Magnesium

Magnesium

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Himalaya Magnesium Olie
  Himalaya Magnesium Olie
  Beoordeling:
  O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1698";s:15:"entity_pk_value";s:3:"771";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1698";s:15:"entity_pk_value";s:3:"771";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
  € 16,95
 2. Himalaya Magnesium Energy concentraat (250ml)
  Himalaya Magnesium Energy concentraat (250ml)
  Beoordeling:
  O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1514";s:15:"entity_pk_value";s:3:"763";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1514";s:15:"entity_pk_value";s:3:"763";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
  € 24,95
 3. Himalaya Gezonde Nachtrust - Essentiële Magnesium Olie
  Himalaya Gezonde Nachtrust - Essentiële Magnesium Olie
  Beoordeling:
  O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1454";s:15:"entity_pk_value";s:3:"764";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1454";s:15:"entity_pk_value";s:3:"764";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"1";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
  € 17,25
per pagina

Magnesium kan een positieve werking hebben op de gezondheid. Het is een belangrijk mineraal dat de mens nodig heeft voor het goed functioneren van zowel de lichamelijke als geestelijke functies. Magnesium helpt in het lichaam bij de vorming van spieren en botten. Daarnaast speelt het ook een rol bij de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. In natuurlijke vorm vinden we magnesium terug in producten als brood, groente, noten, melk, melkproducten en vlees.

Bij Meditech Europe bieden we een compleet scala aan producten met magnesium aan. Zo vindt u in onze webshop o.a. kristalpoeder, serum, capsules, concentraat colloidaal magnesium en nog veel meer. Poeder is goed op te lossen in water of vruchtensappen en dan op te drinken. Een serum is goed om direct op de huid te smeren en kan goed toegepast worden bij spierpijnen, krampen en andere ongemakken. Capsules zijn tevens goed in te nemen om een mogelijk magnesiumtekort aan te vullen. Verder bieden we een concentraat aan, dit is ideaal voor mensen die het lastig vinden om pillen of capsules te slikken. Later vertellen we nog meer over onze producten met magnesium.

Waarom kiezen voor Meditech Europe om producten met magnesium te bestellen?

✓ Wij leveren altijd hoge kwaliteit producten

✓ Gratis verzending en retouren

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 besteld is morgen in huis (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

Wat is magnesium precies?

Magnesium is een natuurlijk mineraal dat altijd aanwezig is in iedere cel van het lichaam. Het is werkelijk onmisbaar voor de energieproductie, de werking van spieren en zenuwen en voor het behoud van de stevigheid van botten. We schreven hier al kort eerder over. Magnesium speelt een essentiële rol bij de werking van enzymen in het lichaam en is verder betrokken bij de aanmaak van hormonen. Een groot deel van de magnesium voorraad in het lichaam bevindt zich in combinatie met calcium en fosfaat in de botten.

Bij een gewoon gezond dieet is voeding de voornaamste bron van magnesium die we binnenkrijgen, dit geldt overigens voor de meeste mineralen. Het is aanwezig in veel verschillende voedingsmiddelen, vooral in noten, granen, groene groenten zoals spinazie en erwten. Ons lichaam reguleert zelf de hoeveelheid magnesium in bloed, cellen en botten en het lichaam probeert dit op een constant niveau te houden. Het lichaam doet dit door de opname en de uitscheiding aan te passen.

Wanneer uw voedingspatroon verandert kan een magnesiumtekort ontstaan. Het kan ook voorkomen door veel producten te eten die een laag magnesium gehalte hebben. Dit zien we vooral bij veel voedselproducten in de Westerse maatschappij. Door continu gebruik te maken van eenzijdige kunstmest kan de grond zo arm worden aan magnesium, dat er een tekort in de voeding kan ontstaan.

Magnesium speelt een cruciale rol in ons lichaam in meer dan 300 fundamentele biochemische reacties in onze cellen. Magnesium staat erg bekend om de ondersteunende effecten op het lichaam en de geest. Het is dan ook één van de meest wetenschappelijk onderzochte mineralen en het is belangrijk om hier geen tekort van te laten ontstaan. Onze producten kunnen hierin ondersteunen.

Welke producten met magnesium zijn er?

Het is mogelijk om magnesium producten bij ons, in veel verschillende vormen te kopen. Ieder product heeft zo zijn eigen voordelen. We zullen kort enkele producten toelichten en uiteraard vindt u in onze webshop bij ieder product een complete uitleg terug.

Magnesium Kristalpoeder van Himalaya is een 100% natuurzuiver magnesiumchloride voedingssupplement uit de Himalaya gebergten. Dit poeder kent verschillende voordelen. Zo heeft het een snellere en hogere opname dan pillen. Het is 100% natuurlijk elementair magnesium uit de oerzee. Het bevat geen bind, kleur, glas, conserveer of vulmiddelen. Het kristalpoeder is goed te mengen met water of een vruchtensap. Dit maakt het kristalpoeder prima geschikt om in te nemen wanneer u liever geen pillen of capsules slikt.

Himalaya Magnesium Energy concentraat is een hoogwaardig en 100% natuurzuiver vloeibaar supplement. Wanneer u magnesiumrijke voeding hebt gegeten zoals groene groenten, bananen, noten, etc. is Magnesium Energy concentraat een zeer goede manier om pure magnesium en andere zeemineralen binnen te krijgen. In dit vloeibare concentraat zijn de mineralen anorganisch, en hebben dus grotere moleculen, maar vanwege de verdunning in water voegen ze hun informatie toe aan het water en uw lichaam weet precies wat het ermee moet doen. Daarom is het concentraat vooral handig voor mensen die spijsverteringsproblemen hebben.

Magnesium serum van Himalaya magnesium is 100% puur magnesium voor uw huid. Het product komt in een handig pompje en is makkelijk te gebruiken. Pomp een aantal keer totdat u de gewenste hoeveelheid serum hebt die u wilt gebruiken. Het serum is nu te smeren op de huid waar u dit maar wilt. Denk aan de armen of benen maar ook buik, oksels of andere plaatsen. Masseer hierna het serum goed in. Hoe langer u dit doet, des te beter wordt de magnesium opgenomen. U kunt het serum afspoelen maar u kunt het ook volledig laten intrekken. Voor een optimaal gebruik raden we aan dit in de ochtend en avond te doen.

Colloidaal magnesium?

We hebben hier slechts een greep uit ons aanbod van magnesium producten toegelicht. Er is in onze webshop nog veel meer te verkrijgen. Kijk gerust naar de verschillende magnesium producten en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij eventuele vragen.

Raadpleeg specialisten van Meditech Europe

Bij Meditech Europe leveren we innovatieve producten voor de gezondheid, zo ook producten met magnesium. Verder hebben we nog tal van andere producten voor de persoonlijke gezondheid en een gezonde leefomgeving. Wanneer u specifiek op zoek bent naar producten met magnesium bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres! Onze hoogwaardige producten voldoen aan alle bestaande wetten en regelgeving.

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u graag advies over onze producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Verder is het mogelijk om contact met ons op te nemen via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe