BodyGuard Deluxe

Beoordeling:
s:2:"95";% of 100

De BodyGuard DeLuxe resoneert de hele dag, waar je ook bent!

€ 34,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
20230126
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Lakhovsky-antennes, ook bekend als Multi-Wave Oscillators, zijn unieke apparaten die koperen spoelen gebruiken om specifieke frequenties uit te zenden die een positief effect kunnen hebben op het menselijk lichaam. Het gebruik van koper in deze apparaten is essentieel voor hun effectiviteit, omdat koper bekend staat om zijn vermogen elektriciteit te geleiden en specifieke frequenties uit te zenden. Het concept achter de Lakhovsky-antennes is dat elke cel zijn eigen resonantiefrequentie heeft, en deze frequenties kunnen worden verstoord door verschillende factoren zoals ziekte, stress of blootstelling aan schadelijke frequenties van technologie. Door deze cellen bloot te stellen aan de specifieke frequenties die door de Lakhovsky-antennes worden uitgezonden, wordt aangenomen dat deze frequenties kunnen helpen de frequenties van de omgeving weer in balans te brengen.

Meditech Europe biedt nu de BodyGuard DeLuxe. Het is een kleiner ontworpen Polarizer, voorzien van veel koper. Hij kan worden gebruikt als halsketting en dus dicht bij het lichaam, bij voorkeur op de huid worden gedragen.


Wat doet de BodyGuard DeLuxe?

Neem een mobiele telefoon, zoek naar WiFi signalen en, afhankelijk van uw positie, zal uw telefoon er verschillende vinden. Dit toont aan dat deze frequenties echt aanwezig zijn, ook al kunt u ze niet zien. Zo zijn er duizenden frequenties om ons heen die we niet bewust kunnen waarnemen. Echter, al deze frequenties kunnen het menslijk lichaam in de war brengen, met vele vage klachten tot gevolg.
De BodyGuard DeLuxe vangt de frequenties die er zijn (dus bijvoorbeeld van WiFi, 4G, 5G, TV, etc.) ook op. Het koper in de BodyGuard DeLuxe resoneert door deze frequenties. Door het koper in de BodyGuard DeLuxe ontstaat er een frequentie veld dat moeilijk meetbaar is, maar wel voelbaar voor de sensibele mensen onder ons. Daarnaast kun je ook de Polarizer Test doen (2 glazen water, een op de BodyGuard DeLuxe zetten en een er naast), waarmee je kunt ervaren dat het water dat op de BodyGuard DeLuxe heeft gestaan echt zachter en prettiger aanvoelt in de mond.
Dit frequentie veld wordt in de directe omgeving als harmoniserend en aangenaam ervaren. Zeker wanneer de BodyGuard DeLuxe op de zonnevlecht wordt gedragen blijkt dit voor de omgeving een zeer weldadige werking te hebben.


Specificaties:

45 x 39 mm

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20230126
EAN8718546850271
Beoordeling:
s:2:"95";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BodyGuard Deluxe
Uw waardering
BodyGuard Deluxe

BodyGuard Deluxe

€ 34,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe