Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Onze colloïdaal zilver zalf met goud is echt het ontdekken waard! Omdat het doorgaans energie verhogend is, kunt u dit zuivere product gerust beschouwen als een echte toevoeging op een gezonde leefstijl.
€ 16,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Wil u er 5 of meer?
Vraag dan hier uw offerte aan
Art.nr.
200700
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Wat is colloïdaal zilver zalf 50 ml?

Colloïdaal zilver, ook wel nanozilver genoemd, is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Het is een smaak-en geurloos product. De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik.

Tip van ons: schaf deze 50 ml zalf aan om in uw tas of auto te bewaren. Zo heeft u het altijd bij de hand!

Hoe wordt colloïdaal zilver zalf 50 ml toegepast?

Er zijn vele toepassingen van colloïdaal zilver zalf 50 ml. Bij uw bestelling sturen wij een gebruiksaanwijzing mee, aangezien de wet ons hier verbiedt de specifieke toepassingen te noemen of advies te geven. Momenteel is het niet toegestaan om publicaties, wetenschappelijke onderzoeken en/of gebruikerservaringen te koppelen aan het product. Zelfstandig onderzoek van uw kant raden wij dus sowieso aan!

In het algemeen kunnen wij zeggen dat een colloïdale oplossing energie verhogend en zuiverend werkt op een groot aantal bacteriën en aandoeningen.

Voorbeelden van toepassingen van colloïdaal zilver zalf 50 ml:

  • Bij lichte ongemakken op de huid.
  • Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant. 
  • Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.

Hoe wordt de colloïdaal zilver zalf 50 ml gemaakt?

Colloïdaal zilver is een nanosilver, gemaakt volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter eenvoudig, namelijk de zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multi-frequentie hoogspanning resonantiesysteem. Deze methode is door Meditech Europe ontwikkeld.

Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die zeer verfijnd en hoogenergetisch is. Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver, wat met een breedspectrum aan multifrequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven.  Wij hebben een paar procent goud toegevoegd om het te completeren. Goud is namelijk een bekende immuunsysteemversterker. Ons colloïdaal zilver is daarnaast transparant, geur- en smaakloos.

Meditch Europe is in het bezit van een kwaliteitscertificaat fijnzilver. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.

Waarom zit de colloïdaal zilver zalf 50 ml in glas verpakt?

De verpakking van de zalf is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het heeft namelijk een conserverende werking op de inhoud. Gooi deze flessen ook nooit weg. U kunt ze goed (her-) gebruiken om water of andere producten in te bewaren, zowel in badkamer als keuken.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.200700
EAN8718546850097
Bijlagen
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml
Uw waardering
Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 50 ml

€ 16,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe