Levensveld Polarizer Gold

De Levensveld Polarizer Gold van Meditech Europe gebruikt een uniek koperen systeem en Energised Active Polarizer Plate volgens Georges Lakhovsky's techniek. Door Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts in combinatie met koper biedt het een krachtig energieveld dat cellen en moleculen beïnvloedt, zichtbaar in waterstructuren. Het product maakt gebruik van het energienetwerk voor een 8x sterkere werking dan standaard Polarizer Plates. Het helpt tegen elektrosmog en elektrostress, bevordert interne rust, ontspanning en balans, en harmoniseert energie en spiritualiteit.

€ 189,00
Dit product is op voorraad
1
Bestel er 1
Bestel er 2
Bestel er 3
Bestel er 4
Order 5
Art.nr.
2021011201
  •   Betaal vooraf of achteraf
  •   Betrouwbare service
  •   Goede ondersteuning
  •   Snelle levering
  •   14 dagen bedenktijd
Omschrijving

De Levensveld Polarizer Gold van Meditech Europe: Het Ultieme Instrument voor Energetische Harmonie

De Levensveld Polarizer Gold van Meditech Europe is een geavanceerd product dat gebruikmaakt van een combinatie van koper, de unieke Energised Active Polarizer Plate en de heilzame eigenschappen van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Dit product is ontworpen om niet alleen bescherming te bieden tegen elektrosmog en elektrostress, maar ook om interne rust, ontspanning en balans te bevorderen, en om energie en spiritualiteit te harmoniseren. In deze uitgebreide producttekst zullen we elk element van dit opmerkelijke product nader bekijken, beginnend met de basiscomponenten en vervolgens de synergetische werking ervan bespreken.

Het Unieke Koperen Systeem en Energised Active Polarizer Plate:

Centraal in de Levensveld Polarizer Gold ligt het gebruik van koper, zowel aan de binnenzijde van het product als in de Energised Active Polarizer Plate. Het koperen systeem is gebaseerd op de principes van Georges Lakhovsky, een pionier op het gebied van biofysica en radiotechnologie. Lakhovsky geloofde dat open koperen ringen, wanneer ze resoneren op specifieke frequenties, een actief energieveld kunnen opbouwen dat de gezondheid van levende organismen kan verbeteren.

De Energised Active Polarizer Plate, geïntegreerd in de Levensveld Polarizer Gold, is een verfijning van Lakhovsky's concept. Het maakt gebruik van de Lakhovsky-methode waarbij open koperen ringen worden verwerkt in een specifieke configuratie om een krachtig energieveld te creëren. Deze plaat is geactiveerd door het stroomnetwerk, waardoor het 8x sterker is dan conventionele Polarizer Plate systemen. Het energieveld dat door de Energised Active Polarizer Plate wordt gegenereerd, heeft een merkbare invloed op de structuur van water, wat op zijn beurt een indicatie is van de effecten ervan op biologische systemen.

Eigenschappen en Kenmerken van Bergkristal:

Bergkristal, ook bekend als heldere kwarts, is een krachtig zuiverend en versterkend kristal. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen, te transformeren en te zuiveren, waardoor een helder en gebalanceerd energieveld ontstaat. Bergkristal wordt vaak gebruikt in energetische genezing en spirituele praktijken vanwege zijn vermogen om de geest te verhelderen en de concentratie te verbeteren. Bovendien wordt het beschouwd als een meester-heler, omdat het de helende energieën van andere kristallen kan versterken en stabiliseren.

Eigenschappen en Kenmerken van Amethist:

Amethist is een prachtig paars kristal dat bekend staat om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om stress te verlichten, de geest te kalmeren en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen. Amethist staat ook bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te transformeren in liefdevolle, positieve vibraties. Het wordt beschouwd als een steen van spirituele groei en bewustwording, en wordt vaak gebruikt bij meditatie en spirituele praktijken om de verbinding met hogere dimensies te vergemakkelijken.

Eigenschappen en Kenmerken van Rozenkwarts:

Rozenkwarts is een zachtroze kristal dat staat voor liefde, mededogen en emotionele genezing. Het is een krachtige genezer van het hartchakra en bevordert liefdevolle relaties, zelfacceptatie en innerlijke harmonie. Rozenkwarts straalt een zachte, geruststellende energie uit die helpt om angsten en zorgen te verzachten, en om een gevoel van veiligheid en geborgenheid te creëren. Het wordt vaak gebruikt in liefdesrituelen en voor het bevorderen van zelfliefde en emotionele genezing.

De Gouden Driehoek en Synergetische Versterking:

Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts staan samen bekend als de "Gouden Driehoek" van kristallen vanwege hun synergetische werking en complementaire eigenschappen. Wanneer deze drie kristallen samen worden gebruikt, versterken ze elkaars energieën en creëren ze een krachtig veld van liefde, balans en harmonie. De Gouden Driehoek wordt vaak gebruikt in energetische genezing en Feng Shui om positieve energieën te versterken en negatieve energieën te transformeren.

Toepassingen en Voordelen van de Levensveld Polarizer Gold:

De Levensveld Polarizer Gold van Meditech Europe biedt een scala aan toepassingen en voordelen voor zowel fysieke als spirituele gezondheid:

  • Bescherming tegen elektrosmog en elektrostress: Door het actieve energieveld dat door de Energised Active Polarizer Plate wordt gegenereerd, helpt de Levensveld Polarizer Gold om schadelijke elektromagnetische straling te neutraliseren en het bio-energetische veld van het lichaam te beschermen.

  • Bevordering van interne rust, ontspanning en balans: De harmoniserende energieën van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts helpen om stress te verminderen, de geest te kalmeren en een gevoel van innerlijke harmonie te bevorderen.

  • Versterking van spirituele connectie: Door het zuiverende en versterkende effect van de Gouden Driehoek kristallen, vergemakkelijkt de Levensveld Polarizer Gold de verbinding met hogere spirituele dimensies en bevordert het een dieper bewustzijn en begrip van het zelf en de wereld om ons heen.

Conclusie:

De Levensveld Polarizer Gold van Meditech Europe is niet zomaar een product, maar een geavanceerd instrument voor energetische harmonie en welzijn. Door gebruik te maken van een uniek koperen systeem, de krachtige Energised Active Polarizer Plate en de synergetische werking van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, biedt het een holistische benadering van gezondheid en welzijn, zowel fysiek als spiritueel. Of het nu gaat om het beschermen tegen schadelijke elektromagnetische straling, het bevorderen van innerlijke rust en balans, of het versterken van de spirituele connectie, de Levensveld Polarizer Gold staat garant voor een diepgaande en transformerende ervaring voor zijn gebruikers.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Art.nr.2021011201
EAN7446022849860
Bijlagen
Levensveld Polarizer NL
(Size: 464.2 KB)
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levensveld Polarizer Gold
Uw waardering
Levensveld Polarizer Gold

Levensveld Polarizer Gold

€ 189,00
Made with StoreFrame.io Copyright © Meditech Europe