Lakhovsky Polarizer System

Lakhovsky Polarizer System

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meditech Europe presenteert met trots het Lakhovsky Polarizer Systeem. Het is ontworpen volgens de Lakhovsky producten die wij al 25 jaar produceren, maar geschikt voor gebruik zonder elektriciteit.


Hoe werkt het Lakhovsky Polarisator Systeem?

Het Lakhovsky Polarizer Systeem werkt net zoals de Polarizers. Het absorbeert frequenties die overal om ons heen zijn, zoals WiFi, 4G, 5G, straling van telefoons en allerlei elektronische apparaten. Deze frequenties zijn onbekend voor ons lichaam, beïnvloeden verschillende processen in je lichaam en kunnen je evenwicht verstoren. Het zijn dus echte "stoorzenders"....
De frequenties die geabsorbeerd worden door het Lakhovsky Polarizer Systeem worden omgezet in frequenties die in een bereik liggen dat wel bekend is bij ons lichaam. Deze zijn kalmerend en geven het lichaam een onmiddellijk gevoel van rust, welzijn en ontspannenheid.


Voor wie zijn de Lakhovsky Polarizer Systemen geschikt?

Veel mensen ondervinden klachten van deze storende frequenties. Vaak zijn deze vaag, niet echt te koppelen aan een duidelijke oorzaak. Vermoeidheid, nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, weinig energie, het zijn allemaal klachten die gewoon van de storende frequenties kunnen komen en vaak worden verklaard met woorden als stress, spanning, slecht slapen, etc.

In de wereld is ongeveer 4,5 tot 5% van de bevolking gevoelig voor deze verstoringen in het lichaam, echter, deze frequenties hebben invloed op ieder individu. Dus iedereen heeft er uiteindelijk last van.

 

Anderen gebruiken de Lakhovsky Polarizer Systemen bij o.a:

- Slechte slaap
- Stress
- Burn-out
- Rusteloze benen
- Rugpijn
- enz.


De Lakhovsky Polarizer Systemen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 60 x 60 cm
  • 45 x 45 cm
  • 35 x 35 cm

 

Waar kunt u de Lakhovsky Polarizer Systemen gebruiken?

De Lakhovsky Polarizer Systemen kunnen in uw bed gebruikt worden. U kunt de Lakhovsky Polarizer onder uw matras plaatsen, op de bedbodem (zoals afgebeeld op de afbeeldingen). U kunt hem ook onder uw stoel plaatsen, zodat u de rustgevende frequenties ervaart terwijl u zit. U kunt ook een Lakhovsky Polarizer Systeem in een kussen stoppen, in de kussensloop, en het achter uw rug in een stoel of op de bank stoppen.
Het Lakhovsky Polarizer Systeem is zo gemaakt dat u 2 of 3 platen in één bed kunt gebruiken voor een extra krachtige ondersteuning!

 

Wat u moet weten:

De Lakhovsky Polarizer Systemen kunnen niet tegen water. Ze zullen onmiddellijk stoppen met werken. Mocht het systeem nat worden, droog het dan zo snel en grondig mogelijk af met een doek en laat het daarna drogen in de open lucht.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe