Water ioniseren

Water ioniseren

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kwaliteit van ons water wordt steeds belangrijker om het lichaam, voor zowel mens als dier, in balans te houden. Met behulp van een waterfilteringsysteem kunt u zelf aan de slag om de kwaliteit van het water voor u en uw dierbaren te verbeteren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan water ioniseren, destilleren of vitaliseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van waterfiltersystemen? Of wilt u graag meer informatie over water ioniseren? Wij helpen u hier graag mee verder.

Dankzij onze jarenlange ervaring met water reinigen kunnen we u voorzien van de juiste informatie. Maar ook wanneer u advies op maat wilt ontvangen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Verschil tussen destilleren en ioniseren

Op het gebied van waterfilteringsystemen ontstaat vaak verwarring tussen water ioniseren en destilleren.

Ionisatie van water is het proces waarbij het water wordt verrijkt, in tegenstelling tot bij destilleren. Hierbij wordt het water namelijk gezuiverd door alle afvalstoffen uit het water te halen.

Water ioniseren dankzij Meditech Europe

Wilt u zelf aan de slag met de ionisatie van water? Bij Meditech Europe bieden we tal van handige waterfilteringsystemen aan die u hiervoor kunt gebruiken.

Denk hierbij aan de Water Ionizer One en de IonExtra Water Ionizer. Benieuwd naar overige mogelijkheden? Ons team van specialisten helpt u verder met al uw vragen.

 

Wij zijn op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe