Rife Phanotron Straight Tube

De Rife Phanotron Straight Tube is een mooie aanvulling voor uw Multiwave Oscillator. Hij heeft een breed bereik en vult uw energie aan met weldadige frequenties.
€ 1.420,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
560145
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
Rife en zijn aanhangers zeggen dat alle medische aandoeningen een elektromagnetische frequentie hebben. Rife-behandeling werkt door het vinden van de frequentie van de aandoening. Een impuls van dezelfde frequentie wordt dan gebruikt om zieke cellen te doden of uit te schakelen.

De ontlading van de gasverbranding in de Rife lamp zorgt voor een diepe ontspannende werking. De frequenties die daarmee worden verspreid geven het lichaam de informatie die het nodig heeft om in volledige ontspanning te komen.

In combinatie met de Multiwave Oscillator kan de Rife behandeling zeer krachtig zijn door het brede spectrum van frequenties die door de Multiwave Oscillator worden geproduceerd.

De Rife Phanotron Straight Tube heeft een lengte 52 cm. Met deze heeft de Rife Phanotron Straight Tube een prachtige afmeting waarmee u via uw handen kan worden behandeld met de weldadige frequenties van de Rife Phanotron Straight Tube.

Tip! U kunt ook uw hoofd hals of nek op de Straight Tube leggen!
Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.560145
EAN8718546853159
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rife Phanotron Straight Tube
Uw waardering
Rife Phanotron Straight Tube

Rife Phanotron Straight Tube

€ 1.420,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe