaren als maagkrampen; een opgeblazen gevoel; hoofdpijn; een andere kleur urine; geelzucht; huidproblemen als acne; brandend maagzuur en meer. Allemaal vervelende klachten die u liever vermijdt. En dit kan met de volgende tips:

  Bepaalde voedingsmiddelen zijn erg behulpzaam bij het reinigen of ‘detoxen’ van de lever. Dit kan ook helpend zijn wanneer u probeert af te vallen maar dit niet lukt.

   

  Tip 1: Drink genoeg water

  Water drinken heeft ontelbare voordelen voor de gezondheid. Wist u dat het menselijk lichaam voor 65% uit water bestaat? Nie

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe