Water zuiveren

Water zuiveren

Het water in Nederland dat uit de kraan komt is veilig en schoon zegt men. Maar is het daadwerkelijk ook veilig en schoon genoeg en is het water ook gezond? Door het water zelf te zuiveren bent u er zeker van dat het water van de beste kwaliteit is. Water zuiveren in huis zorgt ervoor dat u niets anders hebt dan 100% water.

In het Nederlandse water zullen er altijd nog hoeveelheden verontreinigende stoffen zitten. Dit is uiteraard altijd binnen de richtlijnen die opgesteld, maar door het water te zuiveren kunt u ook deze stoffen uit het water halen. Zo bent u er zeker van dat u schoon en gezond water binnen krijgt.

Bij Meditech Europe bieden we tal van producten aan om water te zuiveren. Of u nu op zoek bent naar portable water destilleerders waarin u kleine hoeveelheden water kunt zuiveren, of u wilt water rechtstreeks uit de leiding op grote schaal zuiveren, wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen. Zo kunt u zelf de kwaliteit van het water nog verder verbeteren.

Waarom water zuiveren met de producten van Meditech Europe?

✓ Zuiver en schoon water

✓ Voor 13:00 uur besteld is morgen in huis! (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

✓ Gratis verzending en retouren

✓ Zowel voor thuis als onderweg

✓ Betrouwbare service

Wat houdt water zuiveren precies in?

Wanneer we praten over water zuiveren door het te destilleren, dan bedoelen we dat het water door een apparaat wordt behandeld om het 100% schoon te maken en de laatste verontreinigende deeltjes, zoals medicijnresten en chemicalien eruit te halen. Dit kan in de vorm van een filter, met een ionizer, of een destilleerder. Die laatste gebruikt een innovatief proces om het water te zuiveren. Het water uit de kraan wordt verhit waardoor het aan de kook raakt.

De stoom wordt opgevangen en de vervuilende deeltjes blijven achter op de bodem van de destilleerder. De stoom koelt af en veranderd in puur, zuiver water. Met een destilleerder kunt u dus zelf thuis aan de slag met het zuiveren van water. We schreven al even over de ionizer, dit is een andere vorm van water zuiveren. Ook hierbij is het doel de kwaliteit van het water nog verder te verbeteren.

Bij een ionizer wordt het water niet verhit maar gaat het door verschillende filters. Een complete uitleg over de werking van de ionizer vindt u terug bij het product in onze webshop.

Het maakt niet uit of u kiest voor een filter, ionizer of destilleerder, alle producten dragen bij aan zuiver water. Wat het beste bij u past, hangt af van de situatie en waar u het water voor wilt gaan gebruiken.

Uiteraard kunnen de medewerkers van Meditech Europe u hier meer over vertellen en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het zuiveren van water en de producten die we hiervoor aanbieden.

Zelf water zuiveren?

Ontzettend veel mensen zoeken dagelijks naar het antwoord op de vraag, ‘hoe kan ik zelf water zuiveren?’. Wij bij Meditech Europe begrijpen dat wel. We lezen steeds meer over hard water, verontreinigingen in het water en het belang van veel gezond water drinken. Als u ook die vraag hebt, dan helpen we u graag met een antwoord. Zoals beschreven hebben we in ons assortiment verschillende producten waarmee u zelf water kunt zuiveren of verrijken, thuis of op kantoor of onderweg.

Gaat het om kleine hoeveelheden water zuiveren, dan is mogelijk de portable water destilleerder MD4 geschikt.

Heeft u een grotere behoefte naar het zuiveren van water en wilt u tientallen liters kunnen zuiveren, dan is de Pure Water Mega Classic misschien iets voor u.

Het ligt uiteraard aan uw persoonlijke situatie, zo horen wij ook veel dat mensen het prettig vinden om water te kunnen zuiveren op vakantie. Dan is een portable apparaat natuurlijk uitermate geschikt.

Onze producten

Vindt u het moeilijk om zelf te bepalen welk product het beste aansluit bij uw wensen en eisen?

Neem dan contact op met één van onze specialisten. Het team van Meditech Europe helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag vrijblijvend om advies of informeer naar de vele mogelijkheden voor het zuiveren van water. Ons team staat voor u klaar!

Advies op maat van van specialisten

Heeft u een specifieke vraag over water zuiveren? Of wit u meer weten over één van onze producten om uw gezondheid of leefomgeving te verbeteren? Ons team van specialisten helpt u graag verder met alle vragen die u mogelijk heeft!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u gebruik maken van de chatfunctie op onze site, of vul het contactformulier in.

Wilt u contact opnemen via Skype? Dat kan ook via het account meditech.europe.

Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe