Rife Phanotron 40

De Rife Phanotron 40 is een mooie aanvulling voor uw Multiwave Oscillator. Hij heeft een breed bereik en vult met gemak een ruimte met weldadige frequenties.
€ 1.725,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
100465
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving
Rife en zijn aanhangers zeggen dat alle medische aandoeningen een elektromagnetische frequentie hebben. Rife-behandeling werkt door het vinden van de frequentie van de aandoening. Een impuls van dezelfde frequentie wordt dan gebruikt om zieke cellen te doden of uit te schakelen.
De ontlading van de gasverbranding in de Rife lamp zorgt voor een diepe ontspannende werking. De frequenties die daarmee worden verspreid geven het lichaam de informatie die het nodig heeft om in volledige ontspanning te komen. In combinatie met de Multiwave Oscillator kan de Rife behandeling zeer krachtig zijn door het brede spectrum van frequenties die door de Multiwave Oscillator worden geproduceerd.
De Rife Phanotron 40 heeft een diameter van 43 cm. Met deze diameter heeft de Rife Phanotron een bereik waarmee een ruimte van 40m2 met gemak kan worden behandeld. Zo kunt u meerdere mensen tegelijk bereiken met de weldadige frequenties van de Rife Phanotron.
Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.100465
EAN8718546851049
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rife Phanotron 40
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Rife Phanotron 40

Rife Phanotron 40

€ 1.725,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe