Schumann resonantie: Alles wat je moet weten

Waar in de jaren 80 minder dan 3% van de bevolking een mobiele telefoon gebruikte, is dit nu bijna 100%. Echter hebben de meeste mensen geen flauw benul van de effecten die dit met zich meebrengt als het gaat om lichaam en geest. We moeten ons bewust zijn van het feit dat we ons bevinden in een oceaan van elektromagnetische straling: zo kunnen we voorzorgsmaatregelen treffen tegen deze blootstelling.

Wat is Schumann Resonantie?

De Schumann Resonantie is een elektromagnetische trilling in de atmosfeer. In 1951 deed de Duitse natuurkundige Professor Winifred Otto Schumann een ontdekking: hij vroeg zijn studenten om de spanning tussen de aarde en de ionosfeer (een laag rond de aarde) te berekenen. Uiteindelijk vond Shumann na verschillende metingen een frequentie van ongeveer 10Hz. Dit betekent dat onze planeet een meetbare frequentie heeft. Jaren later erkende de professor pas het belang van deze ontdekking en zette zijn onderzoek voort. Schumann vond de exacte frequentie van de aarde: 7.83Hz.

Hoe werkt Schumann Resonantie precies?

Tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer (ionensfeer) is continu een trilling ofwel frequentie aanwezig. Dit betekent dat de aarde een elektromagnetisch energieveld heeft: alles wat op aarde leeft staat in verbinding met deze trilling. Omdat leven op aarde zonder deze trilling onmogelijk is wordt het daarom ook wel het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde genoemd.

Door onszelf af te stemmen met deze trillingsfrequentie verkrijgen we levensenergie die enkel Moeder Aarde ons kan geven: we aarden onszelf.

Waarom is de Schumann Resonantie zo belangrijk?

Schumann vond dat de Schumann Resonantie identiek was met onze alfagolven; ofwel hersengolven. De frequentie van ons brein dat verantwoordelijk is voor onze creativiteit, prestatie, stress, angst en immuunsysteem heeft zich afgestemd op de frequentie van de aarde. 

Gevolgen afwezigheid Schumann-golven

Dr. Luke Montanye toonde aan in 2011 dat wanneer er gebrek is aan Schumann Resonantie mensen zowel fysieke als mentale problematiek en klachten kunnen ervaren. Ook de komst van draadloze technologie zoals mobiele telefoons zorgt voor een bedreiging: er wordt een kunstmatige omgeving gecreëerd die niet in harmonie is met de natuur. 

Wanneer we ons afstemmen op de Schumann Resonantie betekent dit dat we in harmonie zijn met Moeder Aarde. De gevolgen van de Schumann Resonantie brengen ons rust, het vermogen te genezen, balans tussen de linker- en rechterhersenhelft en bescherming tegen schadelijke stralingen.

Schumann oefening en meditatie

Vandaag de dag kun je zelf eenvoudig gebruik maken van de Schumann Resonantie d.m.v. verschillende meditaties en oefeningen. Door het deelnemen aan deze oefeningen erken je dat je zelf eindverantwoordelijk bent voor jouw eigen energetisch systeem: zo activeer je tegelijkertijd jouw vermogen tot zelfgenezing.

De Schumann Resonantie meditaties synchroniseren niet alleen je hersenen met het aardse ritme maar helen ook je lichaam en geest. Daarnaast stimuleren de oefeningen ook je creativiteit en het immuunsysteem. Vele oefeningen worden aangeboden op YouTube of via coaches.

Schumann resonantie oplossing

Er is een simpele oplossing om een stralingsbewust leven te leiden door gebruik te maken van de Dual Earth Frequency Generator. Dit apparaat helpt om een elektromagnetisch gebalanceerde leefomgeving te creëren. Dit doet hij door een 7.83Hz Schumann Resonantie te genereren en deze door te geven aan de leefomgeving.

Zo zorg je dat je lichaam in balans blijft en voorkom je gezondheidsklachten als hoofdpijn, vermoeidheid en andere ongemakken. Wil je je gezondheid naar een hoger niveau tillen of heb je een vraag over dit apparaat? Meditech Europe helpt je graag verder en ondersteunt in het maken van de juiste keuzes m.b.t. het aanschaffen van producten.