Swing Zapper Pulse

Uw gezondheid optimaliseren en thuis aan de slag met het elimineren van allerlei schadelijke organismen, zoals parasieten en andere indringers? Met de Swing Zapper Pulse kan dat door middel van elektrotherapie op een laagdrempelige maar doeltreffende manier.

€ 295,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
20220321
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat doet de Swing Zapper Pulse?
Uw welbevinden knapt op, en wij horen dat klachten verdwijnen en mensen lekkerder in hun vel zitten. Om van de behandeling een optimaal resultaat te bereiken wordt een aanvullende kruidenkuur aangeraden. Vraag hiervoor advies bij Meditech of uw therapeut. Ook gezond eten en schadelijke stoffen van buiten vermijden (zoals roken en cosmetica met gifstoffen) draagt positief bij aan het gebruik van de Swing Zapper. Overstappen op biologische voeding en andere producten levert vaak ook al een positieve bijdrage.

Hoe werkt de Swing Zapper Pulse?
Het woord ‘swing’ in de Swing Zapper Pulse staat voor een variabele frequentie binnen een vastgesteld gebied. Deze variabele frequentie zorgt ervoor dat parasieten en andere indringers zich hier niet tegen kunnen wapenen of immuun worden voor een behandeling. Het gebied dat behandeld wordt is dus veel groter dan bij welke Zapper dan ook. U hoeft geen frequenties in te stellen of verschillende chips te gebruiken.

Een ander uniek stukje techniek is het energetisch systeem wat in uw Swing zapper is ingebouwd. De praktijk en onderzoeken van Dokter Puharich (naar het effect van een zogeheten Mobius coil) in het bekende Max Planck instituut en van de bekende wetenschapper Dr. Glen Rein, bevestigen dat dit het resultaat positief beïnvloedt. Dat dit energetische systeem werkt laat een eenvoudige test zien. Als u de Swing Zapper Pulse activeert en tegen een glas wijn of water aanlegt verandert de smaak vaak binnen korte tijd. Het energetisch veld wordt direct in de Swing Zapper opgewekt.

Hoe gebruikt u de Swing Zapper Pulse?
Leg de Swing Zapper Pulse op een plek waar u klachten ervaart. Als deze plek niet heel duidelijk is aan te wijzen, leg hem dan
Zorg er voor dat de Pulse-electroden beiden contact maken met dr huid en druk op ON (gebruik rood links en zwart rechts). Wanneer het lampje knippert is de Swing Zapper in werking.
De Swing Zapper werkt automatisch een programma van 7 minuten af. Hij schakelt na 7 minuten automatisch uit.
U kunt de Swing Zapper Pulse ook gebruiken bij dieren. U kunt hem bijvoorbeeld in een hondenmand leggen, in een vogelkooi (tegen de tralies van de kooi) of in de stal van een paard.

Hoe ziet een kuur met de Swing Zapper Pulse eruit?
Een volledige kuur begint met driemaal daags 7 minuten de Swing Zapper Pulse gebruiken, met pauzes van 20 minuten. Gifstoffen die vrijkomen volledig moeten grondig worden geëlimineerd, vandaar de herhaling.
Na een week bouwt u de frequentie af naar om de dag, of naar de frequentie die u bespreekt met uw therapeut.
Blijf voldoende drinken, om de afvoer van de gifstoffen te versnellen.
Neemt u ook zeker voldoende rust: uw lichaam stoot de toxinen (gifstoffen) af en daardoor kunt u zich dus achteraf vermoeid voelen.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.20220321
EAN7446022851818
Bijlagen
Zapper Pulse user manual
(Size: 756.8 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swing Zapper Pulse
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Swing Zapper Pulse

Swing Zapper Pulse

€ 295,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe