UV Glas

UV Glas

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar de beste manier om voedingsmiddelen en kruiden op te slaan? Meditech Europe biedt een uitgebreide selectie van Ultra Violet-glas producten die uw producten beschermen tegen schadelijke invloeden van licht en lucht. Onze UV-glas potten en flessen zijn ontworpen om de versheid, smaak en voedingsstoffen van uw voedsel te behouden, zodat u langer kunt genieten van hoogwaardige ingrediënten.

Waarom kiezen voor Ultra Violet-glas van Meditech Europe? Onze glazen zijn speciaal ontworpen om schadelijke UV-straling te blokkeren terwijl ze tegelijkertijd specifieke golflengtes van licht doorlaten die gunstig zijn voor het behoud van de kwaliteit van voedingsmiddelen en kruiden. Dit betekent dat uw producten langer vers blijven en hun voedingswaarde behouden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over afbraak door licht.

Of u nu uw favoriete kruiden, specerijen, oliën, of zelfgemaakte jam bewaart, onze UV-glas producten bieden de ideale oplossing voor langdurige opslag. Bovendien zijn onze glazen potten en flessen luchtdicht afsluitbaar, waardoor uw producten beschermd blijven tegen oxidatie en bederf.

Bij Meditech Europe staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze Ultra Violet-glas producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de keuken, het huishouden en de schoonheidsindustrie. Vertrouw op onze expertise en kies voor de beste oplossing voor het opbergen van uw voedingsmiddelen en kruiden.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over het opslaan van voedingsmiddelen en kruiden? Neem gerust contact met ons op via info@meditecheurope.nl of bel ons op +31 527 292 331. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij al uw behoeften op het gebied van opslag en behoud van producten.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe