Dual Earth Frequency Generator

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Schumann resonantie is een reeks natuurlijke elektromagnetische resonanties tussen het aardoppervlak en de ionosfeer van onze planeet. De belangrijkste frequentie in deze reeks is ongeveer 7,83 Hz, maar er zijn ook hogere harmonischen.

€ 189,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
500059
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Schumann resonantie, genoemd naar de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann, verwijst naar de elektromagnetische resonantie van onze planeet. Dit fenomeen heeft een intrigerende connectie met het plantenrijk, en we zullen hieronder verkennen hoe het van invloed kan zijn.

Wat is de Schumann Resonantie?

De Schumann resonantie is een reeks natuurlijke elektromagnetische resonanties tussen het aardoppervlak en de ionosfeer van onze planeet. De belangrijkste frequentie in deze reeks is ongeveer 7,83 Hz, maar er zijn ook hogere harmonischen. Deze elektromagnetische golven ontstaan als gevolg van bliksemontladingen over de hele wereld en worden constant gegenereerd.

De Invloed op Planten

Groei en Ontwikkeling: Er is groeiend bewijs dat planten gevoelig zijn voor de Schumann resonantie. Onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan deze natuurlijke frequenties de kiemkracht en groeisnelheid van planten kan verbeteren. Het lijkt erop dat de Schumann resonantie een stimulerend effect kan hebben op de celdeling en fotosynthese van planten, wat resulteert in gezondere en vitalere planten.
Weerstand tegen Stress: Planten die worden blootgesteld aan de Schumann resonantie vertonen vaak een grotere weerstand tegen stressfactoren zoals droogte, ziekten en plagen. Het is mogelijk dat deze natuurlijke elektromagnetische golven het immuunsysteem van planten versterken en hun vermogen om schadelijke invloeden te weerstaan vergroten.
Bloei en Voortplanting: Sommige studies suggereren dat de Schumann resonantie ook van invloed kan zijn op de bloei en voortplanting van planten. Het zou kunnen bijdragen aan een verbeterde bloemproductie en de vorming van gezonde zaden, wat essentieel is voor de voortplanting en het behoud van plantensoorten.

Instellingen

  • De Dual Earth Frequency Generator kan in 3 standen worden gebruikt:
  • Druk eenmaal voor de Dag-instelling (de Dual EFG zendt de 7,83Hz uit).
  • Druk nogmaals voor de Nacht-instelling (de Dual EFG zendt 30 minuten lang de 3,92Hz uit en schakelt dan terug naar de 7,83Hz).
  • Druk nogmaals voor de nachtinstelling 30 min. (de Dual EFG zendt 30 minuten lang de 3,92Hz uit en schakelt dan uit)

Conclusie

Hoewel er nog veel onderzoek nodig is om de exacte mechanismen achter de invloed van de Schumann resonantie op planten volledig te begrijpen, wijzen de beschikbare gegevens op een positieve relatie tussen deze natuurlijke frequenties en de groei, gezondheid en veerkracht van planten. Het is duidelijk dat de Schumann resonantie een boeiend aspect is van de relatie tussen de natuurlijke wereld en onze omgeving, en het biedt mogelijk nieuwe inzichten in de manieren waarop we de landbouw en het behoud van plantensoorten kunnen verbeteren.

We hopen dat deze informatie uw nieuwsgierigheid heeft aangewakkerd en u aanmoedigt om verder onderzoek te doen naar dit intrigerende fenomeen. Als u meer wilt weten over de Schumann resonantie en hoe deze van invloed kan zijn op planten, blijf dan op de hoogte van onze website voor updates en aanvullende informatie.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500059
EAN8718546851414
Bijlagen
Dual EFG handleiding
(Size: 475 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dual Earth Frequency Generator
Uw waardering
Dual Earth Frequency Generator

Dual Earth Frequency Generator

€ 189,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe