Wrat verwijderen

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wratten, waarschijnlijk kent u het wel. Kleine knobbeltjes op de huid, op de handen, voeten of op andere plekken op uw lichaam. U bent hier niet alleen in, een groot deel van de mensen krijgt wel een keer in zijn leven te maken met wratten. Wratten worden veroorzaakt door een virus en zijn eigenlijk vrij onschuldig. Toch kunnen we ons voorstellen dat u een wrat wilt verwijderen. Soms is het gewoon niet mooi en zitten ze op een erg zichtbare plek.

Wratten kunnen ook ongemak veroorzaken als u ze op uw voeten hebt. Dan maken ze bijvoorbeeld het langdurig staan of lopen lastiger. Gelukkig hebben we bij Meditech Europe verschillende producten om een wrat moeiteloos te verwijderen. Waarschijnlijk hebt u niet eens gemerkt dat u ergens een wrat hebt. Het kan zomaar zijn dat u ze opeens ontdekt. Wratten zien er verschillend uit en ze kunnen klein of groot zijn.

Misschien hebt u ze toen u jonger was al een keer gehad of hebt u ze ook als volwassene nog regelmatig, u kunt een wrat prima verwijderen. Het is wel goed om na te gaan, vooral als u ze vaker hebt, waardoor u de wratten krijgt. Informeer hierover bij uw huisarts, voordat u zelf de wrat gaat verwijderen.

Waarom kiezen voor Meditech Europe voor producten om een wrat te verwijderen te bestellen?

✓ Wij leveren altijd hoge kwaliteit producten

✓ Gratis verzending en retouren

✓ Betrouwbare service

✓ Voor 13:00 besteld is morgen in huis (Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden)

Hoe krijgt u wratten?

Zoals we al even eerder schreven, wratten zijn er in allerlei soorten en maten. In veruit de meeste gevallen krijgt u een wrat door het verruca vulgaris virus. Deze wratten die u vooral op de handen, ellebogen, knieën en bovenop de voeten krijgt noemen we ook wel de gewone wrat. Deze wratten zijn doorgaans goed te verwijderen. Wanneer u deze wratten hebt, dan bent u in contact gekomen met het eerder genoemde virus.

Dit kan gebeuren door direct huidcontact, denk dan aan handen schudden. Het kan ook gebeuren dat u het virus op een andere manier overdraagt. Denk bijvoorbeeld eens aan een gebruikte of niet goed gewassen handdoek of een besmette deurklink. Wanneer u in contact bent geweest met het virus waardoor wratten ontstaan, dan verspreid dit zich in het lichaam. Het is dus niet zo dat er altijd op de plek van het contact een wrat zal ontstaan.

Naast de gewone wrat, die dus goed te verwijderen is, zijn er nog andere type wratten. Zo zijn er voetwratten, die onder de voet zitten. Ouderdoms wratten en waterwratjes, deze laatste twee worden niet veroorzaakt door het verruca vulgaris virus. Maar ook deze varianten van wratten zijn goed te behandelen en te verwijderen.

Vooral als u ongemak ervaart door de wratten is het aan te raden om deze op een natuurlijke wijze te verwijderen. Een wrat kan namelijk jeuk, eczeem of soms bloedingen opleveren. En heeft u last van een wrat onder de voet, dan maakt dit het lopen lastig en deze zult u zeker willen verwijderen. Toch zullen de meeste wratten ook weer spontaan verdwijnen. Dit zal meestal gebeuren binnen een jaar en levert geen littekens op.

Toch zien we vaak dat het langer duurt, tot wel twee jaar. Daarom snappen we heel goed dat u de wrat zelf eerder wilt verwijderen en hebben we hier ook natuurlijke producten voor.

Een huisarts kan de wrat voor u verwijderen maar met onze producten kunt u het op een betere, natuurlijke methode doen.

Hoe kunt u een wrat verwijderen?

Het is mogelijk om een wrat te verwijderen met een papiopad. Deze behandeling is compleet natuurlijk en pijnloos en daarmee ook goed geschikt voor kinderen. De papiopads zijn hittecompressen, door deze op de plek van de wrat te gebruiken, creëert u een lokale koorts.

U verwarmt de wrat zover dat deze het immuunsysteem van het lichaam activeert en zo wordt het virus op celniveau aangepakt. Het verwijderen van wratten op deze manier is unieke methode. Wanneer u goed de gebruiksaanwijzing van de papiopad volgt is de behandeling eenvoudig.

Het verwijderen van wratten met de papiopad gaat gemakkelijk, en de pads zijn herbruikbaar. Een wrat zal na minimaal tien behandelingen verdwijnen. En dit op een natuurlijke wijze zonder medicatie of chemicalien.

U kunt een wrat ook verwijderen met de violet ray. Deze bevordert de doorbloeding van de huid. Dit wordt gedaan door een lichte stroom door de huid te voeren. Met de applicator / electrode richt u op de wrat en met een draaiende beweging kunt u een lichte stroom door de huid en de wrat laten gaan. De intensiteit van de stroom kunt u zelf regelen.

Het is een oude en bewezen techniek, deze techniek is destijds ontwikkeld door Nicolas Tesla, de uitvinder van onder andere de wisselstroom. De stroom wordt als het ware verspreid als een spray over de wrat. De kleur van de ontlading is violet en dat verklaart direct de naam van het product.

Bij de violet ray zit een uitgebreide handleiding die verder ingaat op de werking van het apparaat. (hierbij heeft u een Multiwave Oscillator of Violet Ray apparaat nodig)

Meer informatie van de specialisten van Meditech Europe

We leveren bij Meditech Europe innovatieve producten voor de gezondheid, zo ook producten om een wrat te verwijderen. In onze webshop vindt u nog tal van andere producten voor de persoonlijke gezondheid en een gezonde leefomgeving.

Wanneer u specifiek op zoek bent naar producten om een wrat te verwijderen op een natuurlijke en pijnvrije manier zonder medicatie en chemicalien, dan bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres!

Onze hoogwaardige producten voldoen aan alle bestaande wetten en regelgeving. Heeft u een specifieke vraag over het verwijderen van een wrat? Of wilt u graag advies over onze producten? Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in. Verder is het mogelijk om contact met ons op te nemen via skype (meditech.europe).

Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe