Stel dat het mogelijk was, dat in de toekomst kinderen niet aan kanker zouden hoeven te lijden, of door de vreselijke bijwerkingen van giftige medicijnen of straling. Stel dat het mogelijk zou zijn, om een levend micro-organisme te vernietigen. Om dit waar te maken heb je een theorie nodig die als basis fungeert. Deze basis wordt uitgelegd in het boek “The Rainbow and the Worm: The Physics of Organisms”, dat zegt dat levende organismen en cellen gelijk zijn aan vloeibare kristallen.

Je kunt vloeibare kristallen vinden in je laptopscherm: lcd-scherm staat voor Liquid Crystal Display. We kunnen de kwaliteit van de vloeibare kristallen in ons computerscherm veranderen door er speciale elektronische signalen naartoe te sturen. Wetenschappers vroegen zich af: wat als we een biologisch levend vloeibaar kristal kunnen veranderen met een speciaal elektronisch signaal? Om dit te kunnen realiseren is er echter een speciaal soort apparaat nodig.

 

Het Resonantie Frequentietherapie-apparaat, ofwel Resonant Frequency Therapy Device, heeft als doel om een resonerende trilling op te wekken in een levend organisme of cel. Wetenschappers probeerden honderden verschillende frequenties tot ze uitkwamen op de magische combinatie: wanneer je twee ingangsfrequenties hebt – een hoog en een laag – en de hoge frequentie moet elf keer de lage zijn, krijgen we de zogenoemde elfde harmonie. Wanneer we de elfde harmonie hebben, kunnen micro-organismen vernietigd worden als kristallen glazen.

 

We weten nu dat het mogelijk is om een micro-organisme te vernietigen, maar kun je je ook op een specifiek organisme met een specifieke frequentie richtten? Wetenschappers vonden bijvoorbeeld dat de ziekte kanker kwetsbaar is tussen de frequenties van 100.000-300.000 hertz en maakten het mogelijk om leukemiecellen te bestrijden.

 

Wat is Rife Therapie

Rife therapie, ofwel resonantietherapie, is een elektromagnetische therapie. Door gebruik te maken van Rife-apparatuur worden alle ziekteveroorzakers vernietigd. Door de juiste frequentie los te laten op het lichaam worden bepaalde organismen afgebroken. Een ander positief punt is dat een behandeling met Rife frequenties geen bijwerkingen heeft.    

 

Hoe werkt Rife Therapie

Rife therapie gaat uit van het feit dat ieder micro-organisme een eigen frequentie heeft waarin hij vernietigd kan worden: dit wordt ook wel het ‘window of vulnerability’ genoemd. De frequenties worden vervolgens toegediend door elektroden. Via de huid bereiken de frequenties vervolgens de cellen. Omdat alleen bepaalde cellen op bepaalde frequenties reageren worden gezonde cellen behouden.

 

Wie is Royal Raymond Rife?

Royal Raymond Rife is een bekende naam in de wetenschap. De wetenschapper, geboren in 1888, bouwde de meest krachtige microscoop ooit. Ook was Royal Raymond Rife de eerste persoon die een levend virus zag. Deze microscoop maakte het mogelijk om de meest minuscule bacteriën en virussen levensgroot zichtbaar te maken zonder het leven onder de microscoop te doden.

Dr. Rife won een reeks aan prijzen waaronder een honoraire (voor de eer) medische graad van de Universiteit van Heidelberg voor zijn werk als bacterioloog.

 

Genezen met geluid

Rife therapie of frequentietherapie heeft het vermogen om ziekten te genezen zonder gebruik te maken van warmte, incisie of chemotherapie. Geluid is in zijn essentie een vibratie of frequentie. Het uitgangspunt van deze vorm van therapie is dat alles een specifieke frequentie heeft, zo ook gifstoffen, virussen, bacteriën, schimmels en andere micro-organismen.

 

Rife machine

Er zijn verschillende Rife machines op de markt die een bevorderende werking op het lichaam hebben door het zenden van frequenties. Zo kunnen deze apparaten je helpen te ontspannen en gaan ze stress tegen.

Wilt u volledig tot rust komen? Meditech Europe heeft een ruim aanbod aan Rife producten die u helpen te ontspannen. Zo zorgt een Rife-lamp voor een diepgaand ontspannend effect en creëert het apparaat totale rust in het lichaam.

Nieuwsgierig naar wat frequentietherapie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.