Multiwave Oscillator 220/240 White

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

De Multiwave Oscillator (MWO) van Meditech Europe gebruikt hoge frequenties en spanningen (tot 120.000 Volt) met een zeer lage stroomsterkte (0,1 mA) om krachtige energievelden te creëren. Dit apparaat is gebaseerd op de originele technologie van Tesla en Lakhovsky, nu verbeterd voor moderne toepassingen. Voordelen zijn een stabiele werking, hittebestendigheid en een lichtgewicht ontwerp, geschikt voor biologische systemen en celstructuren.

Neem contact op met marijn@meditecheurope.nl voor een offerte en een levertijd!

Houd er rekening mee dat wij de werkelijke transportkosten voor de levering van de volledige bestelling achteraf berekenen. Hiervoor wordt een extra factuur gestuurd. Bij deze factuur ontvangt u ook de verwachte leverdatum.

€ 4.250,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
100012
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Multiwave Oscillator (MWO) van Meditech Europe is een geavanceerd apparaat dat gebruik maakt van hoge frequenties en spanningen om een krachtig energieveld te creëren. Deze technologie, oorspronkelijk ontwikkeld door Nikola Tesla en verder uitgewerkt door George Lakhovsky, is nu geoptimaliseerd voor moderne toepassingen door Meditech Europe.

 

Technische Specificaties en Voordelen

 • Hoge Spanning en Lage Stroomsterkte:

  • De MWO zet 220 Volt stroom om naar 10.000 Volt, en met behulp van een Tesla spoel en een vonkenbrug wordt dit vermogen verder verhoogd tot 120.000 Volt.

  • De stroomsterkte blijft zeer laag (0,1 mA), waardoor het veilig is voor biologische systemen.

 • Breed Frequentiespectrum:

  • Het apparaat genereert een breed spectrum aan frequenties, wat cruciaal is voor het creëren van een krachtig energieveld dat gunstig is voor biologische celstructuren.

 • Geoptimaliseerde Bouw:

  • De Tesla spoel is geïntegreerd in de MWO-driver, waardoor het apparaat compacter en handzamer is.

  • Werkt op standaard elektriciteitsnetwerk dankzij hoogwaardige, stabiele transformatoren.

  • De ombouw is hittebestendig, niet reactief op hoogspanning, duurzaam en lichtgewicht, wat het totale gewicht met 3,5 kg vermindert.

 • Productie en Kwaliteit:

  • Geproduceerd in eigen werkplaats door een vast team van elektrotechnische specialisten, wat zorgt voor constante kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Grondige scholing voor gebruikers om optimale resultaten te garanderen.

 

Hoe Werkt de Multiwave Oscillator?

De MWO zet de stroom van het elektriciteitsnetwerk om naar een hoogspanning die via een Tesla spoel en een vonkenbrug wordt versterkt. Dit proces, gepaard met een karakteristiek ratelend geluid, genereert een breed spectrum aan frequenties. Deze worden via speciaal gestemde Lakhovsky Antennen uitgezonden, wat resulteert in een krachtig energieveld. Dit veld is waarneembaar door bijvoorbeeld een TL-buis tussen de antennes te houden, die dan spontaan zal oplichten.

 

Verzendkosten:

Wij hanteren een real-cost-calculatie voor de verzendkosten, waarbij de werkelijke kosten worden gefactureerd na ontvangst van uw bestelling en betaling van de verzendkosten.

De Multiwave Oscillator van Meditech Europe is een revolutionair product dat geavanceerde technologie combineert met praktisch gebruiksgemak, ontworpen om de leefomgeving en biologische celstructuren te ondersteunen en verbeteren.

 

Historische Oorsprong en Wetenschappelijke Basis van de Multiwave Oscillator

 

De Multiwave Oscillator (MWO) is een baanbrekend apparaat dat zijn wortels heeft in de wetenschappelijke ontdekkingen en experimenten van Nikola Tesla en Georges Lakhovsky. De ontwikkeling van de MWO is een fascinerende reis door de geschiedenis van elektrische en biologische wetenschap, die uiteindelijk leidde tot de moderne versie die door Meditech Europe wordt geproduceerd.

 

Nikola Tesla: De Grondlegger van Hoge Frequenties en Hoge Spanningen

Nikola Tesla, een visionaire wetenschapper uit de late 19e en vroege 20e eeuw, stond aan de basis van veel technologische doorbraken die nog steeds van invloed zijn op onze moderne wereld. Tesla’s onderzoek richtte zich op de toepassing van wisselstroom en de eigenschappen van elektromagnetische velden. In 1890 ontdekte Tesla de potentie van hoge frequenties en hoge spanningen in combinatie met lage stroomsterktes, wat leidde tot de ontwikkeling van de Tesla-spoel. Deze spoel kan extreem hoge spanningen genereren en een breed spectrum aan frequenties uitzenden.

 

Georges Lakhovsky: De Toepassing van Resonantiefrequenties op Biologische Systemen

Georges Lakhovsky, een Franse ingenieur en wetenschapper, bouwde voort op Tesla’s werk in de jaren 1920. Lakhovsky was gefascineerd door het idee dat levende cellen resoneren op specifieke frequenties en dat verstoringen in deze resonanties konden leiden tot ziekten en degeneratie. Hij begon te experimenteren met koperantennes en hoge spanningen, geïnspireerd door Tesla’s ontdekkingen. Lakhovsky’s experimenten omvatten:

 1. Plantenonderzoek: Lakhovsky voerde uitgebreide tests uit op planten, waarbij hij ze blootstelde aan hoge frequenties en spanningen. Hij ontdekte dat deze behandelingen de groei en gezondheid van de planten aanzienlijk verbeterden, wat suggereerde dat de cellen hun natuurlijke resonanties konden herstellen en versterken.

 2. Tests op Biologische Celstructuren: Naast planten voerde Lakhovsky ook experimenten uit op andere biologische systemen, zoals dierlijke cellen. Hij observeerde vergelijkbare positieve effecten, waarbij cellen beter in staat waren om zich te regenereren en te functioneren.

 3. Wetenschappelijke Benadering: Lakhovsky’s benadering was strikt wetenschappelijk. Hij documenteerde zijn bevindingen nauwkeurig en ontwikkelde theoretische modellen om de effecten van elektromagnetische frequenties op levende cellen te verklaren. Zijn werk leidde tot de creatie van de eerste versie van de Multiwave Oscillator, een apparaat dat ontworpen was om een breed spectrum aan frequenties te genereren en celresonantie te optimaliseren.

 

Meditech Europe: Moderne Innovaties Gebaseerd op Historische Grondslagen

Meditech Europe heeft de historische kennis en kunde van Georges Lakhovsky gebruikt om de moderne versie van de Multiwave Oscillator te ontwikkelen. Dankzij een nauwe samenwerking met Lakhovsky’s zoon kreeg Meditech Europe toegang tot de originele aantekeningen en specificaties van Lakhovsky’s systemen. Deze waardevolle informatie vormde de basis voor de huidige MWO, die ook de speciaal ontworpen Lakhovsky Antennen bevat.

 

Moderne Aanpassingen en Verbeteringen:

 1. Integratie van de Tesla-spoel: De Tesla-spoel is nu ingebouwd in de MWO-driver, wat resulteert in een handzamer apparaat zonder extra gewicht.

 2. Stroomvoorziening via het elektriciteitsnet: Dankzij geavanceerde transformatoren werkt de MWO nu op standaard netstroom, waardoor een accu niet meer nodig is.

 3. Verbeterde ombouw: De ombouw is hittebestendig, niet-reactief op hoogspanning, duurzaam en lichtgewicht, wat het totale gewicht van het apparaat aanzienlijk vermindert.

 

Invloed van de MWO op Biologische Celstructuren en Leefomgeving

De Multiwave Oscillator genereert hoge spanningen en een breed spectrum aan frequenties, wat resulteert in een krachtig energieveld. Deze frequenties resoneren met de natuurlijke trillingen van biologische cellen en kunnen op verschillende manieren invloed hebben op biologische systemen:

 • Herstel van Celresonantie: Door het herstellen van de natuurlijke resonantiefrequenties van cellen, kunnen biologische structuren efficiënter functioneren en hun regeneratieve capaciteiten verbeteren.

 • Stimulatie van Celactiviteiten: De frequenties kunnen celactiviteiten stimuleren, wat leidt tot verbeterde metabolische processen en een versterkt immuunsysteem.

 • Verbetering van de Leefomgeving: Het energieveld dat door de MWO wordt gegenereerd, kan de algehele leefomgeving positief beïnvloeden door de energetische balans te herstellen en schadelijke frequenties te neutraliseren.

 

Dankzij deze innovatieve technologie, gebaseerd op het werk van Tesla en Lakhovsky, biedt de Multiwave Oscillator van Meditech Europe een krachtig hulpmiddel voor het ondersteunen en verbeteren van biologische systemen, celstructuren en de leefomgeving.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.100012
EAN8718546851681
Bijlagen
Usermanual MWO NL
(Size: 618.3 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multiwave Oscillator 220/240 White
Uw waardering
Multiwave Oscillator 220/240 White

Multiwave Oscillator 220/240 White

€ 4.250,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe