Levensveld Polarizer Antenne

Beoordeling:
s:3:"100";% of 100

Deze Polarizer is speciaal ontworpen voor de neutralisatie van schadelijke en ongewenste aardstralen en leilijnen maar is ook zeer effectief tegen straling van onder andere draadloos internet, magnetrons en telefoons.

Bergkristal en Toermalijn

€ 119,95
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
500051
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

Het is een antennesysteem dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals huis en werkomgeving.

 

Hoe werkt polarisatie?

Vandaag de dag worden we overspoeld met straling. Enkele voorbeelden: magnetrons, televisietoestellen, Tl-buizen, tv- en radarstations, microgolf zendtorens, zendmasten, radio- en telefoonapparatuur (vooral de decttelefoon is een boosdoener), computers, het stroomnet, gereedschap en apparaten aangedreven door wisselstroommotoren. Met als klap op de vuurpijl Wifi en de slimme meter in uw meterkast.

Bekeken vanuit menselijk oogpunt volslagen ontoelaatbaar wat ons betreft, het brengt de gezondheid ernstige schade toe. U mag uw eigen boontjes doppen en dat is soms een zoektocht. Met wat wij u aanbieden gaan we niet zeggen: “plaats een polarizer en het is opgelost”. De stralingsbelasting wordt steeds opgevoerd en dus dienen we continue uit te sluiten wat belast.

 

Waarom zou ik een Polarizer in huis nemen?

Een polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het is een antennesysteem dat een onbegrensd breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend.

Elk medium als water, vloeistoffen, voedsel, planten en ook mens en dier hebben een veld en zenden informatie uit. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog wordt het energieveld (ook door velen ook wel aura genoemd) van biologische systemen aangevuld door het wegwerken van belemmerende dissonante vibraties in hun elektrische velden.

Naast bescherming tegen en neutralisatie van schadelijke golflengtes, heeft een polarizer ook een herstellende, versterkende en vitaliserende werking op de normale frequenties voor cellulaire vibraties. Met vernieuwde samenhang en vitaliteit, aangenomen dat alle natuurwetten in acht worden genomen, kan het levensveld de biologische, brio-elektrische blauwdruk van het leven (de fysieke tegenhanger althans) produceren zonder symptomen van storing.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus, enz. te polariseren dient een daarvoor geschikte Polariseerder op een metalen ondergrond te worden geplaatst, zoals de vloerplank van de auto of in de 12 volts aansluiting. De energie van de Polariseerder gaat in het algemeen dwars door het tapijt dat er bovenop ligt en zal onmiddellijk het elektrische systeem binnendringen en schadelijke straling overheersen.

 

Hoe werkt de Levensveld Polarizer Antenne?

De Levensveld Polarizer Antenne is een op zichzelf staande polarizer die door middel van een gevoelige antenne de omgevingsstraling opvangt en via de ingebouwde Lakhovsky techniek omzet naar een harmonisch veld. In dit veld vinden biologische systemen hun natuurlijk resonantie en hervinden hun zelfgenezend vermogen.

De Levensveld Polarizer Antenne is opgebouwd uit koper, tin, Toermalijn en Bergkristal. Deze Polarizer is speciaal ontworpen ter neutralisatie van leilijnen en aardstralen maar is ook zeer effectief in het omvormen van draadloze signalen zoals die van WiFi routers, decttelefoons, mobiele telefoons, etc.

Voor optimale bescherming adviseren wij deze Polarizer in combinatie te gebruiken met de Levensveld Polarizer Plus die uw elektrische netwerk voorziet van het natuurlijke harmonische veld en deze via het netwerk door uw woning verspreidt.
Tip van ons: wees voorzichtig in het gebruik met de Levensveld Polarizer: laat deze niet vallen of nat worden! Mocht dit toch per ongeluk gebeuren en het maakt een ratelend geluid wanneer u het schudt, stuur het dan naar Meditech Europe op voor reparatie of vervanging.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.500051
EAN8718546851445
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordeling:
s:3:"100";% of 100
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Antenne
Uw waardering
Levensveld Polarizer Antenne

Levensveld Polarizer Antenne

€ 119,95
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe