Swing Zapper

Swing Zapper

Wilt u uw gezondheid optimaliseren? En eventuele schadelijke organismen zoals parasieten, bacteriën, virussen en andere indringers elimineren? Dat kan met behulp van de Swing Zapper 2016.

Met dit product van Meditech Europe kunt u zelf aan de slag met elektrotherapie. De Swing Zapper zendt elektrische stroomstootjes uit van verschillende frequenties.

Door deze stroomstootjes trekken de zenuwen ritmisch samen en door het swingen van de frequentie kunnen bacteriën en andere indringers niet immuun worden voor de behandeling.

Overige producten die horen bij de Swing Zapper:

 

Gebruiksaanwijzing van de Swing Zapper 2016

De Swing Zapper is een gebruiksvriendelijk apparaat die u zelfstandig kunt gebruiken. Klem de handelektroden in uw handen en wacht vervolgens +/- 7 minuten.

Hierna dient u +/- 20 minuten te wachten tot de volgende sessie. Vervolgens herhaalt u deze stap in totaal 3 keer.

Na het gebruik van de Swing Zapper is het aan uw lichaam om de giftige stoffen af te voeren. Hierdoor kunt u enige vorm van vermoeidheidsklachten ervaren.

De specialisten van Meditech Europe

Heeft u een specifieke vraag over de Swing Zapper van Meditech Europe? Of wilt u graag meer informatie alvorens u dit product wilt bestellen?

Ons team van specialisten helpt u verder met al uw vragen! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de Swing Zapper voor u kan betekenen.

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van 8.00 tot 17.00 uur via (0)527 292 331. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website, of vul het contactformulier in.

Een andere mogelijkheid om met ons in contact te komen is via skype (meditech.europe). Wij spreken Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Engels en streven er altijd naar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe