Levensveld Polarizer Powerful

Beoordeling:
s:2:"96";% of 100

De Levensveld Polarizer Powerful van Meditech Europe is een geavanceerd product dat elektrosmog en elektrostress bestrijdt. Opgebouwd met koper, een Energised Active Polarizer Plate, bergkristal en shungite, creëert het een krachtig energetisch veld. De unieke koperen ringen in de Polarizer resoneren volgens de Lakhovsky methode, versterkt door het energienetwerk, waardoor het veld tot 8 keer sterker is. Shungite en bergkristal dragen bij aan de harmonisering van energie en spiritualiteit. Ervaar weldadige gevoelens en bescherming tegen ongewenste straling met dit innovatieve product.

€ 189,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
202305261
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer Powerful, ontwikkeld door Meditech Europe, is een revolutionair product dat gericht is op het harmoniseren van energieën en het bieden van bescherming tegen de nadelige effecten van elektrosmog en elektrostress. Dit geavanceerde apparaat, samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals koper, Energised Active Polarizer Plate, bergkristal en shungite, vertegenwoordigt een synergetische benadering van wellness en gezondheid.

De Technologie Achter de Levensveld Polarizer Powerful:

De kern van de Levensveld Polarizer Powerful ligt in zijn unieke samenstelling en technologie. Het product maakt gebruik van koper, zowel aan de binnenzijde als in de Energised Active Polarizer Plate. De koperen elementen zijn essentieel voor het opbouwen van een krachtig energetisch veld, zoals voorgesteld door de theorieën van Georges Lakhovsky. De Energised Active Polarizer Plate, volgens de Lakhovsky methode vervaardigd met open koperen ringen, speelt een cruciale rol in het creëren van een actief energieveld waarop cellen en moleculen reageren.

Het unieke aan dit product is de integratie met het energienetwerk. Door zijn connectie met het stroomnetwerk wordt de Polarizer 8 keer sterker dan conventionele systemen. Dit zorgt voor een uitgebreide bescherming en harmonisatie van energieën in alle ruimtes die verbonden zijn met dezelfde energiegroep in de meterkast.

Eigenschappen en Kenmerken van Shungite:

Shungite, een uniek mineraal afkomstig uit Rusland, staat bekend om zijn krachtige reinigende en beschermende eigenschappen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn vermogen om negatieve energieën en straling te absorberen en om te zetten. Door shungite toe te voegen aan de Levensveld Polarizer Powerful, wordt het beschermingsniveau verhoogd, waardoor gebruikers een gevoel van welzijn en rust ervaren, zelfs in omgevingen met intense elektromagnetische straling.

Eigenschappen en Kenmerken van Bergkristal:

Bergkristal, een van de meest veelzijdige en krachtige kristallen, staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. Het wordt vaak gebruikt vanwege zijn vermogen om energie te versterken en te zuiveren. In de context van de Levensveld Polarizer Powerful fungeert bergkristal als een versterker van de energetische effecten, waardoor het product een nog diepere harmonisatie van energieën bereikt. Bovendien draagt bergkristal bij aan het verhogen van spirituele helderheid en bewustzijn, waardoor gebruikers een diepere verbinding met zichzelf en hun omgeving kunnen ervaren.

De Samenwerking van Kristallen in de Levensveld Polarizer Powerful:

De synergistische werking van koper, shungite en bergkristal in de Levensveld Polarizer Powerful creëert een krachtig en dynamisch energetisch veld dat zowel bescherming biedt tegen schadelijke straling als harmonie bevordert. Het koperen systeem, gebaseerd op de principes van Lakhovsky, zorgt voor een continue resonantie die de Polarizer in staat stelt om negatieve energieën om te zetten in positieve, heilzame frequenties.

De open koperen ringen in de Energised Active Polarizer Plate werken als antennes, waardoor het product de omgeving aftast en zich aanpast aan eventuele verstoringen. Dit resulteert in een natuurlijke balans van energieën, wat op zijn beurt leidt tot een gevoel van welzijn en harmonie voor de gebruikers.

Bescherming Tegen Elektrosmog en Elektrostress:

Elektrosmog en elektrostress zijn alomtegenwoordig in onze moderne samenleving, veroorzaakt door de overvloed aan elektronische apparaten en draadloze technologieën. Deze onzichtbare vormen van vervuiling kunnen een negatieve invloed hebben op onze gezondheid en welzijn, resulterend in vermoeidheid, stress en slaapproblemen.

De Levensveld Polarizer Powerful biedt een effectieve oplossing voor deze problemen door een beschermende barrière te creëren tegen elektromagnetische straling. Door zijn unieke samenstelling van materialen en geavanceerde technologieën neutraliseert de Polarizer schadelijke straling, waardoor gebruikers zich kunnen omringen met een veilige en gezonde omgeving.

Harmonisatie van Energie en Spiritualiteit:

Naast zijn beschermende eigenschappen biedt de Levensveld Polarizer Powerful ook een diepgaande harmonisatie van energieën en versterking van spirituele verbindingen. Door zijn vermogen om negatieve energieën om te zetten in positieve, helende frequenties, creëert de Polarizer een omgeving die bevorderlijk is voor innerlijke rust, kalmte en spirituele groei.

Gebruikers van de Levensveld Polarizer Powerful kunnen een verhoogd gevoel van welzijn ervaren, evenals een diepere verbinding met hun innerlijke zelf en de wereld om hen heen. Dit maakt het product niet alleen een waardevolle tool voor bescherming tegen elektrosmog, maar ook een instrument voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Conclusie:

De Levensveld Polarizer Powerful van Meditech Europe vertegenwoordigt een baanbrekende benadering van welzijn en bescherming in onze moderne wereld. Door zijn geavanceerde technologieën en unieke samenstelling van materialen biedt de Polarizer een effectieve oplossing voor de uitdagingen van elektrosmog en elektrostress, terwijl het tegelijkertijd harmonie en welzijn bevordert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Levensveld Polarizer Powerful en creëer een gezonde en gebalanceerde leefomgeving voor uzelf en uw dierbaren.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.202305261
EAN8718546850561
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordeling:
s:2:"96";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Powerful
Uw waardering
Levensveld Polarizer Powerful

Levensveld Polarizer Powerful

€ 189,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe