Colloïdaal

 1. Waar wordt colloïdaal goud voor gebruikt?

  Colloïdaal goud versterkt de weerstand en het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het goud is een vloeibare suspensie wat bestaat uit kleine elektrisch geladen deeltjes, goud ionen in gedestilleerd water; wat wil zeggen dat het water zeer zuiver is. Tevens zit in colloïdaal goud ook colloïdaal zilver om bacteriën uit te sluiten.

  Colloïdaal goud wordt gebruikt als middel bij zowel mentale als psychische problematiek. Zoals we eerder benoemde kan het middel ook worden gebruikt om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. Volgens onderzoek heeft colloïdaal goud een positief effect op o.a. gewrichtsklachten, gewichtsproblemen, vitaliteit en spijsvertering.

   

  Wat doet colloïdaal goud?

  Colloïdaal goud staat bekend om zijn geneeskrachtige capaciteiten. Goud komt na

  Lees meer »
 2. 7 voordelen van colloïdaal zilver

  Wanneer we een virus of ontsteking hebben kan het zijn dat we antibiotica voorgeschreven krijgen van de dokter. Antibiotica is een medicijn tegen ontstekingen door bacteriën. Het nadeel van antibiotica is echter dat het niet alleen de slechte maar ook de goede bacteriën in het lichaam dood: dit heeft een negatief effect op onze darmflora. Daarnaast worden ook steeds meer bacteriën resistent tegen antibiotica; hier is echter een oplossing voor.

  In deze blog schreven we eerder over de opkomst van colloïdaal zilver en hoe dit de oplossing biedt bij het bestrijden van infecties. Hier belichten we andere manieren om colloïdaal zilver te gebruiken en zien we welke voordelen het biedt:

  Hoe gebruik je colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver kan op verschillende manieren worden toegediend. Het middel kan worden ingenomen in een concentratie of op de huid worden

  Lees meer »
 3. Natuurlijk zuiver water | De sleutel tot een gezond leven

  MD4 Destilleerder zuiver gezond water drinken Als mensen bestaan we voor ruim 75% uit water. We bestaat dankzij het water wat ons flexibiliteit geeft, koelt, reinigt, enz, enz. Het is onvoorstelbaar en ook bij niet veel mensen bekend hoeveel water voor ons lichaam doet en hoe belangrijk het is om zuiver water tot ons te nemen. Water wat op natuurlijke wijze gezuiverd is, zonder chemicaliën en organismen, is één van de grootste hoekstenen van een gezond en vitaal leven. De MD4 water destilleerder biedt u het zuiverste water precies zoals moeder natuur dat doet.

   

   

   

   

   

  Zuiver water | noodzakelijk maar niet vanzelfsprekend

  De noodzaak van water is overduidelijk. De geschiedenis heeft laten zien dat de beschikbaarheid van schoon en hoogwaardig drinkwater aan de basis ligt van iedere beschaving en gemeenschap. Helaas is het zo dat schoon drinkwater anno 2017 nog steeds ni

  Lees meer »
 4. Hooikoorts | De oorzaak en natuurlijke remedies

  Wel 10 tot 15 procent van alle Nederlanders heeft jaarlijks last van hooikoorts wanneer de grassen en bomen pollen en stuifmeel aan gaan maken. Door een verstoring in het immuunsysteem reageert deze heftig op de aanwezigheid van de pollen en stuifmeel met alle seizoensongemakken van dien. In dit artikel geven we je een aantal handige tips om de effecten van hooikoorts te verminderen en mogelijk zelfs te voorkomen.

  Wat is hooikoorts eigenlijk?

  Hooikoorst is een allergische reactie op plantaardige stoffen in je omgeving die het immuunsysteem prikkelen. Wanneer de pollen en stuifmeeldeeltjes in het voorjaar in het rond gaan, om de voortplanting van grassen en bomen mogelijk te maken, worden de cellen in de luchtwegen en in de ogen geprikkeld. Bij veel mensen wordt deze reactie zo heftig dat er ontstekingen aan de slijmvliezen ontstaan met alle symptomen als niezen, snotteren, een verstopte neus, slijm dat van de neus in de keel zakt en jeukende, branderige en tranende ogen,

  Lees meer »
 5. Zilver zalf met Goud | Bijzondere verzorging voor de bewuste huid

  Bent u, net als vele anderen, altijd op zoek naar bewust gemaakte producten? Verwent u uzelf graag met natuurlijke producten die met zorg gemaakt zijn zonder chemische toevoegingen met uw welzijn als doel? Dan is onze Colloïdaal Zilver Zalf met Goud speciaal voor u. Ons paradepaardje wordt al sinds de 90er jaren aan veel tevreden klanten geleverd en damesblad Libelle noemde het dan ook niet voor niets “Een parel in een potje”.

   

   

   

   

   

  Uw grootste orgaan verdient uw aandacht

  Wist u dat uw huid uw grootste orgaan is? Uw huid weegt het meest van al uw organen en is uw eerste bescherming tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Veel mensen zijn zich hier niet bewust van en denken pas aan hun huid wanneer er iets mis mee

  Lees meer »
 6. Colloïdaal Zilver | Gaat door wanneer al het andere faalt

  De wereld van de microbiële bedreigingen wordt steeds grimmiger. Steeds meer bacteriën worden resistent tegen de bekende antibiotica en desinfectiemethodes. De superbacteriën zijn bestand tegen de sterkste antibiotica die de medische wetenschap te bieden heeft en dus wordt de alarmklok geslagen. Ziekenhuizen kunnen hierdoor onveilige plaatsen worden omdat de bacteriën overal op kunnen zitten en moeilijk gedood kunnen worden. Maar er is een eeuwenoude remedie die hier weerstand tegen kan bieden: colloïdaal zilver.

  Wat is colloïdaal zilver?

  Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als “nanozilver” en is een vloeibare suspensie waarbij een vloeistof elektrisch geladen deeltjes zilver bevat. Deze minuscule deeltjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Door hun minuscule formaat vormen zij geen belasting op het lichaam of de natuur om ons heen.

  Lees meer »
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe