Maandelijkse Archieven: Februari 2024

 1. De Kracht van Stille Frequenties: Een Diepgaande Verkenning

  De Kracht van Stille Frequenties: Een Diepgaande Verkenning

  In de constante stroom van geluiden die onze wereld vult, zijn er frequenties die fluisteren, die ons niet bereiken via onze oren maar toch een impact hebben op onze omgeving en ons welzijn. Deze stille frequenties, zowel infrasoon als ultrasoon, hebben de kracht om een spectrum van effecten te creëren die zowel positief als negatief kunnen zijn. In deze uitgebreide verkenning duiken we dieper in op de wereld van geluidstechnologie, geluidsgevoeligheid en de impact van stille frequenties op ons welzijn.

  Inleiding tot Stille Frequenties

  Wat zijn Stille Frequenties?

  Stille frequenties, ook wel bekend als infrasone en ultrasone frequenties, zijn geluidsgolven die buiten het bereik van het menselijk gehoor liggen. Infrasone frequenties hebben een lagere frequentie dan het menselijk gehoor kan waarnemen, terwijl ultrasone frequenties juist een hogere frequentie hebben dan wat ons oor kan registreren.

  Deze stille frequenties zijn echter niet minder relevant

  Lees meer »
 2. Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  Therapeutische Specialist: De Hypnotherapeut

  In een wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress, angst en fysieke klachten, is het van groot belang om te zoeken naar holistische benaderingen van genezing en welzijn. Een van de oude technieken die steeds meer aandacht krijgt, is hypnose. Een instrument wat therapeutisch wordt ingezet door hypnotherapeuten. In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op de wereld van hypnotherapeuten, wat ze doen en wat je kunt bereiken met hun hulp. We laten je ook kennismaken met Meditech Europe, die graag advies en ondersteuning biedt op dit gebied.

  Wat is Hypnotherapie?

  Hypnotherapie is een vorm van therapeutische interventie die hypnose als instrument gebruikt om individuen specifieke doelen te laten bereiken of bepaalde problemen aan te pakken.

  Hypnose is een toestand van gerichte aandacht en verhoogde suggestibiliteit, vaak opgewekt door een getrainde therapeut. In deze veranderde bewustzijnstoestand

  Lees meer »
 3. Verbeter je Gezondheid met Waterbehandeling: Ontdek de Voordelen van Geïoniseerd, Ozonrijk & Gedestilleerd Water

  Verbeter je Gezondheid met Waterbehandeling: Ontdek de Voordelen van Geïoniseerd, Ozonrijk & Gedestilleerd Water

  In ons dagelijks leven wordt water vaak beschouwd als een vanzelfsprekendheid. We gebruiken het voor hydratatie, reiniging en koken zonder er al te veel over na te denken. Echter, de kwaliteit van het water dat we consumeren kan een aanzienlijke impact hebben op onze gezondheid en welzijn. Meditech Europe biedt een scala aan producten die de kwaliteit van water kunnen verbeteren, zoals waterionisatoren, ozongeneratoren, waterstofgeneratoren, omgekeerde osmose-systemen en waterdestillatie-apparaten. In deze uitgebreide blog zullen we dieper ingaan op de chemische samenstelling van water, de invloed van verschillende behandelingen op de pH en ORP-waarden, en de voordelen van geïoniseerd, ozonrijk, waterstofrijk, osmose water en gedestilleerd water voor ons lichaam.

  De Chemische opbouw van Zuiver Water

  Lees meer »
 4. De Kracht van Synergie: Ontdek de Gezondheidsvoordelen van Vitamine D3 en K2

  De Kracht van Synergie: Ontdek de Gezondheidsvoordelen van Vitamine D3 en K2

  In de steeds groeiende wereld van voedingssupplementen, is Vitamine D een bekend fenomeen. Hoewel ons lichaam in staat is dit zelf aan te maken via zonlicht, kunnen tekorten, vooral in de winter, een probleem vormen. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is de synergetische relatie tussen Vitamine D en K2, waarbij de toevoeging van Vitamine K2 de effectiviteit van Vitamine D aanzienlijk kan verbeteren. In deze uitgebreide verhandeling duiken we dieper in op de individuele functies van beide vitamines en onderzoeken we waarom hun combinatie zo krachtig is.

  Vitamine D3: Een Onmisbare Speler in de Gezondheid van Botten

  Vitamine D, vaak beschouwd als de "zonneschijnvitamine", is cruciaal voor tal van lichaamsfuncties. In de zomermaanden wordt het voornamelijk via blootstelling aan zonlicht gesynthetiseerd

  Lees meer »
 5. Spirulina & Chlorella: De Ultieme Superfoods van Meditech Europe Verklaard

  Spirulina & Chlorella: De Ultieme Superfoods van Meditech Europe Verklaard

  In een wereld waarin gezondheid en welzijn steeds meer centraal staan, zoeken mensen voortdurend naar natuurlijke en effectieve manieren om hun levenskwaliteit te verbeteren. In deze zoektocht worden algen, zoals Spirulina en Chlorella, steeds populairder vanwege hun indrukwekkende voedingsprofielen en diverse gezondheidsvoordelen. Meditech Europe biedt hoogwaardige algenproducten aan die in Nederland worden geproduceerd, waaronder Dutch Chlorella Poeder en Dutch Chlorella & Spirulina Tabletten. Laten we duiken in de wereld van algen en ontdekken waarom ze een essentieel onderdeel zouden moeten zijn van jouw dagelijkse routine.

  Introductie

  Algen zijn eencellige organismen die gedijen in diverse wateromgevingen, van meren tot oceanen. Hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, zijn algen een van de oudste

  Lees meer »
 6. Watervibraties en Menselijke Harmonie

  Watervibraties en Menselijke Harmonie

  Water is een belangrijke voorwaarde voor alle leven op aarde. Mensen bestaan voor gemiddeld 70 procent uit water. Voor diverse cruciale functies in het lichaam vervult water een belangrijke rol. Denk hierbij onder andere aan hydratatie en het handhaven van de juiste elektrolytenbalans. Water heeft van nature geen eigen vorm en er zijn onderzoeken geweest om aan te tonen dat water de herinnering van opgeloste stoffen behoudt, het zogenoemde watergeheugen. In deze uitgebreide blog komen deze aspecten uitgebreid aan de orde en ook het hiermee samenhangende begrip cymatica en het werk van de Japanse onderzoeker Masaru Emoto.

  Basisbegrippen

  Voordat we verder gaan met deze boeiende materie zullen we eerst enkele basisbegrippen met je doornemen. Water is bij kamertemperatuur

  Lees meer »
 7. De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann-resonantie begrijpen: Het natuurlijke elektromagnetische verschijnsel van de aarde

  De Schumann Resonantie is een natuurverschijnsel wat te maken heeft met electromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. De primaire frequentie ligt meestal rond de 7,83 Hz. Er zijn echter ook harmonischen van deze frequentie aanwezig. De Schumann resonantie is belangrijk voor de aarde en alle levende wezens erop. Waarom dat zo is leest u hieronder in deze blog.

  Wat is de Schumann resonantie

  De Schumann resonantie verwijst naar de wereldwijde elektromagnetische resonanties die plaatsvinden in de atmosfeer van de aarde. Het is vernoemd naar zijn ontdekker, de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann, die deze resonanties in 1952 voorspelde. De belangrijkste veroorzaker van deze resonanties zijn bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer, ongeveer 80 kilometer boven de aarde. Deze resonanties bestaan uit de primaire frequentie en een aantal harmonischen.

  Lees meer »
 8. Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Shungit: De Ultieme Natuursteen voor Energie en Bescherming tegen EMF

  Welkom bij onze uitgebreide gids over Shungit, de krachtige natuursteen die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn potentiële voordelen voor gezondheid en welzijn. In deze blog gaan we dieper in op wat Shungit precies is, hoe het wordt gebruikt en waarom het zo relevant is in de moderne wereld. We zullen ook de connectie leggen tussen Shungit en producten zoals de Levensveld Polarizer Powerful, die bij Meditech Europe beschikbaar zijn. Laten we duiken in de fascinerende wereld van Shungit!

  Wat is Shungit?

  Shungit is een unieke natuursteen die voornamelijk wordt gevonden in de regio Karelië in Rusland. Het staat bekend om zijn opmerkelijke samenstelling, die een hoog gehalte aan koolstof en fullerenen omvat, waardoor het een uitzonderlijk krachtig materiaal is. De geschiedenis van Shungit gaat duizenden jaren terug, waar het al door de inheemse bevolking van Rusland werd gebruikt vanwege zijn vermeende geneeskrachtige eigenschappen.

  Toepassingen van Shungit

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe