Bij Meditech Europe geloven we in de kracht van welzijn en streven we ernaar om jou de meest persoonlijke en doeltreffende ondersteuning te bieden op jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Stel je voor dat je begeleid wordt door onze deskundige Orthomoleculair therapeut, Cynthia van Driel. Met haar passie voor gezondheid en welzijn staat zij klaar om jou te helpen bij het ontdekken van de vele mogelijkheden die Meditech Europe Consultancy te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar voedingsadvies, een persoonlijk bewegingsplan, of gewoon een luisterend oor om jouw welzijnsreis te bespreken, Cynthia staat voor je klaar met een glimlach en een schat aan kennis.

Bij Meditech Europe Consultancy draait alles om jouw unieke behoeften en doelen. Samen met Cynthia ga je op ontdekkingsreis, waarbij je niet alleen inzicht krijgt in je huidige levensstijl, maar ook concrete stappen zet richting een gezonder en gebalanceerder bestaan. Of je nu zoekt naar meer energie, gewichtsbeheersing, stressvermindering of een algeheel gevoel van welzijn,

Meditech Europe heeft altijd gestreefd naar innovatie, en met Meditech Europe Consultancy tillen we onze service naar een geheel nieuw niveau. We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte begeleiding die aansluit op jouw specifieke behoeften. Het is tijd om afscheid te nemen van één-size-fits-all benaderingen en te omarmen wat echt werkt voor jou.

Dus, waar wacht je nog op? Meditech Europe Consultancy is jouw sleutel tot een stralend welzijn en een gezonder leven. Laat Cynthia je begeleiden op deze opwindende reis vol mogelijkheden. Jouw welzijn verdient de beste zorg, en Meditech Europe Consultancy staat klaar om je te ondersteunen op elk moment van jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samen bouwen aan een stralende toekomst vol vitaliteit en welzijn!

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Cynthia via cynthia@meditecheurope.nl .


Methodieken

Corpus Ananlyserscan

Het menselijk lichaam bestaat uit cellen die een continue cyclus van ontwikkeling, verandering, vernieuwing en regeneratie ondergaan. Cellen verjongen zichzelf voortdurend door zelfdeling.

In het lichaam van een volwassene delen zich elke seconde ongeveer 25 miljoen cellen en bloedcellen vernieuwen zich met een snelheid van ongeveer 100 miljoen cellen per minuut.

Cellen bestaan uit een kern met atomen. Atomen bestaan uit geladen deeltjes, bekend als elektronen. Elektronen zijn constant in beweging. Tijdens celdelingsprocessen is er een voortdurende overdracht van elektromagnetische golven. Deze elektromagnetische golven (frequenties) zijn indicatoren voor de specifieke toestand van het lichaam. Cellen die uit balans zijn (gevolg ziekte of een aandoening) hebben een afwijkende elektromagnetische frequentie.

Bioveld frequenties houden verband met alle organen en lichaamssystemen. Door de reactie van het lichaam te meten kan de toestand van deze onderling verbonden lichaamssystemen afgeleid worden. Deze resonanties worden ter referentie gecatalogiseerd en gekoppeld in een uitgebreide database van resonanties/frequenties die gekoppeld zijn aan de organen en lichaamssystemen. De Corpus Analyser is in staat de disbalans in de frequenties te meten tijdens het scanproces. Deze meting wordt uiteengezet in een rapport. De hoogte van de bioresonantiewaarde geeft inzicht in de gezondheidstoestand. Het rapport staat nooit los van het klinische beeld van de cliënt zelf.

Hunterscan

De Hunter is een apparaat die een meting doet van de respons op de fotonen in het menselijke lichaam door middel van het dragen van een koptelefoon. Het is een combinatie van hardware en software. De hardware stuurt een infrarode LED-emitter aan en een fototransistor als detector. De software maakt een analyse van het verschil tussen de input en de uitput. De Hunter werkt met de invloed van fotonen op menselijke cellen (absorptie), meet de respons (emissie) en berekent

een mogelijke conclusie, gebaseerd op statistieken. Uit de Huntermeting komt een lijst van waar de disbalans in het lichaam zit op volgorde van prioriteit. Er kan een scan gemaakt worden van het gehele lichaam maar ook alleen van de systemen of lichaamsonderdelen (bijv organen). Vervolgens kan met de Hunter meteen een behandeling worden gestart om het juiste signaal (frequentie) naar de plek met disbalans te sturen. Hiermee wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. De Hunterscan en behandeling neemt veel tijd in behandeling maar is de tijdsinvestering dubbel en dwars waard.

EMB test

Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt aan de ene kant de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. Er wordt gekeken waar in jouw lichaam de disbalans zit. De EMB test kan verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Er wordt onder andere gemeten op de volgende punten:

  • Vitaminen- en mineralen

  • Darmen (darmflora en darmbarrière)

  • Lever

  • Pancreas

  • Ontstekingen

  • Hormoonbalans

  • Stressgevoeligheid

  • Vrije radicalen en toxiciteit

  • Virussen en bacteriën

  • Voedingsintoleranties (E621, exorfinenbelasting, suiker, gluten, kippenei, lactose, soja, fructose, tarwe, varkensvlees, zuivel geit, zuivel koe, zoetstof, conserveringsmiddelen)

De EMB test is een testmethode waarbij de therapeut door middel van een vingerprik enkele druppels bloed afneemt. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken en daar volgt een leefstijl, voeding- en eventueel supplementen advies uit.


Wie is Cynthia

Cynthia is een sociaal, eerlijk persoon die gedreven is om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger bestaan te leven. Ze staat open voor het verhaal van de individu.  

Cynthia is 43 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen in de tienerleeftijd. Sinds haar jeugd heeft spiritualiteit altijd als een rode draad door haar leven gelopen. Zij studeerde ooit management, economie en recht maar deed een afstudeeropdracht in spirituele kunst. In de jaren daarna is zij het verzekeringswezen ingerold en heeft daar altijd alles gegeven. Ondertussen volgde zij voor meerdere jaren de opleiding spirituele ontwikkeling en heeft verschillende reiki inwijdingen gehad (Reiki eerste graad volgens het Usui-systeem, Reike 1, 2 en 3A Tera-Mai en Seichem). In 2019 en 2020 volgde zij de cursussen Mediumschap & Trance Healing I en II bij de Spirituele & Intuïtieve Academie van Jaco Elken succesvol. Tijdens het werk bij de verzekeraar als  senior productmanager ontdekte zij dat ze veel liever met het welzijn van mensen bezig is. Leefstijl en voeding om een gelukkiger mens te worden. Zij heeft vervolgens de opleidingen tot Orthomoleculair Epigenetisch therapeut behaald, specialisaties op het gebied van diabetes type II en Immuniteit, het diploma Medische basiskennis behaald en opleidingen gedaan op het gebied van frequentietherapie. In de tussentijd is zij gestopt met werken bij het verzekeringsbedrijf en is zij mede-eigenaar geworden naast haar partner Rovin Frankhuisen, zijn compagnon Marijn Makkes van der Deijl en zijn vrouw Jolanda Kraaij van Meditech Europe BV. Een bedrijf dat producten maakt en verkoopt op het gebied van het behouden en bevorderen van gezondheid van mensen, dieren en planten op een natuurlijke manier. Zij adviseert en helpt mensen in haar omgeving al een aantal jaren en nu gaat ze dat doen met Meditech Europe Consultancy. Want harmonie, geluk en welzijn in het leven van mensen is het belangrijkste wat er is!


Belangijke beroepsinformatie en Klachten

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijk erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling kijk: https://www.gatgeschillen.nl/

Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie kijk: GAT-beroepscode - GAT (gatgeschillen.nl 


Bedrijfsinformatie

Meditech Europe Consultancy

Erkend CAT-therapeut

Therapeut nummer: 120952024-02-27

BTW-nummer: NL866268650B01

IBAN: NL45INGB0105582255

BIC-code: INGBNL2A

KvK: 93076908


Belangrijke Documenten

Praktijkbrochure

Privacy Statement

CAT behandelovereenkomst

Algemene Voorwaarden


Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe