Meditech Europe IonExtra water-ionizer

De beste Ionozer met de mooiste technieken en het lekkerste water
Aanbiedingsprijs € 2.370,25 Normale prijs € 2.495,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
142902
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Meditech Europe IonExtra waterionisator heeft een groot meerlaags filter met toermalijn en calcium in plaats van eenvoudige actieve kool. Hij kan direct worden aangesloten op de koudwaterleiding heeft een bedieningsknop voor de watertoevoerregeling, ideaal voor aansluiting op de kraan: de waterionisator start wanneer er water binnenkomt en stopt wanneer u de watertoevoer bij de kraan stopt.
De Meditech Europe IonExtra heeft geen zouttoevoeging aan waterionisatoren voor de productie van anolyte en katolyte, in dit geval kan de ECA Plus Water Tractor worden gebruikt. Om de waterstofcapaciteit van het water te maximaliseren en voor onderweg kunt u optioneel een draagbare H2Future aanschaffen.

De titaanelektroden (Plus-Minus polen), die met platina worden besproeid, vervullen de basisrol van het scheiden van gezuiverd water in basisch en zuur water door middel van een gepatenteerd proces. Er zijn in de wereld enorme verschillen in de basiskwaliteit en kwaliteit van het actieve water van de verschillende waterionisatoren, die worden bereikt door de dikte en het type (gegalvaniseerd of gespoten) van de platina titanium coating en het aantal elektroden als geheel. Elk van de 9 elektroden wordt aangebracht met drie gepatenteerde spuittechnieken, die de platina-lagen perfect aanbrengen en geen openingen laten. In tegenstelling tot waterionisatoren met 5 elektroden is deze uitstekende 9-elektrode-ionisator ook geschikt voor zeer hard leidingwater boven °dH 27. Waarden tot pH 10,5 en hoger kunnen ook met hard water veilig en duurzaam worden bereikt. Een bijkomend voordeel van de platinatitanium coating is dat deze een hoog elektrisch geleidingsvermogen heeft en een onschadelijk materiaal is voor het menselijk lichaam. Bovendien wordt het hart van de Meditech Europe IonExtra (voorheen Mozes 9 of Mozes 7) waterionisator gekenmerkt door een extreem laag stroomverbruik en goede elektrolytische prestaties.

 • zeer hoge pH- en vooral redoxpotentiaalwaarden (ORP) kunnen worden bereikt.
 • montage aan de waterkraan met de omschakelklep, of vaste aansluiting met het 3/8" T-stuk (DVGW-getest) of met de 3/4" schroefdop, alle aansluitonderdelen zijn bij de levering inbegrepen.
 • 9 platina gecoate titanium elektroden, 1204 cm²
 • SMPS-voeding (max. 250W)
 • waterstofopbrengst bij °dH16-18, hoogste elektrolyseniveau & 0,5 L/min basiswater: ∼1000 ppb moleculair opgeloste waterstof/liter
 • bescherming tegen kalkafzetting door het omkeren van de polariteit van de elektroden & automatische rivieromkering - de meest effectieve bescherming tegen kalkafzetting, zelfs bij zeer kalkhoudend water boven de °dH20
 • 370 x 280 x 150 mm
 • 7 jaar volledige garantie
Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.142902
EAN7446022836839
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Meditech Europe IonExtra water-ionizer
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Meditech Europe IonExtra water-ionizer

Meditech Europe IonExtra water-ionizer

Aanbiedingsprijs € 2.370,25 Normale prijs € 2.495,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe