Personal Polarizer Powerful

De Personal Polarizer Powerful van Meditech Europe is ontworpen voor optimale energetische balans en bescherming tegen straling en elektrosmog. Deze krachtige Polarizer bevat een Polarizer Plate, Bergkristal, Shungit en koper, en combineert de energie van deze elementen voor maximale effectiviteit. Ideaal voor mensen die streven naar welzijn en bescherming in een wereld vol elektromagnetische vervuiling. Ontdek de kracht van de Personal Polarizer Powerful en ervaar een verhoogd gevoel van balans en welzijn.

€ 57,50
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2024042301
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Personal Polarizer Powerful - Maximale Bescherming en Energetische Balans

De Personal Polarizer Powerful van Meditech Europe is een baanbrekend product dat ontworpen is om je energetische balans te herstellen en je te beschermen tegen schadelijke straling en elektrosmog. In onze moderne wereld, waar we constant blootgesteld worden aan elektromagnetische velden (EMF), biedt deze krachtige Polarizer een effectieve oplossing.

De Personal Polarizer Powerful bevat een speciaal samengestelde Polarizer Plate die is geïntegreerd met drie krachtige elementen: Bergkristal, Shungit en koper. Deze unieke combinatie zorgt voor een synergetisch effect, waarbij de eigenschappen van elk element elkaar versterken.

  • Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende eigenschappen. Het versterkt de energetische balans en bevordert helderheid en concentratie.

  • Shungit is een natuurlijk mineraal dat bekend staat om zijn beschermende eigenschappen tegen EMF. Het absorbeert en neutraliseert straling, waardoor je een veilige en beschermde omgeving creëert.

  • Koper wordt traditioneel gebruikt om zijn geleidings- en aardende eigenschappen. Het helpt bij het geleiden en stabiliseren van energie, wat bijdraagt aan een stabiele energetische balans.

De Polarizer Plate fungeert als de kern van deze krachtige combinatie, waarbij de energieën van Bergkristal, Shungit en koper worden samengebracht om een krachtige bescherming en balans te bieden.

De Personal Polarizer Powerful is compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt profiteren van de voordelen. Plaats het in je tas, draag het bij je of leg het in je werkruimte voor continue bescherming en balans. Ideaal voor iedereen die zich bewust is van de impact van elektromagnetische straling en op zoek is naar een natuurlijke manier om zichzelf te beschermen en te harmoniseren.

Ontdek de kracht van de Personal Polarizer Powerful en ervaar zelf hoe het je helpt om je energetische balans te herstellen en je te beschermen tegen schadelijke straling. Meditech Europe biedt je hiermee een effectieve en natuurlijke oplossing voor een gezonder en evenwichtiger leven.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2024042301
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Personal Polarizer Powerful
Uw waardering
Personal Polarizer Powerful

Personal Polarizer Powerful

€ 57,50
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe