Maandelijkse Archieven: Mei 2021

 1. Zuiver Water: Reinig het lichaam

  Iedereen weet dat water drinken de gezondheid bevordert, maar weten we ook waarom dit zo is? Waarom wordt er gezegd dat het goed voor ons is om 1,5-2 liter (ong. 8 glazen) water te drinken per dag? Dit heeft alles te maken met het feit dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat. We verliezen per dag rond de 3 liter vocht en dit moet weer aangevuld worden.

  Niet alleen de cellen in ons lichaam, maar ook onze stofwisseling is afhankelijk van water. Water is nodig om afvalstoffen af te voeren, de vloeistofspiegel op peil te houden en voor de bloedcirculatie van het lichaam.

  Echter is niet alleen de hoeveelheid water die u tot u neemt belangrijk, de kwaliteit telt minstens net zo zwaar. De Franse bacterioloog Louis Pasteur zei ooit: “Wij drinken 90% van onze ziekten”. De Engelse arts dr. Robert McGarrison bestudeerde volkeren die heel oud werden en toonde aan dat zij allen beschikte over een gemeenschappelijke factor: zuiver water.

   

  Lees meer »
 2. Waar wordt colloïdaal goud voor gebruikt?

  Colloïdaal goud versterkt de weerstand en het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het goud is een vloeibare suspensie wat bestaat uit kleine elektrisch geladen deeltjes, goud ionen in gedestilleerd water; wat wil zeggen dat het water zeer zuiver is. Tevens zit in colloïdaal goud ook colloïdaal zilver om bacteriën uit te sluiten.

  Colloïdaal goud wordt gebruikt als middel bij zowel mentale als psychische problematiek. Zoals we eerder benoemde kan het middel ook worden gebruikt om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. Volgens onderzoek heeft colloïdaal goud een positief effect op o.a. gewrichtsklachten, gewichtsproblemen, vitaliteit en spijsvertering.

   

  Wat doet colloïdaal goud?

  Colloïdaal goud staat bekend om zijn geneeskrachtige capaciteiten. Goud komt natuurlijk

  Lees meer »
 3. 7 voordelen van colloïdaal zilver

  Wanneer we een virus of ontsteking hebben kan het zijn dat we antibiotica voorgeschreven krijgen van de dokter. Antibiotica is een medicijn tegen ontstekingen door bacteriën. Het nadeel van antibiotica is echter dat het niet alleen de slechte maar ook de goede bacteriën in het lichaam dood: dit heeft een negatief effect op onze darmflora. Daarnaast worden ook steeds meer bacteriën resistent tegen antibiotica; hier is echter een oplossing voor.

  In deze blog schreven we eerder over de opkomst van colloïdaal zilver en hoe dit de oplossing biedt bij het bestrijden van infecties. Hier belichten we andere manieren om colloïdaal zilver te gebruiken en zien we welke voordelen het biedt:

  Hoe gebruik je colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver kan op verschillende manieren worden toegediend. Het middel kan worden ingenomen in een concentratie of op de huid worden

  Lees meer »
 4. Schumann resonantie: Alles wat je moet weten

  Schumann resonantie: Alles wat je moet weten

  Waar in de jaren 80 minder dan 3% van de bevolking een mobiele telefoon gebruikte, is dit nu bijna 100%. Echter hebben de meeste mensen geen flauw benul van de effecten die dit met zich meebrengt als het gaat om lichaam en geest. We moeten ons bewust zijn van het feit dat we ons bevinden in een oceaan van elektromagnetische straling: zo kunnen we voorzorgsmaatregelen treffen tegen deze blootstelling.

  Wat is Schumann Resonantie?

  De Schumann Resonantie is een elektromagnetische trilling in de atmosfeer. In 1951 deed de Duitse natuurkundige Professor Winifred Otto Schumann een ontdekking: hij vroeg zijn studenten om de spanning tussen de aarde en de ionosfeer (een laag rond de aarde) te berekenen. Uiteindelijk vond Shumann na verschillende metingen een frequentie van ongeveer 10Hz. Dit betekent dat onze planeet een meetbare frequentie heeft. Jaren later erkende de professor pas het belang van deze ontdekking en zette zijn onderzoek voort. Schumann vond de exacte

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe