Dealer informatie

 

 

Wederverkoop / zakelijke klant / distributeur 

Wilt u wederverkoper worden van onze producten? Bent u therapeut, arts, of zou u een groot aantal van onze producten af willen nemen? Dan kunt u in aanmerking komen voor korting op de verkoopprijs. Voor zakelijke klanten kunnen wij een speciale login aanmaken. De voordelen daarvan zijn:

  • Eenvoudig bestellen, en direct korting
  • Uitgebreide order geschiedenis
  • Status van uw order
  • Traceren van uw bestelling
  • Drop-Shipment (geen voorraad voor u, maar eenvoudig geleverd bij uw klant)
  • Levering op rekening

Meer weten? Neem dan contact op met ons op: info@meditecheurope.nl of per telefoon 0031(0)527-292331.

 

Bulkorders of aangepaste order

Bij een bestelling van 10 stuks of meer van één artikel of voor bestellingen vanaf € 1.000,- brengen we graag een offerte uit. Mogelijk kunnen wij een aantrekkelijke korting bieden. Wanneer u een order wilt plaatsen voor een product waar u iets wilt laten aanpassen of iets wilt bestellen dat u niet kunt vinden, dan helpen wij u graag verder! In onze productie kunnen wij dingen zelf aanpassen aan uw wensen en in ons netwerk kunnen wij u vrijwel zeker voorzien van een oplossing naar uw wens.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. info@meditecheurope.nl of per telefoon 0031(0)527-292331.

 

Levering exclusief BTW

Voor bestellingen buiten de Europese Unie wordt er geen BTW in rekening gebracht. Hou wel rekening met de te betalen invoerrechten en belastingen. Heeft u een bedrijf binnen de Europese Unie maar buiten Nederland? Bij uw bestelling kunt u uw bedrijfsnaam en BTW nummer opgeven, indien deze klopt brengen we geen BTW in rekening.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe