Levensveld Polarizer Custom Made

De Lifefield Polarizer Custom Made is is een extreem sterke Polarizer dankzij de Energised Polarizer Plates.
Kies zelf de kristallen (max. 5) om het energieveld te van uw keuze te creëren!

€ 249,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
202305262
 •   Betaal vooraf of achteraf
 •   Betrouwbare service
 •   Goede ondersteuning
 •   Snelle levering
 •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer is een antennesysteem dat een oneindig breed gamma van golflengtes absorbeert, concentreert, hergroepeert, inverteert en opnieuw uitzend. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor ruimtes zoals uw huis en werkomgeving. Want via het stopcontact versterkt u de werking en is het bereik groot genoeg.

Bestanddelen:

 • Koper
 • Energised Polarizer Plate
 • Door u gekozen kristallen

De Custom Made Levensveld Polarizer wordt door Meditech Europe op maat gemaakt voor u.

Hoe gaat dit in zijn werk:

 • Bestel de Levensveld Polarizer Custom Made
 • We nemen contact met je op om te horen welke kristallen je wilt toevoegen aan je Custom Made Levensveld Polarizer. Kies uit de volgende lijst:
  • Toermalijn
  • Bergkristal
  • Hematiet
  • Amethist
  • Rozenkwarts
  • Topaas

Het is mogelijk om andere kristallen te kiezen. Voor deze zullen we wat meer tijd nodig hebben om te produceren en, afhankelijk van het type kristal, zullen we contact met je opnemen omdat we de prijs moeten verhogen (diamant is ook een kristal, maar vrij duur...).
Als alles duidelijk is produceren we jouw Levensveld Polarizer Custom Made en versturen het zo snel mogelijk!

Hoe werkt de Levensveld Polarizer
Wanneer koper en kristal gecombineerd worden, ontstaat er een synergie die mogelijk positieve effecten kan hebben op het welzijn van mensen. Sommige mensen geloven dat het dragen van koperen sieraden met kristalstenen kan helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam, het verbeteren van de focus en het verlichten van stress en spanning.Koper en kristal worden ook gebruikt om de omgeving positief te beïnvloeden. Men gelooft dat ze de ruimte kunnen zuiveren van negatieve energieën en een kalmerende en harmoniserende sfeer kunnen creëren. De Levensveld Polarizer is daarvan een voorbeeldIn de Levensveld Polarizer worden de Lakhovsky Antennen in het klein gebruikt. Deze worden in direct contact gebracht met de kristallen. De kristallen zijn per Levensveld Polarizer verschillend, variërend van bergkristal, rozenkwart en amethist tot hematiet, toermalijn en shungite.

Gebruik van de Levensveld Polarizer
Om de elektrische systemen thuis en op het terrein te polariseren, hoeft u de Polarizer alleen maar in een stopcontact te steken. Het hele bedradingssysteem wordt dan een krachtige antenne. Harmonieuze trillingen zullen over het hele perceel worden uitgezonden.
De elektrische velden van alle apparaten die op het bedradingssysteem zijn aangesloten, zullen in harmonie zijn met de biologische levenssystemen. Er is slechts één polarizer nodig voor elk elektronisch bedradingssysteem.

Wanneer het huishoudelijke elektrische bedradingssysteem geaard is met het waterleidingnet, zoals in veel landen vereist is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water zal verkwikkend worden in plaats van energie te verspillen en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat wij hebben getest.

Om een auto, vliegtuig, boot, bus of iets dergelijks te polariseren, moet een geschikte Polarizer op een metalen ondergrond worden geplaatst, zoals de vloerplaat van de auto of de 12 Volts aansluiting.

Plaats de Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen (trek hem dus uit het stopcontact), die vaak onderliggende blokkades van levenskracht blootleggen. Met een paar minuten per dag kunt u uw levensveld bevrijden van elektrische verstoringen en blokkades in de energiestroom, die pijn kunnen veroorzaken.

Wees voorzichtig met de Levensveld Polarizer. Laat hem niet vallen! Als het per ongeluk toch gebeurt, en het ratelt als je ermee schudt, stuur het dan op naar Meditech Europe.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.202305262
EAN8718546850578
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Custom Made
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Totaal prijs
Levensveld Polarizer Custom Made

Levensveld Polarizer Custom Made

€ 249,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe