Colloïdaal zilver zalf met goud

Colloïdaal zilver zalf met goud

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml
    Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml
    Beoordeling:
    O:35:"Magento\Review\Model\Review\Summary":14:{s:15:"*_eventPrefix";s:13:"core_abstract";s:15:"*_eventObject";s:6:"object";s:15:"*_idFieldName";s:15:"entity_pk_value";s:18:"*_hasDataChanges";b:1;s:12:"*_origData";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1142";s:15:"entity_pk_value";s:2:"53";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"3";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}s:13:"*_isDeleted";b:0;s:16:"*_resourceName";N;s:18:"*_collectionName";N;s:12:"*_cacheTag";b:0;s:19:"*_dataSaveAllowed";b:1;s:15:"*_isObjectNew";N;s:23:"*_validatorBeforeSave";N;s:13:"*storedData";a:0:{}s:8:"*_data";a:6:{s:10:"primary_id";s:4:"1142";s:15:"entity_pk_value";s:2:"53";s:11:"entity_type";s:1:"1";s:13:"reviews_count";s:1:"3";s:14:"rating_summary";s:3:"100";s:8:"store_id";s:1:"1";}}%
    Aanbiedingsprijs € 14,41 Normale prijs € 16,95
per pagina

Colloïdale Zilverzalf met Goud heeft een sterk optimaliserend effect. Volgens het damesblad Libelle is het "een juweel in een pot"!

Meditech Europe is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat volledig voldoet aan alle eisen van de Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit met betrekking tot de productie en levering van colloïdaal zilver, goud en huidverzorgingsproducten. De laboratoriumtests zijn uitgevoerd door een geaccrediteerd laboratorium. Dit betekent dat onze producten officieel aan de strengste eisen voldoen en dat wij werken en voldoen aan de HACCP-richtlijnen.

Het kwaliteitscertificaat fijn zilver is aanwezig. Inhoud Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit van de Voedsel en Waren Autoriteit. Vraag uw leverancier of zij in het bezit zijn van dit certificaat van zuiverheid.

Het Colloïdaal Zilver dat wij aan u leveren wordt volgens een volledig uniek proces geproduceerd. Het principe is eenvoudig door het losmaken van de zuivere kleinste zilverdeeltjes via een meerfrequent hoogspanningsresonantiesysteem. De spanning ligt boven de 150.000 volt. Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die ervoor zorgt dat u de beste kwaliteit krijgt.

Werking Violet-Glas: Het violetglas is gebaseerd op het principe dat de moleculaire structuur van een stof permanent wordt gestimuleerd en opgeladen. Dit gebeurt door de doorlaatbaarheid in het UV-bereik (stimulerend) en in het infraroodbereik (oplaadbaar). UV-licht werkt als een bacterieremmer en lost op. Violet glas laat het onzichtbare ultraviolet licht en het zichtbare violette licht (ca. 380-420 h m 25%) toe in het glas samen met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%). Tegelijkertijd wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel, groen) geblokkeerd.

Zilver & Goud zalf is een zuivere, energetische en verzorgende zalf. Deze zalf is breed inzetbaar bij huidongemakken of puur als verzorgingsproduct. De toegevoegde vitaminen en mineralen zijn van natuurlijke oorsprong.
De zalf reinigt de huid en geeft haar energie. Voor elke dag en elk huidtype.

2 tot 3 keer per dag aanbrengen op het gewenste gebied.

INGREDIËNTEN: Aqua, Decyl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerine, Lanolin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Tromethamine, Alcohol, Limonene, Tocopherol, Arnica Montana Flower, Viola Tricolor Extract, Chamomilla Recutita Flower, Retinylpalmitaat, Citrus Aurantium Bergamia Fruitolie, Citrus Reticulata Schilolie, Citrus Sinensis Schilolie Uitgedrukt, Linalool, Lavandula Angustifolia Olie, Benzyl Alcohol, Citral, Colloïdaal Goud, Colloïdaal Zilver.

Waarschuwing: Niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 50 graden. Niet voor inwendig gebruik. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet in de buurt van magnetische velden bewaren.

Geproduceerd door:
Meditech Europe BV
Daalder 14
8305 BE Emmeloord, Nederland
www.meditecheurope.nl

Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe