Rife informatie

Rife informatie

  Voor het menselijk lichaam is het belangrijk om regelmatig te kunnen ontspannen. Zeker na een drukke of stressvolle periode is het van belang om het lichaam voldoende ontspanning te gunnen.

  De Multiwave Oscillator in combinatie met de Rife Phanotron is een ideale manier om uw lichaam hierbij te helpen. Dankzij deze beide apparaten kunt u het lichaam behandelen met geluiden, trillingen en frequenties om zo maximaal te kunnen ontspannen.

  Onze Rife Phanotron producten

  Bij Meditech Europe bieden we verschillende Rife Producten aan. Zo hebben we in ons assortiment een Multiwave Oscillator package waar de Rife Phanotron onderdeel van uitmaakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om de Rife Product los aan te schaffen. 

  Wanneer u voor deze laatste mogelijkheid kiest heeft u de keuze uit drie verschillende varianten, namelijk:

  Heeft u een vraag over één van bovenstaande producten? Of bent u benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten? Onze specialisten helpen u graag verder met de juiste informatie.

  Wanneer u uw lichaam met de Rife Phanotron wilt behandelen staan wij u graag bij met passend advies op maat.

  De specialisten van Meditech Europe

  Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Rife Phanotron therapie voor jou kan betekenen? Of wilt u graag om een andere reden met ons in contact komen? Wij zijn op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331.

  Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

  Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe