Maandelijkse Archieven: Juni 2021

 1. Hoogfrequentie therapie: wat is het en hoe werkt het?

  Een onrustige huid kan voor veel onzekerheid zorgen. Vaak denken we dat wanneer we genoeg dure crèmes, serums en maskers op de huid smeren, we vanzelf resultaat gaan zien. Echter is er een veel makkelijkere en effectievere manier: hoogfrequentie therapie.

   

  Wat is hoogfrequentie therapie

  Hoge frequentie is een techniek die gerichte thermische energie gebruikt om acne, fijne lijntjes, rimpels, vergrote poriën, cellulitis en kringen onder de ogen te behandelen.

   

  Bij hoogfrequentie therapie worden er kleine stromen gebruikt om de huid te voorzien van zuurstof. Zuurstof is de grootste nachtmerrie van de bacterie die acne veroorzaakt en doodt de puistjes bij contact. Er zijn twee soorten hoogfrequentie elektroden, namelijk: Argon gas en Neon gas. Argon gas is violet en werkt geweldig bij acne/vette huid. Neon gas is bedoeld om veroudering tegen te gaan. Wanneer u acne met een hoge

  Lees meer »
 2. Hoe belangrijk is zuivere lucht

  Tijdens de pandemie brengen we een groot deel van de dag thuis door, zoals geadviseerd door het RIVM. We werken binnen, nodigen vrienden en familie uit binnen en doen het huishouden. We kiezen er bewust voor om naar buiten te gaan om een frisse neus te halen en een rondje te gaan wandelen. In deze blog bespreken we het belang van gezonde lucht bij u in huis. Omdat we in deze tijd een groot deel van onze tijd binnenshuis spenderen is het belangrijk om de lucht in huis fris en gezond te houden; voor zowel de neus als de luchtwegen.  

   

  Lucht reinigen

  Het is vreemd dat de verbeterde kwaliteit van isolatie bij ons thuis negatief effect heeft op de luchtkwaliteit. Hoe kan dit? Allergische reacties, verkoudheden en hoofdpijn worden binnenshuis veroorzaakt of verergerd. Dit kan astma, hooikoorts, huismijt en stofallergie als gevolg hebben. Goede luchtreiniging is dus erg belangrijk.

  Verschillende factoren spelen een rol

  Lees meer »
 3. De 10 argumenten om water te zuiveren

  Hoe zuiver is ons kraanwater

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of het water wat u tot zich neemt wel zuiver is? Volgens Rijksoverheid is het drinkwater in Nederland van goede kwaliteit en veilig om te drinken; dit blijkt uit metingen door drinkwaterbedrijven. Echter kunt u niet uitsluiten dat het water wat bij ons uit de kraan komt volledig vrij is van afvalstoffen. Soms blijven er resten over die vervolgens in ons drinkwater terecht komen. Door zelf uw water te zuiveren zorgt u ervoor dat u over de hoogst mogelijke kwaliteit water beschikt.

   

  Waarom water zuiveren

  Niet alleen de hoeveelheid water die u dagelijks drinkt is belangrijk, ook de kwaliteit en de eigenschappen ervan bepalen hoe vitaal u zich voelt. Een vervuilde omgeving, slechte voeding, vermoeidheid, stress, onvoldoende lichaamsbeweging, roken en de consumptie van alcohol en frisdranken dragen allemaal bij aan het uit balans brengen van het menselijk lichaam. Al deze factoren

  Lees meer »
 4. Rife Therapie: Alles wat je moet weten

  Stel dat het mogelijk was, dat in de toekomst kinderen niet aan kanker zouden hoeven te lijden, of door de vreselijke bijwerkingen van giftige medicijnen of straling. Stel dat het mogelijk zou zijn, om een levend micro-organisme te vernietigen. Om dit waar te maken heb je een theorie nodig die als basis fungeert. Deze basis wordt uitgelegd in het boek “The Rainbow and the Worm: The Physics of Organisms”, dat zegt dat levende organismen en cellen gelijk zijn aan vloeibare kristallen.

  Je kunt vloeibare kristallen vinden in je laptopscherm: lcd-scherm staat voor Liquid Crystal Display. We kunnen de kwaliteit van de vloeibare kristallen in ons computerscherm veranderen door er speciale elektronische signalen naartoe te sturen. Wetenschappers vroegen zich af: wat als we een biologisch levend vloeibaar kristal kunnen veranderen met een speciaal elektronisch signaal? Om dit te kunnen realiseren is er echter een speciaal soort apparaat nodig.

   

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe