Lucht reinigen

Lucht reinigen

Schone lucht, essentieel als het gaat om een gezonde leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat u thuis of op kantoor de schoonste lucht inademd, hebben we bij Meditech Europe een compleet aanbod aan luchtreinigers.

Een luchtreiniger zorgt voor schone lucht, het kan hiermee gezondheidsklachten en vermoeidheid verminderen. Verder zal het een positieve werking hebben op de concentratie.

Er zijn verschillende luchtreinigers beschikbaar. Voornaamste werking van de luchtreiniger is het verwijderen van zwevende stofdeeltjes uit de lucht. Maar in ons aanbod vindt u ook luchtreinigers die verder gaan. Zo hebben we plasmacluster luchtreinigers, ozon luchtreinigers, TotalAir luchtreinigers en nog veel meer. Laten we kort stilstaan bij de verschillende varianten en de werking toelichten.

Een plasmacluster luchtreiniger verspreid ionen door de gehele ruimte om hun luchtzuiverende werk te doen. Zo worden geuren uit bijvoorbeeld gordijnen, beddengoed en vloerbedekking grondig verwijderd.

Onze ozon luchtreiniger


Een ozon luchtreiniger kan goed helpen om een ruimte gezonder te maken. Ozon luchtreinigers helpen u in iedere ruimte aan fris, schoon en vooral een zuurstofrijke omgevingslucht. Verder zorgt dit type reiniger ervoor dat er geen vervelende geuren meer van uw huisdieren of verontreinigde (medische) apparaten in de ruimte hangen.

Een ozongenerator kunt u overal in huis of op kantoor inzetten voor het desinfecteren en reinigen van lucht, apparaten en vloeistoffen.

Ozon (O3) bestaat uit 3 actieve zuurstof atomen en is een geactiveerde vorm van zuurstof. Ozon wordt verkregen onder hoge elektrische spanning, door de zuurstof-atomen te laten botsen met elektronen tot atomaire zuurstof.

Ozon bezit krachtig desinfecterende en unieke zuiverende eigenschappen en zal dus bacteriën in de lucht tegengaan.

De FreshAir Surround in ons assortiment, elimineert verontreinigingen en allergenen in de lucht. Verder verfrist de lucht en verwijdert deze geuren binnenskamers. Daarnaast helpt de reiniger om stof en vuil uit de lucht te verwijderen en vergemakkelijkt het schoonmaken.

Naast complete reinigers zijn wij ook het juiste adres voor het kopen van filters voor luchtreinigers. In ons assortiment vindt u tal van verschillende HEPA, koolstof en andere filters voor diverse luchtreinigers.

Wat onze klanten over Meditech Europe zeggen

De mensen die u al voor gingen zijn positief verrast over de voordelen van het gebruik van een luchtreiniger. Onze luchtreinigers en andere producten dragen bij aan een gezondere levensstijl. Het is altijd mooi om de positieve reacties van onze klanten te ontvangen.

Waarom kiezen voor Meditech Europe om een luchtreiniger te kopen?

  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit producten
  • Gratis verzending en retouren
  • Betrouwbare service
  • Voor 13:00 besteld is morgen in huis (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

Kies vandaag voor Meditech Europe

Bij Meditech Europe leveren we innovatieve producten voor de gezondheid, waaronder verschillende producten om de kwaliteit van lucht te verbeteren. Heeft u een specifieke vraag over lucht reinigen? Of wilt u meer weten over onze producten?

We helpen u graag met mogelijke vragen die u heeft. Neem hiervoor telefonisch contact op. Dit is mogelijk via (0)527 292 331.

Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier. Onze klantenservice is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels. We streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Twijfel niet langer en maak vandaag de keuze voor schone lucht en koop een luchtreiniger.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe