S&G Bodylotion

S&G Bodylotion

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is de Silver & Gold range?
Het is een lijn van huidverzorgingsproducten met pure, energetische en verzorgende ingrediënten van hoge kwaliteit. De crèmes in ons assortiment zijn geschikt voor alle huidtypen, niet getest op dieren en vrij van giftige stoffen. Werkt zowel herstellend, verfrissend als ontspannend. Alle huidverzorgingsproducten zijn zuinig in gebruik en laten geen vettige laag achter.

Zilver & Goud Bodylotion:
Ideaal voor dagelijks gebruik, in twee handige maten voor als je ze met meerdere mensen gebruikt of om in je sporttas te doen. Kamille heeft een verzachtende werking op de huid en we gebruiken Arnica voor de ontstekingsremmende werking.
De Bodylotion is geschikt voor alle huidtypen (tenzij je gevoelig bent voor één van de genoemde ingrediënten) en uiteraard niet getest op dieren. Toxinevrij om uw huid te sparen. Wij staan voor pure producten en vinden hoge kwaliteit belangrijk. Naar onze mening is er al genoeg vervuiling in uw leefomgeving.
De toegevoegde vitaminen en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch of giftig, zoals in vrijwel alle reguliere huidverzorgingsproducten. Een veilig en betrouwbaar product!

Ingrediënten?
Zuiver colloïdaal zilver, zuiver colloïdaal goud, zuiver colloïdaal platina, stearinezuur, cetylalcohol, lanoline, tarwekiemolie, cetiol, kamille, arnica, violatricolor, vitamine A, vitamine E, glycerol, triaethanolamine, lavendel, theaterolie, helicryse, roos, ylang-ylang, geheim mengsel, edelsteenmineraalpoeder.


Waarin is de Silver & Gold range verpakt?
De verpakking van onze Silver & Gold range is op zijn zachtst gezegd bijzonder. Het violette glas is zeer energiek en heeft een energieverhogende en conserverende werking op de inhoud. De werking van de ingrediënten wordt daardoor verlengd en versterkt.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe