Specialisten

 1. Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  In een wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress, angst en fysieke klachten, is het van groot belang om te zoeken naar holistische benaderingen van genezing en welzijn. Een van de oude technieken die steeds meer aandacht krijgt, is hypnose. Een instrument wat therapeutisch wordt ingezet door hypnotherapeuten. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op de wereld van hypnotherapeuten, wat ze doen en wat je kunt bereiken met hun hulp. We laten je ook kennismaken met Meditech Europe, die graag advies en ondersteuning biedt op dit gebied.

  Wat is Hypnotherapie?

  Hypnotherapie is een vorm van therapeutische interventie die hypnose als instrument gebruikt om individuen specifieke doelen te laten bereiken of bepaalde problemen aan te pakken.

  Hypnose is een toestand van gerichte aandacht en verhoogde suggestibiliteit, vaak opgewekt door een getrainde therapeut. In deze veranderde bewustzijnstoestand

  Lees meer »
 2. Therapeutische Specialist: De Chiropractor

  Therapeutische Specialist: De Chiropractor

  In de wereld van alternatieve geneeskunde en gezondheidszorg is chiropraxie een discipline die steeds meer aandacht krijgt. Chiropractors, of chiropractoren, zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat, met de nadruk op de wervelkolom. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in de wereld van chiropraxie en gaan we in op vragen zoals: Wat is chiropraxie? Waar komt het vandaan? Hoe werkt het? Wie kan er baat bij hebben? Welke producten kunnen een chiropractor ondersteunen? We zullen ook een lijst met veelgestelde vragen beantwoorden en afsluiten met informatie over hoe Meditech Europe kan bijdragen aan het succes van chiropractoren.

  Wat is Chiropraxie?

  Chiropraxie, ook wel chiropractie genoemd, is een vorm van alternatieve geneeskunde die zich richt op het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van aandoeningen van het bewegingsapparaat, met een speciale focus op de wervelkolom. Het woord "chiropraxie"

  Lees meer »
 3. Therapeutische Specialist: De Homeopaat

  Therapeutische Specialist: De Homeopaat

  In de wereld van alternatieve geneeswijzen en holistische benaderingen van gezondheid is homeopathie een bekende en vaak besproken therapie. Homeopathie heeft zijn wortels diep in de geschiedenis en wordt door velen gezien als een effectieve en natuurlijke manier om verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken. In deze uitgebreide blog gaan we dieper in op homeopathie, van de basisprincipes tot de toepassingen ervan, en onderzoeken we de rol van een homeopaat als therapeutische specialist. Daarnaast zullen we bespreken hoe Meditech Europe producten kan aanbieden ter ondersteuning van homeopaten in hun praktijk.

  Wat is Homeopathie?

  Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die is gebaseerd op het principe van "gelijksoortigheid". Dit betekent dat homeopathische behandelingen worden gekozen op basis van

  Lees meer »
 4. Therapeutische Specialist: De Mesoloog

  Therapeutische Specialist: De Mesoloog

  In de wereld van gezondheid en welzijn zijn er talloze benaderingen en therapieën om verschillende aandoeningen en klachten te behandelen. Eén van de minder bekende, maar daarom niet minder effectieve benaderingen, is de praktijk van de Mesologie. In deze uitgebreide blog gaan we dieper in op wat Mesologie is, waar het vandaan komt, hoe het werkt, wie er baat bij kan hebben, en welke producten een Mesoloog kunnen ondersteunen. Daarnaast zullen we veelgestelde vragen beantwoorden en afsluiten met hoe Meditech Europe kan helpen en adviseren op dit gebied.

  Wat is Mesologie?

  Mesologie is een integratieve vorm van geneeskunde die verschillende disciplines combineert, zoals reguliere geneeskunde, acupunctuur, orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie en fytotherapie. Het doel van Mesologie is om de oorzaak van g

  Lees meer »
 5. Therapeutische Specialisten: Orthomoleculair Therapeut

  Therapeutische Specialisten: Orthomoleculair Therapeut

  In onze zoektocht naar een gezond en evenwichtig leven zijn er tal van benaderingen en therapieën die ons kunnen helpen. Eén van deze benaderingen is de orthomoleculaire therapie, die steeds meer erkenning en populariteit krijgt. Maar wat doet een orthomoleculair therapeut precies en hoe kan deze specialist je helpen om je gezondheid te verbeteren? In deze uitgebreide blog gaan we dieper in op de wereld van de orthomoleculaire therapie, wat je kunt verwachten van een sessie met een orthomoleculair therapeut, en hoe je je hierop kunt voorbereiden. Daarnaast zullen we ook bespreken waar je op moet letten bij het kiezen van een geschikte orthomoleculair therapeut en hoe je je sessie kunt ondersteunen met hoogwaardige supplementen en innovatieve apparatuur, zoals de Multiwave Oscillator, aangeboden door Meditech Europe.

  Wat doet een Orthomoleculair therapeut?

  Lees meer »
 6. Therapeutische Specialisten: De Magnetiseur

  Therapeutische Specialisten: De Magnetiseur

  In een wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress, angst en fysieke klachten, is het van groot belang om te zoeken naar holistische benaderingen van genezing en welzijn. Een van de oude geneeswijzen die steeds meer aandacht krijgt, is magnetisme, dat wordt beoefend door magnetiseurs. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op de wereld van magnetiseurs, wat ze doen, wat je kunt bereiken met hun hulp, hoe je je kunt voorbereiden op een sessie, waar je op moet letten bij het kiezen van een magnetiseur en zelfs enkele producten die ze gebruiken om de leefomgeving te beïnvloeden. We laten je ook kennismaken met Meditech Europe, die graag advies en ondersteuning biedt op dit gebied.

  Wat doet een Magnetiseur?

  Magnetisme is een eeuwenoude geneeswijze waarbij de magnetiseur energieën gebruikt om het lichaam in balans te brengen en genezing te bevorderen. Een magnetiseur werkt met het idee dat alles in het universum energie is, en dat verstoringen in deze e

  Lees meer »
 7. Voetreflex-therapie: Wat je moet weten

  Voetreflex-therapie: Wat je moet weten

  Voetreflex-therapie, ook wel bekend als reflexologie, is een alternatieve geneeswijze die steeds populairder wordt in de wereld van de gezondheidszorg. In deze uitgebreide blog gaan we dieper in op wat voetreflex-therapie precies is, waar het vandaan komt, hoe het werkt, welke zones in de voeten van belang zijn, en wie er baat bij kan hebben. Daarnaast zullen we ook kijken naar enkele producten die voetreflex-therapie kunnen ondersteunen, waaronder de Multiwave Oscillator, Rife Tube, en het Energetic System.

  Wat is Voetreflex-therapie?

  Voetreflex-therapie, ook wel bekend als reflexologie, is een alternatieve geneeswijze die zich richt op het stimuleren van natuurlijke genezingsprocessen in het lichaam door middel van drukpuntmassage op specifieke zones van de voeten. Deze zones, ook wel reflexzones genoemd, worden geassocieerd met verschillende organen en systemen in het lichaam. Het idee achter voetreflex-therapie is dat door het masseren van deze reflexzones, de

  Lees meer »
 8. Alles over Reiki

  Alles over Reiki

  Reiki is een oude vorm van alternatieve geneeskunde die de afgelopen decennia steeds meer aan populariteit heeft gewonnen. Deze praktijk, die oorspronkelijk uit Japan afkomstig is, draait om het kanaliseren van levensenergie om heling en welzijn te bevorderen. In deze uitgebreide blog gaan we dieper in op alle aspecten van Reiki, van de betekenis van het woord tot de verschillende vormen en mogelijke voordelen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden en bespreken hoe hulpmiddelen zoals de MWO (MultiWave Oscillator) kunnen bijdragen aan een beter effect van Reiki.

  Wat betekent het woord Reiki?

  Het woord "Reiki" is afgeleid van twee Japanse woorden: "rei" en "ki". "Rei" staat voor universeel of spiritueel, terwijl "ki" levensenergie betekent. Samengevoegd betekent Reiki dus "universele levensenergie". Het concept van levensenergie

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe