De voordelen van Colloïdaal Magnesium

Welkom bij dit blog over Colloïdaal Magnesium. Naast het al jarenlang bekende colloïdale zilver is het tegenwoordig ook mogelijk om colloïdaal Magnesium te verkrijgen. Dit is een vloeistof waarin zeer kleine magnesiumdeeltjes zweven in gedestilleerd water. Magnesium is een mineraal en naast dat ons lichaam behoefte heeft aan vitamines, is het ook nodig om mineralen tot ons te nemen. Mineralen kunnen door ons lichaam niet zelf aangemaakt worden. Daarom kan een mineralensupplement zoals magnesium een aanvulling zijn als onderdeel van een algemene welzijnsroutine. Het kan voordelen hebben dit supplement in de vorm van Colloïdaal Magnesium te nemen. In dit blog vergroten wij je kennis en begrip over dit boeiende onderwerp.

Wat is Colloïdaal Magnesium

Magnesium is een mineraal wat het lichaam in samenwerking met het mineraal calcium onder andere nodig heeft voor de vorming van botten en spieren. Magnesium valt in de categorie van de minerale zouten en ons lichaam maakt dit niet zelf aan. Daarom moeten we magnesium uit onze voeding halen. Onze huidige voeding kan vanwege diverse factoren minder magnesium bevatten. In dat geval kan het een uitkomst zijn om een magnesiumsupplement te gebruiken.

Colloïdaal staat voor een vloeibare suspensie die bestaat uit microscopische deeltjes van een bepaalde stof in gedistilleerd water. Naast zilverdeeltjes kan dit ook worden vervaardigd met magnesium deeltjes. Hoe kleiner de deeltjes hoe beter het resultaat. Deze magnesiumdeeltjes kunnen in water blijven zweven zonder dat daar kunstmatige stabilisatoren of andere toevoegingen voor nodig zijn.

Colloïdaal Magnesium is een product dat bij Meditech Europe op een unieke wijze wordt geproduceerd. Het principe is echter eenvoudig: de kleinste magnesiumdeeltjes komen vrij met een bipolair, multifrequent hoogspanningssysteem. Dankzij deze verfijnde methode krijgt u een bijzonder hoogwaardig zuiver colloïdaal magnesium. Deze methode zorgt ook voor een blootstelling van de oplossing aan harmonische frequenties zoals deze in de natuur voorkomen. Vanwege de zuiverheid wordt daarnaast gedestilleerd water gebruikt in plaats van gedemineraliseerd water. Dit productieproces is intenser en krachtiger dan die van de “gewone” ionische colloïdale producten.

Algemene Toepassingen

Magnesium kan als voedingssupplement gebruikt worden. Magnesium is nodig bij de vorming van botten en spieren. Maar daarnaast is het ook belangrijk voor de overdracht van zenuwimpulsen en voor de goede werking van de spieren, met name de spierontspanning. Zonder magnesium kan ons lichaam geen energie produceren. Magnesium heeft ook invloed op de hoeveelheid cholesterol.

Daarnaast kan Colloïdaal Magnesium ook uitwendig gebruikt worden en heeft daarbij een activerende en energetische werking op de huid. En dankzij de toevoeging van Colloïdaal Nano Zilver heeft het ook een reinigende werking.

Voordelen voor het welzijn

Vanwege de bovengenoemde algemene toepassingen draagt magnesium bij aan een algemeen gevoel van welzijn. Daarnaast biedt colloïdaal magnesium voordelen op het gebied van de absorptie van het magnesium vanwege het feit dat de magnesiumdeeltjes los zweven in het gedestilleerde water. Dit in tegenstelling tot magnesiumtabletten en capsules. Immers hier is het magnesium gebonden aan een andere stof zoals bijvoorbeeld citraat, waardoor het lichaam meer moeite moet doen om het elementaire magnesium op te nemen via het spijsverteringssysteem. Ook heeft Colloïdaal Magnesium mogelijk een betere verdraagbaarheid dan sommige andere magnesiumverbindingen.

Omdat Colloïdaal Magnesium kleine magnesiumdeeltjes met een elektrische lading bevat en daardoor relatief gemakkelijk beschikbaar is voor het lichaam, kan dit bijdragen aan een goede elektrolytenbalans van het lichaam. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan het optimaal functioneren van de lichaamscellen waaronder de overdracht van signalen tussen de cellen.

Duurzaamheid en Natuurlijke Productie

Bij Meditech Europe is er grote aandacht voor duurzaamheid. Wij bieden Colloïdaal Magnesium aan. Dit verwijst naar een oplossing waarin microscopisch kleine zilverdeeltjes zijn gesuspendeerd in een vloeistof. Deze deeltjes kunnen variëren in grootte, maar ze zijn over het algemeen in het nanobereik, typisch minder dan 100 nanometer. De stabiliteit van colloïdaal magnesium wordt vaak gehandhaafd door elektrostatische afstoting tussen de deeltjes, waardoor ze niet aggregeren.

Deze methode is duurzamer dan Colloïdaal Ionisch Magnesium wat soms door anderen aangeboden wordt. Deze ionische oplossing verwijst naar een oplossing waarin magnesium zich voornamelijk in de vorm van geladen ionen bevindt. Deze ionen zijn magnesiumatomen die elektronen hebben verloren, waardoor ze positief geladen zijn. In ionisch magnesium zijn er geen deeltjes in suspensie, aangezien de magnesiumionen individueel zijn gedissocieerd in de vloeistof. Het oplossen van magnesium in ionische vorm kan het resultaat zijn van chemische processen.

Hoe Colloïdaal Magnesium te gebruiken

Colloïdaal Magnesium staat bekend om zijn veelzijdige toepassingen, maar het correcte gebruik ervan is van cruciaal belang voor optimale resultaten. Volg deze essentiële richtlijnen om het maximale uit Colloïdaal Magnesium te halen.

Vermijd Verdunning:

Het is van groot belang om colloïdaal magnesium niet te verdunnen met andere vloeistoffen. Gebruik het zoals aanbevolen door een gekwalificeerde professional. Verdunning kan de werkzaamheid verminderen en de gewenste resultaten beïnvloeden.

Volg de Aanbevolen Dosering:

Respecteer de aanbevolen dosering om de voordelen te maximaliseren en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren. Overmatig gebruik kan contraproductief zijn, dus wees voorzichtig en volg de instructies nauwkeurig.

Houd het Puur:

Gebruik colloïdaal magnesium in zijn zuivere vorm zonder toevoegingen. Het toevoegen van andere stoffen kan de chemische samenstelling veranderen en de effectiviteit verminderen.

Raadpleeg een Professional:

Als je twijfels hebt over het gebruik van colloïdaal magnesium, raadpleeg dan altijd een gekwalificeerde professional. Zij kunnen persoonlijk advies geven op basis van je behoeften.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je optimaal profiteren van colloïdaal magnesium.

Waarom geen Nano Magnesium?

Wij hanteren de naam Colloïdaal Magnesium omdat het magnesium in een ionische vorm wordt gebracht. Dit gebeurt met behulp van een hoogfrequente energie (Multiwave Oscillator). Technisch is het mogelijk om Nano Magnesium te produceren, maar dit is een ingewikkeld proces, dat voor colloïdale producenten onmogelijk is te realiseren. Laat u daarom goed voorlichten en vraag eventueel om documenten die aantonen dat wat u aanschaft ook werkelijk is wat u denkt aan te schaffen.

FAQ

Wat is colloïdaal magnesium

Colloïdaal Magnesium is een suspensie van magnesiumdeeltjes in water. Deze kleine deeltjes kunnen variëren in grootte en worden opgeladen met een elektrische lading. Bij dit opladen wordt gebruik gemaakt van harmonische frequenties.

Waar kan ik goed en betrouwbaar colloïdaal magnesium kopen?

Meditech Europe is al vele jaren een vertrouwde naam in de productie van colloïdaal zilver en magnesium. Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid heeft ons tot een van de meest gerespecteerde producenten gemaakt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier, ben je bij ons aan het juiste adres.

Conclusie

Meditech Europe staat klaar om je te adviseren in je keuze bij onze hoogwaardige producten. Neem contact op via info@meditecheurope.nl of +31527 292 331. Wij helpen je graag verder met informatie over onze Colloïdale producten en het gebruik ervan. We voorzien je graag van informatie over Colloïdaal Magnesium.